Σελίδα 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 144

Θέμα: Υπερυθρη Θερμανση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

far-infrared radiation panels... θα πω απλά πως οι συσκευές "εκπέμπουν ακτινοβολία" (θα ήθελα να γίνω πιο αναλυτικός αλλά το φόρουμ ολόκληρο δε θα μας φτάσει) σε συχνότητες far-infrared... για όσους δεν ξέρουν far-infrared πέφτει στο φάσμα κάπου μισό σκαλί πιο κάτω από τα microwave. για πλήρες πινακάκι (https://en.wikipedia.org/wiki/Infrared)

ναι, έτσι λέγεται το αμέσως επόμενο φάσμα ακτινοβολιών... σας θυμίζει κάτι; μήπως μια συσκευή που έχετε στο σπίτι σας;;; μήπως αυτή που είναι στην κουζίνα... αυτήν που αμερικανοί χρησιμοποιούν κατά καιρούς να στεγνώσουν κατοικίδια όταν μένουν από λεφτά για να κάνουν μύνηση στην εταιρία παραγωγής;

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

καπου εισαι λαθος νομιζω..αν ηταν ετσι οτιδηποτε ειχε ακτινοβολια θα μας εκανε πρασινους.. αν δεν συμβαδιζει με την συχνοτητα του ανθρωπου δεν βλαπτει..

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    καπου εισαι λαθος νομιζω..αν ηταν ετσι οτιδηποτε ειχε ακτινοβολια θα μας εκανε πρασινους.. αν δεν συμβαδιζει με την συχνοτητα του ανθρωπου δεν βλαπτει..
    τα φαγητά που ζεσταίνω στο microwave μια χαρά χρωματάκι έχουν... δεν είπα ότι η ένταση είναι ίδια (προφανώς και βρίσκονται μισή σκάλα παρακάτω από άποψη συχνότητας και μήκους κύματος) όμως η βασική αρχή για την παραγωγή θερμότητας είναι η τριβή των σωματιδιών. με τα near-infrared panels η ακτινοβολία συντονίζει τα κύταρα του οργανισμού (κυρίως νερό) με αποτέλεσμα να πάλλονται και κατόπιν λόγω της τριβής να ζεσταίνονται. Γι αυτό κ όλας, τα πανελ ζεσταίνουν κυρίως το ανθρώπινο σώμα και λιγότερο τον περιβάλλοντα χώρο.

anyway, δεν κοιτάω να κάνω δυσφήμηση, έχω και εγώ τις ιδιοτροπίες μου. Για τον ίδιο λόγο που δε θα θελα να μένω σε απόσταση μικρότερη του μισού χιλιομέτρου από πυλώνες ή κεραίες κινητής, έτσι και δεν επιλέγω αυτόν τον τρόπο θέρμανσης.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ειπα οτι πας να κανεις δυσφημιση αλοιμονο... απλα μπορει να ξερεις κατι παραπανω απο εμενα και να μας εξηγησεις καλυτερα. εχεις καποια σχεση με το αντικειμενο υπερυθρη υπεριωδη κτλ?

εγω το εχω στο μισο μετρο παντως και δεν νιωθω κατι περιεργο. αν ειναι ετσι οπως λες δεν θα επρεπε να παθαινουμε το ιδιο και οταν ειμαστε κοντα με αλλους ανθρωπους?

Rides
    1

Προεπιλογή

μα ούτε και όταν είσαι κάτω από καλώδια υψηλής τάσης νοιώθεις κάτι. αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν electromagnetic loops τα οποία "μπορεί" να οδηγήσουν στη μετάλλαξη του DNA (να γίνουμε πράσινοι όπως λες κ εσύ) κάποιων κυττάρων.

το θέμα με τις συσκευές αυτές είναι πως δεν υπάρχει η κατάλληλη έρευνα σε βάθος χρόνου για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν. μπορεί και ν αποδειχτεί ότι δεν προκαλούν κανένα απολύτως κακό. όπως άλλωστε έχει αποδειχτεί και για το κάπνισμα, σε έρευνες πλγρωμένες από καπνοβιομηχανίες!

κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση με τις συγκεκριμένες συσκευές είναι πως δεν αναγράφουν πουθενά το μήκος κύματος και την συχνότητα των em waves που εκπέμπουν (πράγμα περίεργο). αν υπάρχει κάτι λεπτομερές μπορούμε να το ψάξουμε περισότερο. πάντως η far-infrared ειναι κοντά σε συχνότητα και μήκος κύματος με τα μικροκύματα. infrared ακρινοβολία είναι αυτό που εκπέμπει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. στρέψτε το πάνω σας και πείτε μου αν σας ζεσταίνει.

6. The Following User Says Thank You to TakisKal For This Useful Post:

nikos1400 (10-11-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TakisKal Εμφάνιση μηνυμάτων
    κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση με τις συγκεκριμένες συσκευές είναι πως δεν αναγράφουν πουθενά το μήκος κύματος και την συχνότητα των em waves που εκπέμπουν (πράγμα περίεργο)
    +1 και εγώ την ίδια περιέργεια έχω!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

το καλο ειναι οτι χρησιμοποιειται το ιδιο συστημα σε θερμοκοιτιδες στα μωρα,,οποτε υπαρχει ελπιδα να μην πρασινισουμε

στο συνημμενο βλεπω οτι δεν ειναι ακριβως κατω απο τα μικροκυμματα, μια που το κατεχετε το σπορ πιο πολυ εσεις για ριξτε λιγο φως στην υποθεση γιατι αλλα βλεπω αλλου, αλλα μου λενε αλλα καταλαβαινω και εγω και δεν εχω ξεκαθαρη γνωμη.

αμα ειναι ασχετο πειτε το δεν θα παρεξηγηθω
    Συνημμένα αρχεία Συνημμένα αρχεία

9. The Following User Says Thank You to E46 POWER For This Useful Post:

BILL007 (02-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

ευτυχώς φέτος είναι σα να μπαινοβγήκε ο χειμώνας 2-3 φορές απότομα και για λίγο.

το πιντιέφ, πολλή κούραση με μια πρόχειρη ματιά... ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω! κατέθεσα την προσωπική μου άποψη, αλλά δε θα συνεχίσω κάνοντας δυσφήμιση ή διαφήμιση. μην έχουμε και μπλεξίματα με το νόμο!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχαχ ειναι λιγο χασιμο... κουβεντα κανουμε τι μπλεξιματα να χουμε? πολυ πολυ να κανουμε καμια συναντηση για ντριφτ εξω απο τα δικαστηρια...

αμα βγαλεις κανενα συμπερασμα σιγουρο παντως στειλε κανενα πμ.

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

τιποτα νεωτερο για το θεμα της θερμανης (μιας κ οι δυσκολοι καιροι πλησιαζουν?)

γνωριζει καποιος αυτα? γυαλινοι θερμποπομποι!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilis : 04-11-13 στις 17:47
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

13. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

Vasilis M3 (14-11-13)

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP