Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 78

Θέμα: Μπαταρια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φανη η odyssey εχει 70αρα στα 350ευρο τσαμπα.....ειναι καλυτερες σε αποδοση αλλα και???
    οσο για τα κιλα κανεις πλακα πιστευω.....καθε βδομαδα προσθετεις απο 10κιλα μαζι με το αφεντικο μου που τα προσθετει υπουλα, και θελετε μετα ελαφρυες μπαταριες και θα βαλετε και καρμπον πατωμα!!!

υ.γ mitsuba, και bosch τωρα ειναι οι καλυτερες... varta ηταν αψογες εχω και εγω και δεν λεει να χαλασει...(αν και νομιζω τωρα θα με αφησει)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    φανη η odyssey εχει 70αρα στα 350ευρο τσαμπα.....ειναι καλυτερες σε αποδοση αλλα και???
    οσο για τα κιλα κανεις πλακα πιστευω.....καθε βδομαδα προσθετεις απο 10κιλα μαζι με το αφεντικο μου που τα προσθετει υπουλα, και θελετε μετα ελαφρυες μπαταριες και θα βαλετε και καρμπον πατωμα!!!

υ.γ mitsuba, και bosch τωρα ειναι οι καλυτερες... varta ηταν αψογες εχω και εγω και δεν λεει να χαλασει...(αν και νομιζω τωρα θα με αφησει)
    Σιγα τα κιλα που εχω προσθεσει ρε Σπυρο! Τιποτα δεν εχει το αμαξι βαρυτερο απο OEM. Τα modules ειναι γραμμαρια. Επειδη ειμαι της αποψης πως οτι χαλαει καλο ειναι να το αλλαζεις με το ιδιο ή καλυτερο, δεν θα με χαλαγε ελαφρια μπαταρια αν τα λεφτα ηταν καλα. Ωραιες και καλες οι Voltphreaks (εχουν μεχρι και auto cut off για να επαρκει για μιζαρισμα αν ξεχασεις φωτα ανοιχτα) αλλα εχουν και 1200$!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγα τα κιλα που εχω προσθεσει ρε Σπυρο! Τιποτα δεν εχει το αμαξι βαρυτερο απο OEM. Τα modules ειναι γραμμαρια. Επειδη ειμαι της αποψης πως οτι χαλαει καλο ειναι να το αλλαζεις με το ιδιο ή καλυτερο, δεν θα με χαλαγε ελαφρια μπαταρια αν τα λεφτα ηταν καλα. Ωραιες και καλες οι Voltphreaks (εχουν μεχρι και auto cut off για να επαρκει για μιζαρισμα αν ξεχασεις φωτα ανοιχτα) αλλα εχουν και 1200$!
    me 1200 αγοραζεις ε36

4. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Nino (20-08-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων

Varta-bosch ειπαμε ειναι ιδιες...

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Την μαμα μπαταρια γιατι δεν την προτεινει κανενας;;;;;;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας