the more people agree with me
the more I think I'm wrong
120ie87 (04-11-11)
Έτσι συμβαίνει πάντα , κάποιος παίρνει το ρίσκο και ανοίγει νέους δρόμους για τους υπόλοιπους ή προστατεύει απο το πέταμα χρημάτων.
Αν ήμασταν πιο καλά οργανωμένοι θα μπορούσαμε για κάποιο θέμα που ενδιαφερόμαστε 2-3 να βάλουμε λεφτά απο κοινού . Γίνεται το πείραμα και αν κάτσει , έκατσε ... Σε αντίθετη περίπτωση η ζημιά μοιράζεται ...
Λέω εγώ τώρα ...
^ ευχαριστώ πολύ τον mpower 01.... τα είπε όλα.....
Στο θέμα μας: Το αυτοκίνητο πήγε στο γνωστό εξουσιοδοτημενο στη χαλκίδα (χαμόγελα και εξυπηρετηση όπως πάντα-> ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ HALKIDA116... ξέρει αυτός....) αλλά δυστυχώς το cruise δεν δούλεψε.ΑΠΕΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ.
Επόμενο βήμα: αγορά εξοπλισμού για σβήσιμο σφαλμάτων κλπ και προσπάθεια επέμβασης στην εργοστασιακή πλακέτα ......
![]()
bill_m3 (07-11-11), halkida116mpack (07-11-11)
Σπύρο συμφωνώ άπειρα φίλε!
Το θέμα όμως ξέρεις που σκαλώνει?Όχι στην οργάνωση όπως φαίνεται.
Στην μ#λακία που βαράει το κεφάλι του Έλληνα.Που δεν θέλει να μοιράζεται τίποτα με κανέναν,λες και είναι επτασφράγιστο μυστικό και στο σκεπτικό ότι θα το κάνω εγώ και δεν θα το κάνει άλλος κανείς.Στο να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα (το γνωστό ανέκδοτο που έχει όμως άπειρη δόση ελληνικής πραγματικότητας).Ασε,απο μυαλό κοκορέτσι...![]()
120ie87 (07-11-11), oldcarskickass (07-11-11)
Πάντως αν δε δουλέψει (που απεύχομαι) για κάνε μια κρούση κατα εδώ..
Μιας κ θα παραδώσω πινακίδα να χουμε να ασχολούμαστε..
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι με τον προγραμματισμο θα δουλεψει.
ετσι εγινε και στο δικο μου.......το προγραματισαν και μετα λειτουργησε κανονικα!!
Tαξιδάκι Αθήνα-Χαλκίδα με χρήση του cruise control
φορτίο: 1 άτομο+αποσκευές, 1/3 βενζίνη
θερμοκρασία: 8.5 βαθμοι κελσίου
Πίεση ελαστικών: 32psi εμπρός-πίσω
Ελαστικά: 215/45/17 εμπρός-πίσω με ζάντες 8x17, offset 37(ή 35)
Καιρός: καθαρός δρόμος χωρίς βροχή
Kυκλοφοριακές συνθήκες: ομαλή ροή αυτοκινήτων (λίγο περισσότερη κίνηση στην έξοδο από Αθήνα)
Μέση ταχύτητα ταξιδιού: 102km/h (σε διάφορα σημεία με σταθερή ταχύτητα ένδειξη κοντέρ 110, 120 και 80)
Mέση κατανάλωση: 6.4lts/100km
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 25-11-11 στις 22:32
oldcarskickass (25-11-11)
Αισιο τελος λοιπον, ΜΠΡΑΒΟ!!!
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
120ie87 (25-11-11)
^ χίλια ευχαριστώ!
Ηλια χαιρομαι που λυθηκε κ αυτο το θεμα!!!
Ι donut understeer...
120ie87 (19-12-11)