-
θα συμφωνησω με τον monsta
Εχω ζησει εξωτερικο και υπαρχει χαοδης διαφορα μεταξυ ευρωπης-ελλαδας..
Σαν τροπος ζωης η ελλαδα ειναι αρκετα καλυτερη αλλα σαν οργανωση και υποδομη ειμαστε πισω..
Γιατι ο δημοσιος υπαλληλος να ειναι μονιμος?Πως να προσφερει οταν επαναπαυεται και δεν του καιγεται καρφι?
Γιατι ΤΟΣΟΙ δημοσιοι υπαλληλοι??
Ειμαι πιτσιρικας ακομη και παντου κυριαρχει το μοτο "Μπες στο δημοσιο να εχεις το κεφαλι σου υσηχο".Πραγματικα δεν θελω να γινω δημοσιος υπαλληλος και ας εχει τα πλεονεκτηματα του αλλα θελω μια δουλεια με το δικο μου ωραριο.Το ξερω δεν ειναι ολα ροδινα,ουτε και αυτοματος θα βγαλω τα αντερα μου.Το θεμα ειναι οτι το κρατος με αυτη τη φορολογηση με ωθει ουσιαστικα να γινω δημοσιος υπαλληλος..
Μια πολυ απλη περιπτωση: Φιλος φιλου που ο πατερας του εργαζεται σε υπουργειο πηρε υπολογιστη αξιας 4000 ευρω και μαντεψτε ποιος το πληρωσε..
Το κρατος φυσικα..
Οι φοροδιαφυγη υπαρχει στην ελλαδα ,θα μου πεις και που δεν υπαρχει?.Το θεμα ειναι οτι οι ιδιοι υπουργοι και τα συναφια τους,με τα 1002 επιδοματα, με τις 1000 φοροελαφρυνσεις και τις μιζες ειναι αυτοι που τρωνε τα λεφτα και αδειαζουν τα ταμεια..Ας ειναι αυτοι "καθαροι" και τοτες θα ειμαι και εγω "καθαρος" απεναντι τους..
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP