Σελίδα 32 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 2230313233344282 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 836

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...2

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εξαιρετικό!

Του Γιώργου Καισάριου

Το θέμα της ημέρας είναι αν με όλα αυτά που γίνονται, θα μας μειωθεί η εθνική κυριαρχία ή όχι. Κατ΄ αρχάς πριν απαντήσουμε σε αυτό, θα πρέπει να απαντηθεί ένα άλλο ερώτημα. Τούτο είναι αν θέλουμε μια πιο ομογενοποιημένη πολιτικά Ευρώπη ή όχι. Διότι σε περίπτωση που το θέλουμε, τότε είναι επόμενο άπαντες στην Ευρώπη (όχι μόνο η Ελλάδα) να απολέσουν την εθνική τους κυριαρχία υπέρ μιας κεντρικής εξουσίας.

Αν δεν το θέλουμε είναι άλλο θέμα. Διότι αν αυτή η χώρα θέλει κάτι άλλο, τότε καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να μην κάνουμε όλη αυτή τη φασαρία. Στη συνέχεια βέβαια θα χρειαστεί μια χούντα για να μπορεί να επιβάλει τη δραχμή, αλλά αυτό είναι ένα άλλο άρθρο για μια άλλη μέρα.

Όποτε για μένα, η μείωση της εθνικής κυριαρχίας είναι το φυσικό επακόλουθο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, στο βαθμό βέβαια που πραγματοποιηθεί.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι θα έρθουν εδώ διάφοροι επιτηρητές στα υπουργεία και θα αποκτήσουν λόγο στις δαπάνες. Για ποιο λόγο μας χαλάει αυτό σαν φορολογούμενους; Δηλαδή έχοντας τους δικούς μας τους άχρηστους, διεφθαρμένους και βολεψάκηδες, αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι;

Με το συμπάθιο, αλλά αν αυτοί οι επιτηρητές βάλουν μια τάξη στα του δημοσίου και έχουμε μια καλύτερη διαχείριση, για ποιο λόγο να μην είμαι υπέρ αυτού; Ο φορολογούμενος πληρώνει αυτές τις δαπάνες και όχι οι γραφειοκράτες. Αν λοιπόν έρθουν ξένοι γραφειοκράτες και μου κάνουν μια καλύτερη διαχείριση, δεν με συμφέρει σαν φορολογούμενος;

Η απάντηση είναι ότι με συμφέρει. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα ήθελα να τους δοθεί και bonus αν κάνουν καλή δουλειά. Διότι αν είναι να μου μειωθούν έμενα οι φόροι, σαν αποτέλεσμα της καλύτερης διαχείρισης, δεν βλέπω τον λόγο να μην πάρουν και αυτοί το κάτι τις.

Οι μόνοι χαμένοι από τους επιτηρητές θα είναι η πολιτική πλουτοκρατία και όλοι αυτοί που απομυζούν το σύστημα τόσα χρόνια.

Θα είναι οι πολιτικοί, θα είναι τα κόμματα (διότι οι τράπεζες δεν θα τους δίνουν άλλα δάνεια –το ΠΑΣΟΚ θα ακούσατε χτες ότι έκανε στάση πληρωμών), θα είναι οι εργολάβοι (που δεν θα μπορούν να υπέρ-κοστολογούν), θα είναι όλοι αυτοί που παίρνουν τις μεγάλες και παχουλές συντάξεις (και νομίζουν ότι τις αξίζουν) και θα είναι όλοι αυτοί του πελατειακού συστήματος που τόσα χρόνια δεν αφήνουν αυτό τον τόπο να πάρει ανάσα.

Ναι πράγματι, όλοι αυτοί θα βγουν χαμένοι. Αλλά εμείς οι φορολογούμενοι θα βγούμε κερδισμένοι.

Από τη στιγμή που εμείς είμαστε άχρηστοι και ανίκανοι να κάνουμε στοιχειώδες αλλαγές, δεν νιώθω καθόλου άβολα αν κάποιος τις κάνει για μένα, ούτε θα θιχτεί η εθνική μου υπερηφάνεια. Αν αντί για όλες αυτές τις μουτσούνες που βλέπω τόσα χρόνια, αντικατασταθούν με άλλες μουτσούνες, που ομιλούν μεν άλλη γλώσσα αλλά εξυπηρετούν τα συμφέροντα μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα σαν φορολογούμενος. Ας πούμε ότι είναι ένα είδος outsourcing, απλά σε εθνικό επίπεδο! Ιδίως δε αν είναι προϋπόθεση έτσι ώστε να μου μειωθεί το χρέος χωρίς να έχω πολλά νομικά προβλήματα.

Όχι αγαπητέ αναγνώστη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μπουν επιτηρητές στα υπουργεία και να έχουν λόγο στις δαπάνες. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν επιτηρητές και στη Βουλή και να έχουν λόγο και βέτο στο νομοθετικό έργο. Διότι έχω βαρεθεί να βλέπω νόμους και θεσμούς που δεν έχουν νόημα ή δεν εφαρμόζονται.

Για τις υποχρεωτικές δημοσιεύσεις ισολογισμών στις εφημερίδες φωνάζω χρόνια. Όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ένα αγκάθι στην ανταγωνιστικότητα της χώρας μας, αλλά κανένας δεν παίρνει την απόφαση να καταργήσει αυτή την υποχρέωση. Υποθέτω διότι ο τύπος και οι πολιτικοί είναι διαπλεκόμενοι και ο ένας έχει να κερδίσει από τον άλλον. Αλλά αυτό έχει τεράστιο κόστος στην Ελληνική οικονομία, ανταγωνιστικότητα και επιχειρηματικότητα.

Αφού λοιπόν φτάσαμε στο σημείο να μας υποδείξει η τρόικα ότι θα πρέπει να καταργηθούν οι υποχρεωτικές δημοσιεύσεις στις εφημερίδες, τότε ζήτω η τρόικα. Μακάρι να μας αναγκάσουμε να πάρουμε και άλλες αποφάσεις για την μείωση της γραφειοκρατίας, αφού δεν μπορούμε να το κάνουμε από μόνοι μας.

Ίσως μας βοηθήσουν να βρούμε και λύσεις στη διαφθορά. Ένας φίλος γιατρός (γυναικολόγος) μου περιγράφει ότι η κατάσταση μεταξύ των γιατρών είναι τραγική. Για ποιο λόγο; Διότι ενώ παίρνουν 1.500-2.000 από το ΕΣΥ, είχαν κάνει κουμάντο και ξόδευαν άνω των 7.000 τον μήνα. Τώρα όμως που έχουν κοπεί τα φακελάκια λόγω ύφεσης, έχουν τρελαθεί και δεν τα βγάζουν πέρα, διότι οι υποχρεώσεις τους είναι 7.000 τον μήνα. Είναι να τους λυπηθεί κανείς.

Πράγματι πολλά θα αλλάξουν αν μπουν επιτηρητές στα υπουργεία. Ιδίως δε από την πλευρά της σπατάλης και των αλόγιστων δαπανών. Διότι ενώ τώρα δεν υπάρχει κανένας που να έχει λόγο -και το φαγοπότι πάει σύννεφο ανάμεσα στους γραφειοκράτες και τους κομματικούς στρατούς- τουλάχιστον με τους επιτηρητές θα μπει κάποιο χαλινάρι στο φαγοπότι και ποιος ξέρει, ίσως να δούμε και πραγματικές αλλαγές σε αυτή τη χώρα.

Είναι φυσικό οι κομματικοί στρατοί της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης να είναι κάθετα αντίθετοι με τους επιτηρητές, αλλά έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα, ό,τι θέλουν οι γραφειοκρατικοί στρατοί εμείς (οι φορολογούμενοι) θα πρέπει να είμαστε αντίθετοι και ότι δεν θέλουν, θα πρέπει να το υποστηρίζουμε.

Τώρα αν σας θίγουν την εθνική υπερηφάνεια μερικοί επιτηρητές, εμένα μου θίγει την εθνική υπερηφάνεια η ανικανότητα και η ανεπάρκεια που χαρακτηρίζει το πολιτικό μας σύστημα. Αν αυτοί οι επιτηρητές θα βοηθήσουν στο ελάχιστο να αποκτήσουμε έστω και λίγη αξιοκρατία, για μένα είναι καλοδεχούμενοι.

george.kesarios@capital.gr

Πηγή:www.capital.gr

https://www.capital.gr/jArticle.asp?id=1314097

2. The Following 7 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

A8hnaios (27-10-11), atha (27-10-11), katsaraios (27-10-11), Kostas_1 (27-10-11), PANOS-E60 (27-10-11), Stathis (27-10-11), Κωνσταντίνος (27-10-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατί κάθε φορά που η προθυπουργάρα μας μας λέει να μείνουμε ήσυχοι, εγώ το παρομοιάζω με το
    πλύνε τον κ@λο σου...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ???
    λιτότητα μέχρι το 2020, για να φτάσουμε στα επίπεδα του 2009...αυτό και αν δεν είναι επιτυχία...
    ένα μεγάλο μπράβο στην κυβέρνηση μας. αυτό το πράγμα, ούτε ο φόρεστ γκαμπ δεν θα μπορούσε
    να το καταφέρει...άιντε να δούμε τώρα όταν θα γυρίσουν. θα τις πάρουν τις 180???ρωτάω, γιατί το
    άλλο το ρουφιανάκι που μέχρι τώρα υπο το πέπλο σιγουριάς ότι το πασοκ είχε τις έδρες και δεν
    χρειαζόταν την συναίνεση των άλλων κομμάτων, έκανε τον επαναστάτη...ήδη ακούστηκε, ότι έχει
    τσινίσει άσχημα που ο βενιζέλος ανακοίνωσε ότι πρέπει να περάσει με 180 ψήφους στην βουλή,
    λόγο του ότι μιλάμε για παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας...ΑΕΙ να δούμε τον σαμαρά των δασών τώρα!!!
    α ρε κατακαυμμένη ρούμελη...πρόβατα!!!είμαι σίγουρος, ότι στο συνέδριο αφού όλοι οι εκπρόσωποι
    των χωρών μίλησαν και είπαν τα δικά τους, η προθυπουργάρα μας με την σειρά της όταν είρθε η
    ώρα να μιλήσει, δεν είχε τπτ καλύτερο να παεί απ'το...no merkel i don't f@@ck everybody in europe
    f@@cks except to me!!!χαχαχαχαχαχαχα...ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 27-10-11 στις 13:49
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατι οσο χανουν τον πατο του βαρελιου,τοσο γινεται ο δικος μας πατος σαν βαρελι...
    χαχαχαχαχα
    αλλα που θα παει θα γυρισει ο τροχος θα .... και ο φτωχος!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    στα ιδια συμπερασματα καταληγει και ο αρθρογραφος του protagon.
    δεν θα μπορουσα να διαφωνησω με κανεναν απο τους δυο...

Ρε μπας και;

«Το συμφέρον των τραπεζών δεν ταυτίζεται απαραίτητα και πάντα με το συμφέρον της χώρας» Who says so? Μα – ο πρωθυπουργός μας! Και συνεχίζει ακάθεκτος: «Δεν είναι δυνατό οι τράπεζες σε μια περίοδο κρίσης να χρηματοδοτούν ένα κανάλι με χρέη πάνω από 500 εκατ. ευρώ και να μην δίνουν χρήματα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Και μετά να έρχονται να λένε ότι αν μειώσουμε εμείς το χρέος, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες. Όχι δεν θα καταρρεύσουν οι τράπεζες, θα καταρρεύσουν οι θέσεις ορισμένων».

Όπα είπα, όπα λέω. Μέσα στην ύφεση, ειδικά δε από ένα σημείο και μετά (βοήθησε πάρα πολύ ο Woody Allen με την ταινία του πρέπει να σας ομολογήσω – και ο φίλος που μου φώναζε «εκδρομή!» - δηλαδή τσακίσου πήγαινε δες το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» γιατί το ξέρω ότι θα βγεις καινούργιος), κάτι παράξενες σκέψεις άρχισαν να μπαινοβγαίνουνε στον ανεξέλεγκτο – η αλήθεια είναι – εγκέφαλό μου: Ρε μπας και; Ένα κλικ παραπέρα (ευτυχώς δεν είχε ειδήσεις την Τρίτη στα Ελληνικά κανάλια και είχαμε την ευκαιρία να ξεστραβωθούμε λιγάκι, όσο πατάει η γάτα τελοσπάντων) μΆ έφερε εμπρός στις παρακάτω λέξεις τοποθετημένες στην εξής σειρά: Θα γίνει ευρω-παρέμβαση χωρίς προηγούμενο στα εσωτερικά της Ελλάδας * Reuters .

Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα και έλεγα από μέσα μου, παραδέξου το Ζαχαρία μου, σταμάτα να κολλάς και να κωλώνεις : Κάτι σΆ αρέσει εδώ. Κάτι σΆ ευχαριστεί. Βέβαια κάτι σου τη σπάει κιόλας, αυτόματα, σε πρώτο επίπεδο και αυτό είναι εύκολο να το εντοπίσεις: «Παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας». Αυτή είναι μια φράση στην οποίαν αντιδράς ανακλαστικά και αυτόματα («δε μου @#$%^, ρε @#$%^» , κλπ). Αλλά αν δοκιμάσεις Ζαχαρία μου να ξεπεράσεις αυτήν την νευρική αντίδραση του θυμικού σου και διαβάσεις τα παρακάτω (φρικαλέα, πράγματι) με ψυχραιμία και νηφαλιότητα , μήπως, λέμε μήπως, βρεις εκεί μέσα στο πηγάδι αυτό που σου μοιάζει τόσο σκοτεινό, εκείνες τις φίλες σου τις πυγολαμπίδες που στα δύσκολα σου φωτίζουν τα μονοπάτια σου τα εσωτερικά τα δύσβατα; Μήπως μπαίνοντας αποφασιστικά στο σκότος και εξερευνώντας το, βρεις και την έξοδο που οδηγεί, επιτέλους, στην ηλιοφάνεια; «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία», οπότε, yessssss, I clicked πάνω ακριβώς στον φοβιστικό τίτλο του Reuters. Μάλιστα: «Ευρεία υποστήριξη αποκτά η πρόταση να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία ακόμα και με περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της χώρας». Δύσκολο να το καταπιείς με την πρώτη – χειρότερο από μουρουνόλαδο. Για να συνεχίσουμε λοιπόν: «Βάσει της πρότασης», διαβάζω στο euro2day, «η προς το παρόν ολιγομελής ομάδα δράσης της Κομισιόν, που βρίσκεται στην Αθήνα υπό τον κ. Horst Reichenbach θα στηριχθεί με εκατοντάδες τεχνοκράτες που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αποκτήσει ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες και θα έχει τον τελικό λόγο σε διάφορους τομείς όπως επί παραδείγματι στις αποκρατικοποιήσεις».

Περιέργως αρχίζω να ενδιαφέρομαι γιΆ αυτήν την προσέγγιση και συνεχίζω την ανάγνωση: «Ή θα γίνει αυτό, ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα» αναφέρει μία πηγή του Reuters προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις και συμπληρώνει πως η ομάδα δράσης πρέπει να «αναλάβει ορισμένες από τις λειτουργίες του κράτους ώστε να λειτουργήσει η μηχανή». Μάλιστα. Ακούγονται σαν αποφασισμένοι να μας βάλουν σε μια τάξη θέλουμε-δεν θέλουμε δηλαδή. Έτσι όμως δεν συμπεριφέρονται και οι καλοί φίλοι σε κάποιον δικό τους που έχει χάσει τον μπούσουλα και δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει; Πως αλλοιώς να τον βοηθήσουν;

«Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου» αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος και συμπληρώνει: «Εάν είχαμε ενδείξεις υπεύθυνης διαχείρισης όπως συνέβη στην Ιρλανδία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό όμως, λείπει στην Ελλάδα».

Τι λείπει λοιπόν στην Ελλάδα; (κατά τον Ευρωπαίο αξιωματούχο) : Μία ένδειξη (έστω) υπεύθυνης διαχείρισης. Εντυπωσιάζομαι με την φωνούλα που ακούω μέσα μου. «Άδικο έχουνε;» με ρωτάει. «Βλέπεις εσύ έστω μία σοβαρή ένδειξη υπεύθυνης διαχείρισης;».

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, όχι, δεν βλέπω.

Και λέω, με όλο το θάρρος και με το συμπάθιο κιόλας: Μήπως μια παρέμβαση μεγέθους «άνευ προηγουμένου» (ΧΧΧΧLarge δηλαδή) είναι ακριβώς αυτό που μας χρειάζεται αυτή τη στιγμή για να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας;

Μήπως αυτό ακριβώς είναι που θα μας δώσει την ανάσα που χρειαζόμαστε; Δεν είναι ωραίο, το ξέρω, χειρότερο και από μουρουνόλαδο είναι – αλλά δεν είναι δα και κώνειο. Θα το συνηθίσουμε και αυτό. Θα τσούξει – σίγουρα. Αλλά μπας και αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε;

Μπας και;

του Άρη Δαβαράκη

https://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9544

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν νομίζω να υπάρχει νοήμον άνθρωπος ο οποίος δεν συμφωνεί με τα παραπάνω...
    απο την άλλη βέβαια, μεγάλο αγκάθι για όλους τους βολεμένους χαραμοφάηδες...
    the golden days are over παλιοκουφάλες...απλά όπως αναφέρουν, και εμένα κάπου
    δεν μου αρέσει σαν ιδέα να μας κουμαντάρουν οι απ'έξω. απο την στιγμή όμως που
    εμείς είμαστε στην κυριολεξία άχρηστοι και ανίκανοι, νομίζω πως δεν έχουμε να
    χάσουμε τπτ. με τις κυβερνήσεις μας, μόνο τον άπατο πάτο μπορούμε να ακουμπήσουμε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

atha (29-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

για τον αντωνακη μας

Rides
    1

Προεπιλογή

Οι της Τρόικα μόνο καλοί δεν είναι.
    Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
    Στην Αργεντινή ακόμα τους κυνηγούν και απ'όταν τους έδιωξαν κακήν κακώς η χώρα ανέκαμψε σε επίπεδα που δεν θα έφτανε ποτέ με τα βαμπίρ του κέρδους αυτά (βλεπε ΔΝΤ).
    Στην Ελλάδα πάλι, η "σπουδαία" λύση που μας επέφεραν (και πανηγυρίζουν δήθεν οι μαριονέτες της κυβέρνησης) είναι να φτάσουμε σε 8 χρόνια από σήμερα, με σκληρή λιτότητα και πρωτοφανή ύφεση, στα επίπεδα που είμασταν το 2009!
    Και πάλι όμως, σιγά μη φτάσουμε.
    Σε λίγους μήνες τα ίδια θα έχουμε.
    Τον Ιούλιο ορισμένοι πανηγύριζαν ότι γλιτώσαμε, σωθήκαμε κλπ και όχι μόνο πάρθηκαν σκληρότερα μέτρα, αλλά με τη χτεσινή συμφωνία ουσιαστικά ακυρώθηκαν τα αποφασισθέντα της 21ης Ιουλίου.

Τόσο καλά τα κατάφεραν και τόσο σοβαροί και έμπιστοι είναι.

Τώρα, αν πρέπει ντε και καλά να τους συγκρίνουμε με τους πασόκους υπουργούς, τότε πράγματι δύσκολα θα είναι χειρότεροι.
    Έτσι κι αλλιώς και τώρα οι ξένοι αποφασίζουν, δεν νομίζω πως το πρόβλημα είναι να νοικιάζουν κι ένα (πολυτελές) σπίτι στη χώρα μας.
    Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος για το πόσο θα σταματήσουν οι ρεμούλες, ας ελπίσουμε τουλάχιστον.

Στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος λοιπόν.
    Αλλά και πάλι αυτό απέχει παρασάγκας από το να χαρακτηριστεί ως η ιδανική ή έστω αποδεκτή λύση για τη χώρα μας, που δεν είναι τίποτε άλλο από μια κυβέρνηση που να θέλει πραγματικά το καλό των πολιτών της.
    Και τέτοιοι φυσικά δεν είναι ούτε οι πασοκΑτζήδες, ούτε οι τροϊκανοί.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

10. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

kplc16 (27-10-11), paganis (27-10-11), Thomelef (27-10-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

αφου τα πραγματα το 2009 που ανελαβαν ηταν τραγικα....πως μπορει να πανυγηριζεις οταν επιστρεφεις στην προτερα κατασταση??? προφανως ..οι ανθρωποι εχουν κανει τα απειρα λαθη στους χειρισμους και εφεραν την σημερινη τρισαθλια κατασταση...! μας ζηταν 10 χρονια θυσιων...για να γυρισουμε εκει που τα πραγματα ηταν και παλι χαλια...απλα κυβερνουν με το μοτο ''το μη χειρον βελτιστον''..

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προφανώς η επιστροφή στο '09, θα είναι μέγα επίτευγμα στο αδιέξοδο που έχουμε φτάσει.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

PANOS-E60 (27-10-11), Thomelef (27-10-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Λευτερη, σοβαρα τωρα κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις?

Δεν μιλαμε στο τι εγινε. Το ξερω και συμφωνουμε.

Για το τωρα μιλαμε.
    εγω Κωστα στις ληστοσυμμοριες που κυβερνουν δεν πληρωνω φραγκο! θελω να δω κεφαλια κομμενα και σωματα παλουκωμενα στο συνταγμα! αν ειναι να φυγουν απο την εξουσια αυτοι που ξεπουλησαν την χωρα μου..ας γινει και επανασταση,,! θελω οπωσδηποτε να αλλαξει αυτη η κατασταση...και ειμαι αποφασισμενος με οποιαδηποτε θυσια! ας ζησω με τα ελαχιστα ...για καποια χρονια μεχρι να ορθοποδησω σαν κρατος με τις δικες μου δυναμεις...παρα να ειμαι στο υποζυγιο δοσυλογων εις τον αιωνα των αιωνων!

Σελίδα 32 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 2230313233344282 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP