..... και που να την οδηγησεις κιολας.......IMG_0009.jpg
IMG_0007.jpg
IMG_0002.jpg
IMG_0006.jpg![]()
..... και που να την οδηγησεις κιολας.......IMG_0009.jpg
IMG_0007.jpg
IMG_0002.jpg
IMG_0006.jpg![]()
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
αρκετη σκονη..... προσπαθω να μην χρησιμοποιω το A/C συνεχως... και να απολαμβανω οσο μπορω με ανοιχτη οροφη.... με επακολουθο ... σκονη. Μενω διπλα απο παρκο και η σκονη κ η γυρη....ειναι συνηθης φαινομενο. Αλλα πηγαινει για περιποιηση καθε Σαββατο πρωι....!!!
Ναι ειναι τελειως διαφορερικη και εξαρταται πιο πακετο καμερας εχεις. Υπαρχουν τρια.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
εγω νομιζω οτι γενικα αρεσει το αμαξι απο οποια γωνια και αν το δεις...απο κοντα παντως οταν το βλεπεις καταλαβεινεις οτι ειναι μεγαλο στις φωτο δε φαινεται τοσο....σκεψου Αρη οτι το αμαξι που πηραμε τελικα το ειχα κοιταξει στα χανια οταν ειχα παει να παρω πρσοφορα κλπ και τελικα αυτο που πηραμε ηταν της βιτρινας..ποσες πιθανοτητες υπηραχν να γινει αυτο.....παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο..ολες οι συνγχρονες BMW με το M pack απογειωνονται...οποτε τοτε αρεσουν στανταρ....
Nαι με τρελα κ κορδελα,ειναι πανεμορφο!!!
Ι donut understeer...
Καλο ειναι μωρεε...Το επαιρνα αμα μου το εδιναν...![]()
Σίγουρα όμορφο και σύγχρονο και καλύτερο , αλλά την έκπληξη και αίσθηση που μου προκάλεσε η M5 E60, αυτή εδώ δε μου τη βγάζει. Όταν πρωτοειδα το τιμόνι της Μ5-M6 είπα ουαου....οι τύποι ξέρουν να μας φτιάχνουν. Της F10 είναι λες και το ξέχασαν από καμία 550 με φουλ έξτρα.
PANOS-E60 (24-10-11)
Σαν το Ε60 δεν ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tmilatos (24-10-11)
Παντως στο εξωτερικο αυτην την 20αρα+ ζαντα την εχουν για πλακα!!!!