Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ρε φιλε βασιλη δεν διαφωνω, ειναι και παρανομο και καταχρηστικο και μη αναλογικο και κεφαλικο και αντισυνταγματικο το χαρατσι...

αλλα οπως διαβασαμε υπαρχουν καποιοι που απο χρονια εχουν βρει τα κολπα και δεν πληρωνουν ρευμα.
    ξερω κι εγω καποιους, αλλος πειραζει το μετρητη, αλλος αμολαει το σκυλο, αλλος τα "βρισκει" με τον υπαλληλο...
    εκει αναφερομαι, οχι στη δικαιη διεκδικηση του καθενος να πληρωσει κατι που θεωρει αδικο.

αλλωστε κι εγω θα το προσβαλω δικαστικα (οπως εχω προσβαλει και τις προηγουμενες εισφορες) και αν δικαιωθω εχει καλως.

δεν προκειται ομως να βαλω λουκετο, να παρω σκυλο για να δαγκωσει τον υπαλληλο και τα λοιπα φαιδρα που σκεφτεται ο καθενας.

ναι στην συντεταγμενη μαχη και διεκδικηση των δικαιωματων, οχι στην αυθαιρεσια του καθενος που κανει οτι του κατεβασει ο εγκεφαλος.
    αλλωστε το ιδιο κανει και το κρατος σε αυτην την περιπτωση και για αυτο υπαρχουν οι διαμαρτυριες και οι αντιδρασεις.
    αν κανουμε ολοι το ιδιο (αυθαιρετουμε οπως νομιζει ο καθενας μας) δεν παμε πουθενα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Monsta (27-10-11), Vasilis (27-10-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP