Οχι !
Και χωρις να δω ιδεες, φωτο κλπ...
![]()
Οχι !
Και χωρις να δω ιδεες, φωτο κλπ...
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Τλκ με πεισατε δεν θα βαλω,χαλαει το στυλ του!!Αρχικό μήνυμα απο fanisk
-Κοντη κεραια(ακυρο),,,μια χαρα ειναι ...ειναι κλασσικ
-Φιμε (ακυρο)...πολυ ελαφρυ ...ειναι και μαυρο ..θα σκουρηνει αρκετα
-Μαυρες ματ γριλλιες (ακυρο),,ειναι ηδη μαυρο..θα του πεσει πολυ
-Χαμηλωμα (θελει...φαινεται κατσικι...)
-Ζαντες γιατι αυτες δεν του πανε(του πανε...αλλα υπαρχουν και αλλες που του πανε περισσοτερο...)
Ξεχνα εντελως αεροτομη και φρυδια πισω, θα το χαλασεις.παντως φιμε εβαλα,οι ζαντες ειναι 17 αρες και δεν εχω σκοπο να τις αλλαξω γιατι ακομα ειναι σε πολυ καλη κατασταση!!τωρα τα ρολ μπαρ τι ακριβως ειναι και τι ασφαλεια προσφερουν?οσον αφορα τα ελατηρια το χω σκεφτει απλα φοβαμαι οτι θα γινει αρκετα σκληρο για ελληνικους δρομους!
![]()
και πολύ καλά θα κάνεις! Δεν πειράζεις το ''τέλειο'' φίλε μου....
Συμφωνώ με τις προτάσεις που σου έκαναν παραπάνω και παίρνω πάσα κι εγώ για να ρωτήσω τιμές για λευκά φλάς και εμπρός προφυλακτήρα από δίλιτρο.....![]()
Δεν πιστεύω να το σκέφτεσαι ακόμα.
Τα ποσοστά στο poll είναι αυτά που έπαιρνε ο σχωρμένος ο Σαντάμ όταν έκανε "εκλογές".![]()
Για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα: VanVIC speaking ...
Αεροτομή στο Ζ3 χρείαζεται για ταχύτητες πάνω απο 200-220 km/h, άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι απαραίτητο για normal χρήση του Ζ3
Προσωπικά, σε κάποιες νυχτερινές "εξορμήσεις" (παλιά...) σε ταχύτητες "καταδίωξης" ένιωθα την ανάγκη χρήσης αεροτομής για να νιώθω ότι τα Ζ πατούσε πιο σταθερά πίσω.
Δεδομένου ότι κι εγώ θεωρώ εντελώς αταίριαστη την σταθερή αεροτομή πίσω στο Ζ3, άρχισα να σκέφτομαι μια πατέντα με χρήση πτυσσσόμενης αεροτομής που "κρύβεται" στο πίσω καπώ όπως πχ. στις boxster.
Αυτή η λύση συνδυάζει και διακριτηκότητα και βοηθάει ουσιαστικά "εκεί" που χρειάζεται (όταν...).
Έχω βρεί απο Corrado το σύστημα με τον μηχανισμό, αλλά η αεροτομή που θα χρειαστεί, πρέπει να σχεδιαστεί με βάση την καμπυλότητα του καπώ του Ζ3.
Όταν βρώ και καμιά καλή ευκαιρία με πίσω καπώ απο Ζ3Μ, θα ξεκινήσω το project. Τον καλλιτέχνη-φανοποιό που θα αναλάβει, τον έχω βρει.
Θα δούμε...
Αν πετύχει, θα έχω την δυνατότητα να σηκώνω την αεροτομή είτε κατ΄επιλογή με διακόπτη απο το cockpit ή αυτόματα μετά απο συγκεκριμένη ταχύτητα.
Ιδανικό φαντάζει, αρκεί να εξασφαλιστεί η διακριτηκότητα (να μην εξέχει καθόλου όταν είναι "κάτω").
Το παρατράβηξα ε ?
Εμμ, σε τέτοιους καιρούς... τα όνειρα μας έμειναν που να μην έχουν τεκμήριο, φόρο ή/και εισφορές. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Στο επανειδείν !
VanVIC (ως επισκέπτης στην οικία deepblue)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
τα ρολλ μπαρ ειναι τελεια εγω εψαχνα καθε μερα για 6 μηνες και δε βρηκα για προφεισλιφτ.
για φεισλιφτ σιγουρα υπαρχουν ετοιμες οι βασεις για να "υποδεχτουν" τα ρολ μπαρς και μπορεις να βρεις απο e bay.ολο το πακετο στην bmw το 2010 1200 ευρω εκ των οποιων 200 εκαναν οι υποδοχες για να γινουν οι τρυπες φανταζομαι και να κουμπωσουν και 1000αρικο οι μπαρες που ειναι συμπαγεις και παρεχουν ασγαλεια.μετα το 1998 κατασκευης νομιζω ειχαν ολα ετοιμα υποδοχη για τα ρολ μπαρς τα οποια φυσικα ηταν µµextra.στη θεση ολων σας θα εβαζα τα schnitzer καθως ειναι νομιζω 66mm διαμετρο σε σχεση με τα μαμα που ειναι 60(δε θυμαμαι και καλα εχω καιρο να ασχοληθω).κοστος ειχα ρωτησει 660 ευρω.πολυ καλη τιμη και μοναδικα γιατι κανεις δεν τα εχει τα γνησια πιστευω και δειχνουν ωραια.
ναι καταλαβα θα το ψαξω αν ειναι!!ομως δεν καταλαβαινω περαν της εμφανισης,με ποιο τροπο προσφερουν ασφαλεια?αν δν κανω λαθος ειναι "αρκετα" πισω απ το καθισμα κ σε σημειο τετοιο που σε ενα τρακαρισμα για παραδειγμα δν θα παιξουν καποιο ρολο πισττευω..αν κανω λαθος διορθωστε με!!![]()
Αν δεν κανω λάθος σε περιπτωση ανατροπης εχουν συστημα που πεταγονται προς τα πανω .
δε σηκωνονται φυσικα,ειναι σταθερα.σε περιπτωση ανατροπης προστατευουν το πειραγμενο μας κεφαλι.