Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 836

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...2

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω Κωστα στις ληστοσυμμοριες που κυβερνουν δεν πληρωνω φραγκο! θελω να δω κεφαλια κομμενα και σωματα παλουκωμενα στο συνταγμα! αν ειναι να φυγουν απο την εξουσια αυτοι που ξεπουλησαν την χωρα μου..ας γινει και επανασταση,,! θελω οπωσδηποτε να αλλαξει αυτη η κατασταση...και ειμαι αποφασισμενος με οποιαδηποτε θυσια! ας ζησω με τα ελαχιστα ...για καποια χρονια μεχρι να ορθοποδησω σαν κρατος με τις δικες μου δυναμεις...παρα να ειμαι στο υποζυγιο δοσυλογων εις τον αιωνα των αιωνων!
    δεν έχεις καθόλου άδικο εδώ που τα λέμε ρε φίλε...
    το θέμα όμως είναι αν μπορείς να ζείς με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρεις
    το αίμα σου πίσω με την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών...και λέω ελπίδα, γιατί
    μπορεί να μην γίνει και ποτέ, τα χρόνια να περνάνε, και να ζείς μια στασιμότητα, την
    στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο για σένα. πέρα απο μια πολύ
    μεγάλη μούτζα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. στο κάτω
    κάτω, οι απεργείες και όλα αυτά, απέδειξαν πλέον ότι μόνο η ζωή μας γίνεται
    δυσκολότερη, και χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα. στο τέλος πάλι όλοι
    μας καλούμαστε να πληρώσουμε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν έχεις καθόλου άδικο εδώ που τα λέμε ρε φίλε...
    το θέμα όμως είναι αν μπορείς να ζείς με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρεις
    το αίμα σου πίσω με την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών...και λέω ελπίδα, γιατί
    μπορεί να μην γίνει και ποτέ, τα χρόνια να περνάνε, και να ζείς μια στασιμότητα, την
    στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο για σένα. πέρα απο μια πολύ
    μεγάλη μούτζα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. στο κάτω
    κάτω, οι απεργείες και όλα αυτά, απέδειξαν πλέον ότι μόνο η ζωή μας γίνεται
    δυσκολότερη, και χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα. στο τέλος πάλι όλοι
    μας καλούμαστε να πληρώσουμε.
    θωμα...ειμαι εναντια σε οποιασδηποτε απεργια και καταληψη! γνωριζω πολυ καλα...οτι μονο δεινα μπορει να προσφερει , μια τετοια ενεργεια! ειμαι ομως υπερ στο να μπουμε στην βουλη και να δωσουμε το μυνημα οτι η ελλαδα δεν πωλητε! θα μου πεις οτι ετσι καταλυεται η δημοκρατια στην χωρα! ποια δημοκρατια??? δεν νιωθω ελευθερος...δεν νιωθω πολιτης μιας χωρας που εχει ως πολιτευμα της , την δημοκρατια! χρονια τωρα ..καταλυουν καθε εννοια δημοκρατιας,,,δεν εχω ζησει την χουντα οπως την εζησαν οι μεγαλυτεροι...αλλα αυτο το καθεστως τρομου που ζει ο ελληνας πολιτης με την αμφιβολια για το μελλον...ουτε στην τουρκοκρατια δεν πρεπει να το εζησε! σκυβουμε το κεφαλι...και μας πατανε στην πλατη,...στυγνα και εκβιαστικα...μας ζητανε ολο και περισσοτερα...μεχρι να μην εχουμε τιποτα αλλο...ωστε να τους δωσουμε αυτο πας απεμεινε...την αξιοπρεπεια μας και την εθνικη μας κυριαρχια! εγω ειμαι διαθετιμενος να χασω καθε μου περιουσια ...γιατι ειμαι αξιος να δουλεψω και να τα ξαναφτιαξω...την εθνικη μου κληρονομια., την θαλασσα μου, τα λιμανια ,τς πλουτο παραγωγικες πηγες, τους υδατινους πορους...πως θα τα ξαναπαρω πισω??????

3. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Vasilis (27-10-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP