Σελίδα 7 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 169

Θέμα: Παιδικα καθισματα, καροτσια, εξοπλισμος για τους μικρους μας φιλους

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή Παιδικα καθισματα, καροτσια, εξοπλισμος για τους μικρους μας φιλους

Στάθη με το καλό δεν υπάρχει καλύτερο κάθισμα απο το Toby της maxi-cosi έχω αγοράσει και άλλα και ήταν μάπα. Σε 3πορτο αμάξι τελικά κανένα καλύτερο δεν συζηταω που αν δεις το πως δένει και το ίδιο στο αυτοκίνητο αλλά και το παιδί πως δένεται θα καταλάβεις.

2. The Following User Says Thank You to Nikosg For This Useful Post:

Stathis (01-12-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

σημερα που οι γνωστοι γληγοροι του φορουμ λυσαγανε στα μεγαρα, εκανα μια βολτα στα μαγαζια με τη γυναικα μου.
    οσο και να τα βλεπεις απο το νετ, αλλο ειναι να δεις απο κοντα.

το ρεκαρο λοιπον μαλλον απορρίφθηκε καθως ηταν μπελαλιδικο στο ανοιξε κλεισε.
    επισης το βρεφικο καθισματακι της ρεκαρο απορριφθηκε γιατι το υλικο του (ενα βελουτε) δεν μου αρεσε καθολου. με ανατριχιαζε στην αφη του μαλιστα.
    το μακ-λαρεν (που ειναι το ρεκαρο ουσιαστικα), εχει πολυ καλυτερο υλικο για οποιον θελει να χρησιμοποιησει το babyzen.

απο τα υπολοιπα που ειδα μου αρεσε το concord, πολυ καλη ποιοτητα, ευκολο ανοιξε-κλεισε μικρο βαρος και μεγαλοι τροχοι πισω.
    μεινεκτημα οι μικροι τροχοι εμπρος.
    το βρεφικο καθισματακι που το συνοδευει οπως και το πορτ-μπεμπε τα ειδα πιο ευχρηστα απο τα ρεκαρο και με καλυτερα υλικα.

τελος στο δρομο ειδα και μια κυρια που ορκιζοταν στο bebe confort hich trek με τις τρεις ροδες.
    παροτι ογκωδες μας ανεφερε οτι δεν την κουραζει καθολου, τσουλαει σχεδον μονο του (οι μεγαλες ροδες κανουν δουλεια τελικα), ενω εχει και το φρενο στο χερι.
    στο μαγαζι που πηγα δεν το ειχαν να το δω, αλλα και τα καθισματακια που το συνοδευουν μου φανηκαν μετρια σε σχεση με του κονκορντ.

την αλλη εβδομαδα θα παω να δω και αλλες μαρκες οπως τα τσικο και τα στοουκ που πολλοι λενε οτι ειναι τα καλυτερα.

αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα μαγαζια αυτου του ειδους ειναι οπως ειπε και ο αρης πιο πανω της λογικης "take no prisoners!"

το σετ του ρεκαρο το ειχαν 1500 ευρω, ενω απο τη γερμανια μου το στελνουν με 1000 και δωρεαν μεταφορικα!
    οσο και να θες να υποστηριξεις την ελληνικη επιχειρηση η διαφορα ειναι τεραστια...

αυτα προς το παρον.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

nikos1400 (03-12-11), Ptboul (05-12-11), S8N (03-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελος στο δρομο ειδα και μια κυρια που ορκιζοταν στο bebe confort hich trek με τις τρεις ροδες.
    παροτι ογκωδες μας ανεφερε οτι δεν την κουραζει καθολου, τσουλαει σχεδον μονο του (οι μεγαλες ροδες κανουν δουλεια τελικα), ενω εχει και το φρενο στο χερι.
    .
    Τωρα μιλας σωστά...και πας στο σωστό εργαλείο.......η εταιρεία είναι πολύ σοβαρή.....με πολλές έρευνες επάνω στο αντικείμενο (παιδικό κάθισμα)....ελεγμένα και δοκιμασμένα...

3 πηρα,...
    εχει δικιο η κυρια για το 3κυκλο...παει παντού και εύκολα...ειδικά σε πλακόστρωτο δρόμο ειναι άπιαστο!!!
    Εχει ομως το μειονέκτημα οτι πιανει περισσότερο χωρο στο πορτ μπαγκαζ.....
    εγω γι αυτο ειχα παρει το loola....της ιδιας εταιρείας...

Θα τα δεις....ειναι πολυ πολυ μελετημένα ολα της τα είδη
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

6. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

S8N (03-12-11), Stathis (03-12-11)

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

To 2001, σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό (σε ένα αεροδρόμιο για την ακρίβεια) είδα τρικυκλο καρότσι της QUINNY (Ολλανδική)
    Με το που έμεινε έγκυος η σύζυγός μου (γέννησε καλοκαίρι 2002) δεν διανοήθηκα οτι θα μπορουσα να πάρω κάτι αλλο εκτός απο το Quinny Freestyle.
    Το παρήγγειλα από Γερμανια (μέσω internet), πλήρωσα σχεδόν τα μισα λεφτά (για πληρες σετ) απ οτι μου ζητούσαν να το φέρουν οι έλληνες έμποροι και το ΚΑΤΑ-ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ εγώ με την οικογένεια μου (μέχρι το 2005) και 4 ακόμα φίλοι, οι οποίοι το έχουν δανειστεί διαδοχικά μέχρι και σήμερα, καθότι κυκλοφορεί απροβλημάτιστα και είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση (και από υλικά και λειτουργικά).
    Μεγάλες ροδες και τρικυκλο (θα κοιτούσα ίσως και stokke τώρα, δείχνει αξιοπρεπες)

Στο κάθισμα αυτοκινήτου, οταν η Britax-Romer έβγαζε κάθισμα με ISOFIX, οι άλλοι αναρωτιόντουσαν τι είναι αυτό...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asot : 03-12-11 στις 18:06
    ...

8. The Following 3 Users Say Thank You to asot For This Useful Post:

Ptboul (05-12-11), S8N (03-12-11), Stathis (03-12-11)

Rides
    5

10. The Following 2 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

S8N (03-12-11), Stathis (03-12-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

μετα απο 4ωρη μελετη κατεληξα οτι η concord ειναι μαλλον η κορυφαια σε ποιοτητα και ευχρηστια. εχει και τα περισσοτερα βραβεια στα τεστ που κανουν τα περιοδικα και οι οργανισμοι ασφαλειας.
    προσφατα εβγαλε και μοντελο απο carbon με αλμυρη τιμη!

η bebe confort ειναι στα ιδια επιπεδα με καλυτερο καροτσι (οπως φαινεται δεν το εχω μελετησει απο κοντα αυτο).

ειδα και τις britax-romer, teutonia, QUINNY.
    ωραια προϊοντα θα δω που τα πουλανε στην ελλαδα να τα δω απο κοντα.

οσο για το καθισμα υπαρχει παντα και η λυση της bmw.

το maxi cosi που λες θωμα φαινεται ενδιαφερον με τη λειτουργια που γυριζει, ισως το σκεφτω για το πολο, καθως στη bmw δεν ενδιαφερει...

Rides
    5

Προεπιλογή

Εγω Σταθη δύο romer που ειχα αγορασει, τα ειχα παρει απο το Σαρακάκη και ηταν Χόντα. Το ιδιο ακριβως καθισμα πουλούσε τότε η Subaru και η Peugeot.

Rides
    2

Προεπιλογή

να βαλω σε πενβε καθισμα χοντα, ω μοντιε κελ νεκαντανς!
    αντε να μπαινουνε οι χονταιοι μετα να λενε οτι εκτος απο μοτερ εχουν και καλυτερα καθισματακια.... χαχαχαχαχχαχα

14. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Eleni (03-12-11), GiannisRob (06-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

οοοο πολύ ωραίο το thread!!!!

τώρα το είδα !!!!!!

πρέπει να αρχίσω να κοιτάω και εγώ για να δώ τι παίζει με τα καθισματάκια...
    μου έχουν πεί mclaren καρότσι και maxi-cosi κάθισμα...είδωμεν...

σε 5,5 μήνες σκάει μύτη το μπεμπέ ( δεν ξέρουμε ακόμη τι είναι...) κ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ιδιαιτέρως για το αμάξι!!!!!

αντε να το δούμε και αυτό...νέο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο στην ζώη μας...
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

16. The Following 8 Users Say Thank You to NICK_M3 For This Useful Post:

bill_m3 (05-12-11), Eleni (05-12-11), nikos-Mpacket (14-01-12), Ptboul (05-12-11), S8N (05-12-11), Stathis (05-12-11), Thomelef (05-12-11), Z4 DCT (05-12-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NICK_M3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πρέπει να αρχίσω να κοιτάω και εγώ για να δώ τι παίζει με τα καθισματάκια...
    μου έχουν πεί mclaren καρότσι και maxi-cosi κάθισμα...είδωμεν...

σε 5,5 μήνες σκάει μύτη το μπεμπέ ( δεν ξέρουμε ακόμη τι είναι...) κ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ιδιαιτέρως για το αμάξι!!!!!

αντε να το δούμε και αυτό...νέο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο στην ζώη μας...
    500 άτομα να ρωτήσεις, 500 διαφορετικές γνώμες θα ακούσεις.

Ενημερώσου πρώτα από το Internet, διάβασε σχετικά φόρα, διαμόρφωσε μια πρώτη άποψη, οπλίσου με υπομονή κ αντοχή (εγώ δεν έχω) κ βγείτε στα μαγαζιά. Να τα δείτε κ να τα τσεκάρετε όλα live.

Με το καλό να έρθει το μωρό
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP