Σελίδα 6 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 169

Θέμα: Παιδικα καθισματα, καροτσια, εξοπλισμος για τους μικρους μας φιλους

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Όταν είχαμε πάει να ψωνίσουμε τα παρελκόμενα, έτσι μας είπαν στο κατάστημα, ότι τα προϊόντα της αβέντ συνεργάζονται μόνο μεταξύ τους. Δεδομένου ότι ήταν πανάκριβα, τα απορρίψαμε χωρίς δεύτερη σχέση.

Μιλάω για την γενικότερη φιλοσοφία (όπως ισχύει παντού) της υπερκατανάλωσης και της γέννησης αναγκών από το πουθενά.

Πάντως αυτό που μπορώ με αρκετή βεβαιότητα να πω, είναι τα μπιμπερό της Dr Brown με την πατέντα κατά των κολικών, βοηθούν αρκετά.

Τέλος, σύντομα θα ρθει καιρός που θα μπαίνει τσικάΛι για όλους στο σπίτι επάνω στη φωτιά, κάπου στο χωριό κ θα πλένουμε με πράσινο σαπούΝι στη σκάφη.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

2. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

S8N (01-11-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φωτογραφίες -άθλιες, μέσω κινητού- από τα προστατευτικά της RECARO για τα δερμάτινα καθίσματα:

Μπαίνουν και στο κάθισμα αλλά και στην πλάτη (έρχονται σε σετ των 2 ή των 4).

Μη τα βλέπετε λεπτά, είναι αρκετά αφρώδη και πολύ ανθεκτικά.

4. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (01-12-11), Ptboul (02-12-11), Stathis (01-12-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φωτογραφίες -άθλιες, μέσω κινητού- από τα προστατευτικά της RECARO για τα δερμάτινα καθίσματα:
    Άρη πριν ένα μήνα περίπου αγόρασα ακριβώς το ίδιο κάθισμα (ίδιο χρώμα κιόλας μιας κ για το μπλε-γκρι έπρεπε να περιμένω) και το μόνο που μου είπαν (στο Λητώ) και αγόρασα έξτρα ήταν ένα πετσετέ κάλυμμα της ρεκάρο για το καλοκαίρι.

Αυτά που τα βρήκες;;

ps: Σου αρέσει το κάθισμα; Εγώ από την 2η μέρα άνετα το πέταγα όπως ήταν αλλά λυπάμαι τα χρήματα που έδωσα.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη πριν ένα μήνα περίπου αγόρασα ακριβώς το ίδιο κάθισμα (ίδιο χρώμα κιόλας μιας κ για το μπλε-γκρι έπρεπε να περιμένω) και το μόνο που μου είπαν (στο Λητώ) και αγόρασα έξτρα ήταν ένα πετσετέ κάλυμμα της ρεκάρο για το καλοκαίρι.

Αυτά που τα βρήκες;;

ps: Σου αρέσει το κάθισμα; Εγώ από την 2η μέρα άνετα το πέταγα όπως ήταν αλλά λυπάμαι τα χρήματα που έδωσα.
    Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κάθισμα. Και η μικρή βολεύεται θαυμάσια. Σκέπτομαι να πάρω ένα ίδιο για τον μπέμπη. Εσένα τι σ' έχει απογοητεύσει?

Τα προστατευτικά τα πήρα από Demon tweaks στην Αγγλία.

https://www.ebay.de/itm/Recaro-Car-S...item27b96a43fe

7. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Ptboul (05-12-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κάθισμα. Και η μικρή βολεύεται θαυμάσια. Σκέπτομαι να πάρω ένα ίδιο για τον μπέμπη. Εσένα τι σ' έχει απογοητεύσει?

Τα προστατευτικά τα πήρα από Demon tweaks στην Αγγλία.

https://www.ebay.de/itm/Recaro-Car-S...item27b96a43fe
    Πολύ ωραία, θα παραγγείλω κ εγώ ένα γιατί το κάθισμα έχει κάνει αυλακιές.

Το κάθισμα αρέσει στον μπέμπη κ βολεύεται φοβερά στο ταξίδι αφού όμως πρώτα μου έχει βγει το λάδι κ θέλω 5' λεπτά κάθε πρωί για να τον τοποθετήσω.

1.Τα λουράκια στρίβουν κ δεν ισιώνουν ποτέ!
    2.Το βάλε βγάλε εξαιρετικά απρόσιτο
    3.Το άνοιξε κλείσε την ζώνη πρέπει να είσαι μαΣίστας, απορώ ποιος σκέφτηκε το σύστημα αυτό;; Το δοκίμασε να το κλείσει μόνος του;;
    4.Θέλεις να τον βολέψεις - να τον τοποθετήσεις λίγο πιο όρθια στο κάθισμα κ βρίσκουν οι ώμοι του στα πλαϊνά προστατευτικά.

και άλλα που δε μου έρχονται τώρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 05-12-11 στις 08:41

9. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

S8N (05-12-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κι εγω σημερα μετα απο πολυ ψαξιμο για καθισμα 9-18kg καθως και διλημματα αναμεσα σε Recaro και Besafe,κατεληξα στο Recaro young sport .Ακουσα κι εγω διαφορα που λενε οτι μεχρι 4 χρονων καλο ειναι το παιδι να κοιταει προς τα πισω,αλλα αυτο ειναι αδυνατον καθοτι τα ποδαρακια τους βρισκουν πανω στο καθισμα.Ασε που γκρινιαζουν συνηθως γιατι δεν βλεπουν μπροστα.Τελικα κατεληξα στο Recaro, παρολο που ηταν ελαχιστα ακριβοτερο(288Ε στον Καφουνη(kids.com) εναντι 274Ε του Besafe) λογω μακραν καλυτερης ποιοτητας υφασματων και οτι ηταν 9-36kg..Η αληθεια ειναι ομως οτι το Besafe ειχε ενα μεγαλο πλεονεκτημα:ο αυχενας ειχε ελατηριακι απο πισω που ακολουθουσε την κινηση του κεφαλιου του μωρου σε φρεναρισμα-ατυχημα καθως και πιο ευκολο μηχανισμο ζωνης(απο μπροστα στο καθισμα,ενω ολα τ'αλλα το περνανε απο μεσα.)
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

11. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

S8N (01-12-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μια παρατήρηση λιγάκι off-topic: όποιος θέλει να αγοράσει καρότσι, κάθισμα κλπ κλπ προσωπική μου άποψη να μην τα πάρει καινούργια. Υπάρχουν πολλά φορουμς για γονείς (π.χ. parents.gr) στα οποία βρίσκει κανείς μεταχειρισμένα μεν, σε τιμές ξεφτίλα δε. Και είναι λογικό, γιατί μετά τα 2 χρόνια, ένα κάθισμα π.χ. 0-3 είναι παντελώς άχρηστο. Γιατί να πληρώσεις 150-200 ευρώ για ένα κάθισμα, όταν μπορείς να το πάρεις με ένα 50άρικο; Χώρια που απο τη φύση τους είναι πράγματα που δύσκολα χαλάνε και μόνο με ένα πλύσιμο γίνονται καινούργια. Επίσης, επειδή τα έχω πρόσφατα: στο καρότσι περιπάτου το Α και το Ω είναι το βάρος. MacLaren και τα μυαλά στα κάγκελα. Απλό, αθάνατο και χωρίς να κοψομεσιάσεζαι..

13. The Following 3 Users Say Thank You to 330Ci For This Useful Post:

asot (03-12-11), bill_m3 (01-12-11), S8N (02-12-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ειναι καθολου off topic φιλε 330.Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω,εαν υπαρχουν sites αν ξερει κανενας για αυτες τις αγορες.
    ΕΓΩ συγγνωμη για το off topic αλλα να με συμπαθατε μολις πριν μια εβδομαδα εμαθα
    πως θα γινω πατερας

15. The Following 6 Users Say Thank You to GEO316 For This Useful Post:

bill_m3 (01-12-11), Eleni (02-12-11), nikos1400 (02-12-11), Ptboul (02-12-11), S8N (02-12-11), Stamatis (01-12-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι καθολου off topic φιλε 330.Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω,εαν υπαρχουν sites αν ξερει κανενας για αυτες τις αγορες.
    ΕΓΩ συγγνωμη για το off topic αλλα να με συμπαθατε μολις πριν μια εβδομαδα εμαθα
    πως θα γινω πατερας
    σορρυ για το οφφ-τοπικ αλλα,
    με το καλο !!

και μην αγχωνεσαι...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

17. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

GEO316 (03-12-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

πολυ καλη ιδεα, ανοιξα νεα ενοτητα "παιδι και αυτοκινητο".
    εκει μπορουν να μπαινουν και αλλα σχετικα θεματα, οπως και αγγελιες-προσφορες μελων.
    αν θυμαμαι καπου πιο πισω ο γιαννης (νινοχ3) προσφερε καποια ειδη για οποιον τα εχει αναγκη...

19. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

BILL007 (01-12-11), nikos-Mpacket (03-12-11), Ptboul (02-12-11), S8N (02-12-11)

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP