Στάθη τις καλύτερες ευχές μου, με το καλό να το δεχτείτε
Είμαι παλιός στο σπορ και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα πιά ... χα χα ! Νομίζω chicco είχαμε, αλλά πώρα έχουν εξελιχθεί πολύ τα προιόντα αυτά, καλά κάνεις να το ψάχνεις.
Στάθη τις καλύτερες ευχές μου, με το καλό να το δεχτείτε
Είμαι παλιός στο σπορ και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα πιά ... χα χα ! Νομίζω chicco είχαμε, αλλά πώρα έχουν εξελιχθεί πολύ τα προιόντα αυτά, καλά κάνεις να το ψάχνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 30-10-11 στις 13:04
Stathis (30-10-11)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YiorgosXania : 05-12-11 στις 22:43
Στάθη με το καλό !
Τα νεογέννητα μπαίνουν σε rear facing μέχρι να μη χωράνε βασικά, κάπου 9 μηνών.
Μετά, που το παιδί γυρνά εμπρός, τα καθίσματα είναι μέχρι 4 ετών, 20-22 κιλά. Το isofix δεν συνιστάται για βάρος πάνω από 18 κιλά.
Το καλό με το BMW κάθισμα είναι ότι είναι και για μεγαλύτερα παιδιά οπότε έχεις το ίδιο μέχρι να πάει σχολείο. Το BMW βγαίνει και isofix. Το μονο αλλο isofix κατηγορίας 1-3 που θυμαμαι να υπάρχει είναι το ισπανικό jane.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gnx : 30-10-11 στις 14:52
Stathis (30-10-11)
Η αλήθεια είναι ότι με λίγα παραπάνω... παίρνεις ολοκληρωμένη λύση. Καροτσάκι τρίκυκλο, ευέλικτο, που μετατρέπεται σε κούνια με εξαιρετική εργονομία για νανούρισμα ,ανάκλιση,και αντέχει παιδιά πολύ μεγαλυτερης ηλικίας. Επίσης έχει ηλεκτρική ανύψωση για να μην κινδυνεύει από μικρά περίεργα παιδάκια ή από σαλταδόρικα σκυλιά σαν του Σταμάτη! Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα το παιδί, το οποίο δεν σηκώνει περικοπές! Ο πατέρας μου ήταν πολύ σχολαστικός και κουβαρντάς συνάμα σε τέτοια θέματα! Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να πας κατευθείαν στον Μανωλά...άσε τα ebay με τα ρεκάρο και τα μακλάρεν! Στην τιμή των 775 ευρώ παίρνεις ότι καλύτερο!
![]()
BILL007 (30-10-11), GiannisRob (30-10-11), joseph (01-11-11), Stamatis (30-10-11), Stathis (30-10-11)
και για πορτ μπεμπέ ...προτίμησε κάτι κλασικό ,επειδή ήμουν λίγο βαρύς !και σε δελεαστική τιμή 12.30 ευρώ μόλις
![]()
BILL007 (30-10-11), GiannisRob (30-10-11)
σε κατι τετοια σε εβαζε ο πατερας σου σΙπυρο, γι αυτο μας βγηκες ετσι... χαχαχαχα
Σταθη, οσο ακομα δεν εχετε πολυ "βαρος", καντε ενα ταξιδακι στο Λονδινο, μπειτε στο Harrods και προετοιμαστειτε.
Η μπες στη σελιδα τους και χαζεψε.
Και αποψη θα σχηματισεις και ιδεες θα παρεις.
Στελνουν και παντου, οποτε νομιζω οτι βρηκες που θα περασεις την επομενη ωρα.