Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Προσθήκη αεροτομής στο Ζ3?

Ψήφισαν
41. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

1 2,44%
  • ΟΧΙ

40 97,56%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 62

Θέμα: αεροτομη στο Ζ3!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

οντως ναι ειναι ενα απο τα ωραιοτερα χρωματα...γιατι το ωραιοτερο χρωμα ειναι αλλο :P) :P) :P) ...και λευτερη αυτο το χρωμα παει με την κουκουλα τη μπεζ που εχεις οποτε η μαυρη θηκη κουκουλας νομιζω δεν σου χρειαζεται..δεχομαι να μου τη δωσεις! χαχαχαχαχαχαχα

υ.γ:μην ακουτε τον paganis γιατι αυτος ειναι ''κακη'' επιρροη στα μπαξιματα!θα σας βαλει να αλλαξετε ολοκληρο το αυτοκινητο μεχρι να γινει facelift!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nickolas_s2k Εμφάνιση μηνυμάτων
    οντως ναι ειναι ενα απο τα ωραιοτερα χρωματα...γιατι το ωραιοτερο χρωμα ειναι αλλο :P) :P) :P) ...και λευτερη αυτο το χρωμα παει με την κουκουλα τη μπεζ που εχεις οποτε η μαυρη θηκη κουκουλας νομιζω δεν σου χρειαζεται..δεχομαι να μου τη δωσεις! χαχαχαχαχαχαχα

υ.γ:μην ακουτε τον paganis γιατι αυτος ειναι ''κακη'' επιρροη στα μπαξιματα!θα σας βαλει να αλλαξετε ολοκληρο το αυτοκινητο μεχρι να γινει facelift!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    ασε που δεν γραφω για τα μπαξιματα που εχω κανει....! αν το εκανα θα ετρωγα τον τιτλο απο τον Φανη....αλλα τον συμπαθω και δεν θελω να τον στεναχωρησω! οντως ειμαι κακη επιρροη...αλλα δεν νομιζω να σε εχουν χαλασει οι αλλαγες που σε βοηθησα με το αμαξι! οσο για το καλυμμα μην κανεις ορεξη...εχω καποια σχεδια...και το θελω

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP