Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 42

Θέμα: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ

Rides
    2

Προεπιλογή

oταν προκειται να τη "σκαπουλαρει" με καποιο τροπο ο ελληνας γινεται τρομερα εφευρετικος!
    καταλοιπο της τουρκοκρατιας βεβαια, που συνεβαλε στην επιβιωση.

αν αντι γι αυτο ο καθενας εβαζε το μυαλο να δουλεψει παραγωγικα θα ηταν αλλιως τα πραγματα...

2. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

fanisk (27-10-11), Kostas_1 (27-10-11), Monsta (27-10-11), oldcarskickass (27-10-11), Thomelef (27-10-11), Κωνσταντίνος (27-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

"Οταν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό χαλάρωσε κι απόλαυσέ το "

4. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

konstantinaM3 (27-10-11), Vasilis (27-10-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    oταν προκειται να τη "σκαπουλαρει" με καποιο τροπο ο ελληνας γινεται τρομερα εφευρετικος!

αν αντι γι αυτο ο καθενας εβαζε το μυαλο να δουλεψει παραγωγικα θα ηταν αλλιως τα πραγματα...
    Σιταθη...

Εδω δε μιλάμε για λαμογιά απο μεριάς των καταναλωτών!
    Λόγω του ότι το 2πλο χαράτσι είναι η λαμογιά στη συγκεκριμένη φάση απο μεριάς κυβέρνησης,εκκρεμεί όπως θα γνωρίζεις μια δικαστική απόφαση της 7ης Νοεμβρίου για να κριθεί η νομιμότητα του χρέους!

Αν ωστόσο τα πληρώσεις κ κριθεί ΠΑΡΆΝΟΜΟ το χαράτσι...κλαφτα τα λεφτά σου!

Δυστυχώς το κράτος μας διδάσκει τις λαμογιες!

Εμείς προσπαθούμε με νόμιμες διαδικασίες να καθυστερήσουμε τις πληρωμές (τις άδικες κ παράνομες) μπας κ γλιτώσουμε κανά φραγκο!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

6. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

dark knight (27-10-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

+1000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000.
    το'χω πεί και θα το λέω μέχρι να πεθάνω...δουλειά, τα πόδια στην πλάτη, και τρέχα σαν
    π@@στης αν θέλεις να ξεφύγεις απο την μιζέρια που πλασάρεται κάθε μέρα στο γαμόκουτο
    που το λένε τηλεόραση. το μυαλό να δουλεύει, και θετική σκέψη. ο καλός ο καπετάνιος
    στην φουρτούνα φαίνεται. έχω πρώην υπάλληλο, που δουλεύει 18 ώρες την ημέρα για να τα
    φέρνει βόλτα. κάνει 3 δουλειές, βγάζει όλα του τα έξοδα, και του περισεύουν κιόλα. σε μία
    κουβέντα που κάναμε προχθές(επειδή διατηρούμε άριστη σχέση), λόγο του ότι η δουλειά
    αρχίζει να τσιμπαει καλούτσικα, αν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να ξαναέρθει πίσω.
    η απάντηση του ήταν κάθετη...αν μιλάμε μου λέει για το παλιό ωράριο με 4 ώρες υπερωρία
    + σαββάτο, μέσα με τα 1000. αν όχι μου λεεί, δε μπορώ...πιο πολές
    ώρες, αλλά πιο πολά λεφτά...αυτός είναι ο άνθρωπος που ΘΕΛΕΙ, και δεν μιξοκλαίγεται.
    είναι 36 χρονών, και όχι συνταξιούχος 70άρης που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του πλέον.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

fanisk (27-10-11), Kostas_1 (27-10-11), Monsta (27-10-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

ρε φιλε βασιλη δεν διαφωνω, ειναι και παρανομο και καταχρηστικο και μη αναλογικο και κεφαλικο και αντισυνταγματικο το χαρατσι...

αλλα οπως διαβασαμε υπαρχουν καποιοι που απο χρονια εχουν βρει τα κολπα και δεν πληρωνουν ρευμα.
    ξερω κι εγω καποιους, αλλος πειραζει το μετρητη, αλλος αμολαει το σκυλο, αλλος τα "βρισκει" με τον υπαλληλο...
    εκει αναφερομαι, οχι στη δικαιη διεκδικηση του καθενος να πληρωσει κατι που θεωρει αδικο.

αλλωστε κι εγω θα το προσβαλω δικαστικα (οπως εχω προσβαλει και τις προηγουμενες εισφορες) και αν δικαιωθω εχει καλως.

δεν προκειται ομως να βαλω λουκετο, να παρω σκυλο για να δαγκωσει τον υπαλληλο και τα λοιπα φαιδρα που σκεφτεται ο καθενας.

ναι στην συντεταγμενη μαχη και διεκδικηση των δικαιωματων, οχι στην αυθαιρεσια του καθενος που κανει οτι του κατεβασει ο εγκεφαλος.
    αλλωστε το ιδιο κανει και το κρατος σε αυτην την περιπτωση και για αυτο υπαρχουν οι διαμαρτυριες και οι αντιδρασεις.
    αν κανουμε ολοι το ιδιο (αυθαιρετουμε οπως νομιζει ο καθενας μας) δεν παμε πουθενα.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Monsta (27-10-11), Vasilis (27-10-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

...ας βαλουμε λοιπον τον συνταξιουχο να βρει μια εργασια να καλυψει τις παραληψεις , την ανεπαρκεια και την απληστια των κυβερνησεων που περασαν τα τελευταια 30 χρονια! ας βαλουμε τον ανεργο αποφοιτο πανεπιστημιου,,,να δουλεψει για 300 ευρω μηνιατικο και ας βαλουμε και τον εργαζομενο με μισθο πεινας να δουλεψει και μια δευτερη δουλεια για να πληρωσει τα χαρατσια! παραγωγικα και επιχειρηματικα μυαλα , δεν μπορει να εχει ο καθε μεσος ελληνας...που ειναι εξισου μελος της κοινωνιας με εκεινον που καταφερνει να διοικει επιχειρησεις ...ο καθενας στον ρολο του, αλλος εργαζεται σκεπτομενος και αλλος με τον ιδρωτα του! επισης στο περιβαλλον που ζουμε πλεον...δεν ειναι εφικτο για καποιον, με επιχειρηματικη σκεψη να τις υλοποιησει εφοσον δεν εχει το κεφαλαιο απο τους γονεις του ή απο κανα πλουσιο γαμο!

12. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Driver M (27-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Και αυτο σημαινει τι;
    Οτι δεν πρεπει να πληρωσουμε τη ΔΕΗ;

Και απο που θα βγουν οι συνταξεις;
    Απο τον κωλο του Βενιζελου μαζι με αστρακια και περιστερια;

14. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Stathis (27-10-11), Thomelef (27-10-11), Vasilis (27-10-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...ας βαλουμε λοιπον τον συνταξιουχο να βρει μια εργασια να καλυψει τις παραληψεις , την ανεπαρκεια και την απληστια των κυβερνησεων που περασαν τα τελευταια 30 χρονια! ας βαλουμε τον ανεργο αποφοιτο πανεπιστημιου,,,να δουλεψει για 300 ευρω μηνιατικο και ας βαλουμε και τον εργαζομενο με μισθο πεινας να δουλεψει και μια δευτερη δουλεια για να πληρωσει τα χαρατσια! παραγωγικα και επιχειρηματικα μυαλα , δεν μπορει να εχει ο καθε μεσος ελληνας...που ειναι εξισου μελος της κοινωνιας με εκεινον που καταφερνει να διοικει επιχειρησεις ...ο καθενας στον ρολο του, αλλος εργαζεται σκεπτομενος και αλλος με τον ιδρωτα του! επισης στο περιβαλλον που ζουμε πλεον...δεν ειναι εφικτο για καποιον, με επιχειρηματικη σκεψη να τις υλοποιησει εφοσον δεν εχει το κεφαλαιο απο τους γονεις του ή απο κανα πλουσιο γαμο!
    στα περισσοτερα δεν διαφωνω, αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν αυτα με το θεμα που σχολιασα εγω που ειναι η αποφυγη πληρωμης ενος φορου μεσω διαφορων κολπων που σκαρφιζεται ο καθενας.
    επαναλαμβανω η αποψη μου ειναι οτι στην αυθαιρεσια της εξουσιας ο πολιτης εχει καταφυγιο τη δικαιοσυνη και φυσικα την ψηφο του.
    αν υπαρχει αυθαιρεσια απο ολες τις πλευρες (και κρατους και πολιτων) τα αποτελεσματα ειναι αυτα που βιωνουμε.

16. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Vasilis (27-10-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αυτο σημαινει τι;
    Οτι δεν πρεπει να πληρωσουμε τη ΔΕΗ;

Και απο που θα βγουν οι συνταξεις;
    Απο τον κωλο του Βενιζελου μαζι με αστρακια και περιστερια;
    αν υποθετικα απο αυριο υπηρχε ''κυβερνηση'' με καλαμπαλικια ,,,θα αρχιζε τις δημευσεις περιουσιων ,οσων καταχραστηκαν και προξενησαν ακομα και με την ανεπαρκεια τους ζημια για το κρατικα ταμεια!ας αρχιζαν απο εκει...και αν δεν εφταναν τα λεφτα ...ευχαριστως να δωσω ολο μου το υστερημα για να σωσω την πατριδα μου!

18. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Vasilis (27-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν υποθετικα απο αυριο υπηρχε ''κυβερνηση'' με καλαμπαλικια ,,,θα αρχιζε τις δημευσεις περιουσιων ,οσων καταχραστηκαν και προξενησαν ακομα και με την ανεπαρκεια τους ζημια για το κρατικα ταμεια!ας αρχιζαν απο εκει...και αν δεν εφταναν τα λεφτα ...ευχαριστως να δωσω ολο μου το υστερημα για να σωσω την πατριδα μου!
    Ωραια ολα αυτα.
    Τη συνταξη του πατερα μου θα την πληρωσεις τωρα;
    Η να στον στειλω σπιτι να τα παρει;

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP