όσο και αν τις πείρε, καλορίζικες να είναι!!!απο την στιγμή που ένας άνθρωπος έβγαλε
απο το πορτοφόλι του 100 - 200 - 300 - 400 και πάει λέγοντας ευρώ για να κάνει μια
δουλειά που τον ευχαριστεί και δεν τα στερείτε απο κάτι σοβαρό, οι δική μας γνώμη
περισεύει...στο κάτω κάτω, ακόμα και ακριβά να τα πείρε, δεν είναι ούτε ο πρώτος, μα
ούτε και ο τελευταίος...όλοι μας έχουμε κάνει πατάτες σε αυτά τα θέματα, και έχουμε
δώσει πολά χαβαλέ λεφτά για τις λαμαρίνες...χωρίς πάλι να υποννοώ ότι ο άρης έκανε
τέτοια αγορά, μιάς και ακόμα δεν έχει αναφέρει την τιμή που τα αγόρασε...μπορεί και
να τα πείρε κομπλέ με δίσκους, όλα 350 ευρώ.... καθόλου παράξενο για τις μέρες μας.
sympether with chiefτης
νομιζω οτι αυτο που ειπε ο Δημητρης δεν ειναι κακο να πεις την γνωμη σου δηλαδη στον αλλον οτι οκ φιλε μου καλα ειναι αλλα τα πηρες ακριβα,δεν πρεπει εδω μεσα να χαιδευουμε τα αφτια ολων για να ακουνε αυτα που θελουν να ακουσουν.Η ενστανση μου ομως ειναι οτι πρεπει να ξερουμε πρωτον ποσο αγορασε καποιος κατι για να το κρινουμε ως ακριβο η φτηνο και δευτερον οταν λες Δημητρη μπορω να βρω brembo με 350 δεν μου λεει κατι απο μονο του πρεπει να πεις οτι μπορω να σου βρω ακριβως την ιδια δαγκανα με ολα τα χαρακτηριστικα που περιεγραψα παραπανω και ολα τα παρελκομενα ιδια για να εχουν βαση τα λεγομενα σου και βεβαια να μπορεις να αποδειξεις αυτο που λες.Για τον ιδιο λογο το rolex daytona δεν εχει την την ιδια τιμη με το rolex daytona Paul Newman
αντε γεια...
Το ποσο βρισκει κανεις κατι δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο για συγκριση. Αλλος εχει κονε, αλλος το παιρνει κλεμμενο, αλλος απλα ηταν τυχερος και εκατσε η φαση να το βρει, κλπ.
Καλοριζικα Αρη![]()
Φρεσκο μπαξιματακι
Uploaded with ImageShack.us
S8N (04-11-11)