nik200 (01-11-11)
ωραια η παρουσιαση..αλλα..
εμενα περισσοτερο για διαφημιση μου κανει! καποια φαουλ?
1)τριδισκος συμπλεκτης σε κινηση???
2)εγραψα πιο πριν οτι θα γυρναει 4ες..οπως και ισχυει!!!περι ορεξεως ομως..
3)ενα τοσο βελτιωμενο αμαξι για καθημερινο??αν δεν εισαι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου πιστευω δεν θα το βγαζες εξω περα απο κοντρα..
4)η λιστα με τα specs ειναι πανακριβη..μιλαμε για ενα evo που εχουν ριξει πολλα λεφτα!!!
σαν δημιουργημα μπραβο στον βελτιωτη...αλλα ποιος εγγυαται οτι δεν θα σπασει???γιατι αυτα τα μοτερ εχουν περιορισμενη διαρκεια ζωης...13 συμπιεση και 11000rpm και 0.9 bar...αυτα δεν τα χουν κανει ουτε αναγνωρισμενοι οικοι του εξωτερικου που φυσικα δινουν γραπτη εγγυηση οτι ολα θα δουλεψουν η αλλιως θα αντικατασταθουν αν σπασουν..εμενα ποιος μου δινει εγγυηση στα 50χιλ πχ..που εχω ξοδεψει να το κανω ετσι???
κανεις φιλε μου δεν εγγυατε τιποτα.....γιαυτο τα δοκιμαζει ολα τα σπαει τα ξαναφτιαχνει για να καταλαβει τι γινετε!!!
αυτην την στιγμη εχει 2-3 κιτ που τα εχει τσεκαρει και ειναι οκ αν και Η ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ!!!!πανω απο ολα!!!
οταν λεμε καθημερινο εννοειτε οτι δεν βγαινει καθε μερα εξω και το σπαει και παει για ψωνια.....το καθημερινο σημαινει 5-6 φορες τον μηνα και αντε ενα πατημα δυνατο καθε φορα!!!χαζοανοιγματα πολλα!!!
για καθημερινο εχει ενα evo 10 1stage γυρω στο 500ρικακι
Αυτη η καραμελα με το ειναι-δεν ειναι καθημερινο παει εδω και καιρο.
Φυσικα ρε παιδια ενα αυτοκινητο 1000 αλογα δεν μπορει να χρησιμοποιειται σαν πρωτο και μοναδικο αυτοκινητο. Θα το παρει η γυναικα σου να παει για ψωνια, θα πας τα μωρα στο σχολειο η θα εισαι κολλημενος στο μποτιλιαρισμα του κεντρου.???
Οταν αγοραζεις κατι 50 και ξοδευεις γι αυτο αλλα 150 εχοντας ενα σκοπο, θα το προσεχεις λογικα και θα το συντηρεις ισως και μετα απο καθε εξοδο απο το γκαραζ σου...
Εδω δεν ειναι καθημερινα τα Μ3, Μ6, κλπ, θα ειναι αυτο με την εννοια του καθεμερινου ?
Thomelef (01-11-11)
Ειχα την τυχη να δω το αυτοκινητο απο κοντα την ημερα των πρωτων μετρησεων απο τα παιδια που διαχειριζονται το site της Speednation!Ειναι τα ιδια παιδια που κανονισαν την παρουσιαση μου στο περιοδικο Power Techniques!
Εκεινο το βραδυ στην γεφυρα του Ο.Χ. ειχαν παθει ολοι την πλακα τους!Evo δυνατα πλεον συναντας καθε μερα και ποσο μαλλον στα κοντροστεκια!Εγω προσωπικα γνωριζα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,αλλα δεν πιστευα πως πραγματικα θα δουλευε και στον δρομο!Το ειχα για ενα project "πασχαλιατικο" που θα εκανε boom με το πρωτο ανοιγμα!
Ο Σπυρος ομως της Εxtreme Tuners φροντισε να διαψευσει οχι μονο τους Ελληνες απιστους "Θωμαδες",αλλα να βαλει και τα γυαλια σε πολλους tuners του εξωτερικου!Ειναι μια περιτρανη αποδειξη πως η μικρη και καταντημενη μας Ελλαδιτσα ειναι πολυ μπροστα στο θεμα του tuning ακομα και απο αλλους κολοσσους της βελτιωσης οπως η Αμερικη και η Ιαπωνια!
Υ.Γ : Απο ενα βιντεακι δεν μπορειτε να καταλαβετε τιποτα για το πως κινειται το αυτοκινητο στον δρομο!Εμεις που ημασταν πανω στην γεφυρα και το βλεπαμε να ανοιγει και να "τελειωνει" τοσο γρηγορα την αποσταση των 400 μετρων απο γεφυρα σε γεφυρα ειχαμε μεινει με το στομα ορθανοιχτο και χαζοκοιταζομασταν για κανα 5λεπτο!![]()
![]()
![]()
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
black_beauty (01-11-11), m3e36 (02-11-11), Panos 316T (01-11-11)
katsaraios (01-11-11), Nick bmwlover (01-11-11)
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Z4 DCT (01-11-11)
το καθημερινό, ο καθένας το παίρνει όπως του γουστάρει...αλλιώς το παίρνει ένας τύπος
που κάνει 300 χιλιόμετρα την ημέρα, και αλλιώς κάποιος που κάνει 20 την εβδομάδα. τι να
λέμε τώρα...απο την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας έλληνας να μην είναι ακόμα
και καλύτερος σαν τιούνερ, απο κάποιους ξένους. αν αγαπάει αυτό που κάνει κάποιος
και είναι και επαγγελματίας, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος απο πολούς ευρωπαίους ή και
αμερικάνους. όσο για εγγυήσεις κτλ κτλ, τι εγγύηση μπορεί να δώσει κάποιος σε κάποιον
για ένα τέτοιο αμάξι αν το δουλεύει όπως να'ναι???εδώ απο μεγάλους οίκους βλέπουμε κατά
καιρούς μοτέρ να ανοίγουν σαν μαρούλια. αυτοί τι εγγύηση δίνουν δλδ???ο χώρος του
τιούνινγκ αυτά έχει, ειδικά σε κατασκευές που φτάνουν να βρίσκονται 4 φορές πάνω
της εργοστασιακής ιπποδύναμης.
sympether with chiefτης