Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 35

Θέμα: Σοκαριστικο δυστυχημα

Περιοχή
    Κάπου στην θάλλασα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά είναι καθαρά θέμα ασφαλιστικής κάλυψης το θέμα της καταβολής αποζημίωσης....η ασφαλιστική εταιρία πληρώνει όχι ο οδηγός. Και - νομικά να το πάρεις - αν ο άνθρωπος αποβιώσει η αποζημίωση για θανατηφόρο τροχαίο θα είναι καταρχήν μεγαλύτερη.

Απλά ο νεκρός θα σε τραβήξει μια φορά ο τραυματίας πολλές και αναλόγος την ζημιά που θα έχει μπορεί στο τέλος να ξεπεράσει και την αποζημίωση του νεκρού.

Καλά τι κουβέντα πιάσαμε????
    Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nautilos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι πιστεύω ότι το καταλάβαμε όλοι αυτό αλλά το ξέρουμε και όλοι.Δεν είναι όμως ακόμα ποιό σοκαριστηκό να το λέμε χύμα στο κύμα???
    Φυσικά και είναι, απλά εγώ διευκρίνισα αυτό που κατάλαβα απ τα γραπτά του Rosinante, άλλωστε αυτό το καλό έχουν τα φόρουμ ... να λέμε δημόσια την άποψή μας, το αν είναι αποδεχτή ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα!

3. The Following User Says Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

nautilos (02-02-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά η αποζημίωση είναι καθαρά θέμα ασφαλιστικής κάλυψης ....η ασφαλιστική εταιρία πληρώνει όχι ο οδηγός (εκτός αν το δικαστήριο επιδικάσει πλέον του ποσού της κάλυψης πράγμα που είναι πρακτικά αδύνατον). Και - νομικά να το πάρεις - αν ο άνθρωπος αποβιώσει η αποζημίωση από θανατηφόρο αυτοκινητικό θα είναι καταρχήν μεγαλύτερη.

...Αλλά τί συζητάμε τώρα το θέμα είναι να είναι ο άνθρωπος καλά.

Rides
    0

Προεπιλογή

μακρια απο μας παιδια και να ειναι το τελευταιο....να ναι καλα και ο ανθρωπος και τιποτα αλλο

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια καμια φορα με τον γραπτο λογο αλλα εννοεις και αλλα ευκολα καταλαβαινει καποιος, ας ειμαστε ολοι ποιο ελαστικοι και σιγουρα θα εχουμε να κερδισουμε περισοτερα απο οσα θα χασουμε (ηρεμια) σε μια αντιπαραθεση....πραγμα το οποιο δεν ειναι παντα εφικτο
    Ας προσπαθησουμε ομως!!!

Χωρις να θελω να θιξω κανεναν απο τους ποιο πανω που εξεφρασαν την γνωμη τους!

Πανω απο ολα να ειναι καλα ο ανθρωπος.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 02-02-10 στις 13:15
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

7. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Vasilis (02-02-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Rosinante Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλυτερα να πεθανει διοτι αν ζησει,ο αλλος θα τον πληρωνει ολη του τη ζωη,θα του κλεισει το σπιτι...Εχουμε σκοτωσει κι εμεις ενα κοριτσι στο παρελθον(εγω συνοδηγος)και γνωριζω...
    προφανως εννοει ο φιλος οτι για τον οδηγο που χτυπησε τον ηλικιωμενο ειναι καλυτερα (για τον οδηγο) να πεθανει(ο οδηγος) παρα να ζησει και να πληρωνει τον γερο χριστιανο.. προφανως το θα τον πληρωνει για μια ζωη δεν το χρησιμοποιει με την κυριολεκτικη σημασια της λεξεως αλλα με την ευρυτερη εννοια και εννοει και απο θεμα τυψεων και οτι δυσκολα θα το ξεπερασει.. ετσι το εκλαμβανω εγω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη patriNOS : 05-02-10 στις 19:11

Rides
    1

Προεπιλογή

Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή, η οποία δεν εξαγοράζεται ούτε ανταλλάσσεται με κανένα χρηματικό ποσό. Και προσοχή από όλους μας για να μην καταλήγουμε σε τέτοιες τραγικές καταστάσεις, ασχέτως αν είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι ή όχι.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το έχω πάθει ....μου έχει συμβεί δηλαδή.
    ΕΥΤΥΧΩΣ! δεν τον σκότωσα ούτε τον τραυμάτισα πολύ σοβαρά. 10-15 μέρες στο νοσοκομείο με βαριά διάσειση.

Είμαι το '92 στον επαρχιακό δρόμο Άργους - Ναυπλίου μέρα μεσημέρι με ένα Μazda 323F και πηγαίνω με 100-120 ...είμαι 300 μέτρα μακριά και βλέπω πάνω στη διπλή διαχωριστική ένα τύπο γύρω στα 25 να περιμένει στάσιμος ...οκ λέω, με έχει δει. Συνεχίζω ...και με το που πλησιάζω στα 30 μέτρα ......ξεκινάει να περάσει απέναντι τρέχοντας και κοιτάζοντας προς το αντίθετο ρεύμα (ποιος ξέρει?? κόλλησε το μυαλό του? νόμισε ότι περνάει απέναντι μονόδρομο?) Ίσα που πρόλαβα να ακουμπήσω το φρένο. Τον πετυχαίνω στο κέντρο, κοπανάει με το κεφάλι στην κορυφή παρπρίζ με ουρανό ....και στιγμιαία τον χάνω! Πλακωμένος στα φρένα πλέον όπως είμαι, ακούω μετά από μια στιγμή ένα "ΓΚΟΥΠ" στον ουρανό, ....είχε φύγει ψηλά.... μετά να σέρνεται στο παρπρίζ, το καπώ και τον αδειάζω μπροστά όπως είμαι ακόμα φρεναριστός ...όλα αυτά σε 5-6". Βγαίνω έξω, ανάσκελα στο δρόμο αυτός αναίσθητος και να τρέχει αίμα απ' το κεφάλι του ...λέω μέσα μου ..πάει τον σκότωσα... Πέρασαν σίδερα φυλακής απ' το μυαλό μου, χειροπέδες ...τα είδα όλα.. Κοιτάζω το αμάξι (3 μηνών αμάξι) ...λες και είχα περάσει από ναρκοπέδιο, προφυλακτήρας, καπώ, παρπρίζ, ουρανός, ...όλα κώλος! Δεν υπάρχει περίπτωση να ζει λέω ...τέλος... Είχα αρχίσει να σαλεύω... σταματάει ένα ταξί που περνούσε, του λέω φίλε σε παρακαλώ να τον πάμε στο νοσοκομείο γιατί είναι άσχημα ...τον βάζουμε μέσα, τον πάμε στο Νοσοκομείο του Άργους στα επείγοντα, έρχεται και η αστυνομία εκεί, δίνω κατάθεση, με πάνε στο τμήμα, μετά από 2-3 ώρες με αφήνουν, ξαναπάω στο νοσοκομείο, μου λένε είναι ζωντανός, έχει βαριά κρανιο-εγκεφαλική κάκωση. Παίρνω το τηλέφωνο του νοσοκομείου και φεύγω να πάω να μαζέψω το αμάξι από το δρόμο και ξεκινάω μες τη νύχτα για Αθήνα με σπασμένο-τρύπιο στην κυριολεξία παρπρίζ .......

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξανακατεβαίνω Άργος ...με άλλο αμάξι φυσικά ...αφού είχα επικοινωνήσει με Αστυνομία - Νοσοκομείο και είχα μάθει ότι πάει καλύτερα ....τον βρίσκω στο θάλαμο με επιδέσμους στο κεφάλι ...σαν να ήταν χθες... του λέω είσαι καλά? πονάς? ...νόμισα πως σε είχα σκοτώσει, καλά, πως το έκανες? ...μου λέει, δεν σε είδα φίλε, το είπα και στους αστυνόμους, δε σε είδα, εγώ έφταιγα, μην ανησυχείς, είμαι καλά...

Πήρα πίσω τα 10 χρόνια ζωής που είχα χάσει τη βδομάδα που είχε περάσει.....

άστα ...είναι να μη σου τύχει ...από κει που δεν το περιμένεις έρχεται.....

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παιδια ημουν παθων..Πανω στο πεζοδρομιο..9 ραμματα στο ποδι,3 στο κεφαλι και χτυπημα στο χερι..Απο 15χρονο μαθητη οδηγο μοτοσυκλετας..Μπορουσα να κανω πολλα και να εβρισκε το μπελα του..Ηρθε αμεσως στο νοσοκομειο και μου ζητησε συγγνωμη..Δεν εκανα τιποτα,ουτε τον κατηγορησα για κατι γιατι στην κυριολεξια θα εβρισκε το μπελα του και αυτος και ο πατερας του και εγω δεν ειμαι κακος ανθρωπος..Οπως λεει και η λεξη ηταν ατυχημα,η κακια στιγμη..
    Καλα να'μαστε παληκαρια(και μερικες δεσποινιδες)υγεια πανω απο ολα...

12. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

manos///3 (06-02-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το έχω πάθει ....μου έχει συμβεί δηλαδή.
    ΕΥΤΥΧΩΣ! δεν τον σκότωσα ούτε τον τραυμάτισα πολύ σοβαρά. 10-15 μέρες στο νοσοκομείο με βαριά διάσειση.

Είμαι το '92 στον επαρχιακό δρόμο Άργους - Ναυπλίου μέρα μεσημέρι με ένα Μazda 323F και πηγαίνω με 100-120 ...είμαι 300 μέτρα μακριά και βλέπω πάνω στη διπλή διαχωριστική ένα τύπο γύρω στα 25 να περιμένει στάσιμος ...οκ λέω, με έχει δει. Συνεχίζω ...και με το που πλησιάζω στα 30 μέτρα ......ξεκινάει να περάσει απέναντι τρέχοντας και κοιτάζοντας προς το αντίθετο ρεύμα (ποιος ξέρει?? κόλλησε το μυαλό του? νόμισε ότι περνάει απέναντι μονόδρομο?) Ίσα που πρόλαβα να ακουμπήσω το φρένο. Τον πετυχαίνω στο κέντρο, κοπανάει με το κεφάλι στην κορυφή παρπρίζ με ουρανό ....και στιγμιαία τον χάνω! Πλακωμένος στα φρένα πλέον όπως είμαι, ακούω μετά από μια στιγμή ένα "ΓΚΟΥΠ" στον ουρανό, ....είχε φύγει ψηλά.... μετά να σέρνεται στο παρπρίζ, το καπώ και τον αδειάζω μπροστά όπως είμαι ακόμα φρεναριστός ...όλα αυτά σε 5-6". Βγαίνω έξω, ανάσκελα στο δρόμο αυτός αναίσθητος και να τρέχει αίμα απ' το κεφάλι του ...λέω μέσα μου ..πάει τον σκότωσα... Πέρασαν σίδερα φυλακής απ' το μυαλό μου, χειροπέδες ...τα είδα όλα.. Κοιτάζω το αμάξι (3 μηνών αμάξι) ...λες και είχα περάσει από ναρκοπέδιο, προφυλακτήρας, καπώ, παρπρίζ, ουρανός, ...όλα κώλος! Δεν υπάρχει περίπτωση να ζει λέω ...τέλος... Είχα αρχίσει να σαλεύω... σταματάει ένα ταξί που περνούσε, του λέω φίλε σε παρακαλώ να τον πάμε στο νοσοκομείο γιατί είναι άσχημα ...τον βάζουμε μέσα, τον πάμε στο Νοσοκομείο του Άργους στα επείγοντα, έρχεται και η αστυνομία εκεί, δίνω κατάθεση, με πάνε στο τμήμα, μετά από 2-3 ώρες με αφήνουν, ξαναπάω στο νοσοκομείο, μου λένε είναι ζωντανός, έχει βαριά κρανιο-εγκεφαλική κάκωση. Παίρνω το τηλέφωνο του νοσοκομείου και φεύγω να πάω να μαζέψω το αμάξι από το δρόμο και ξεκινάω μες τη νύχτα για Αθήνα με σπασμένο-τρύπιο στην κυριολεξία παρπρίζ .......

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ξανακατεβαίνω Άργος ...με άλλο αμάξι φυσικά ...αφού είχα επικοινωνήσει με Αστυνομία - Νοσοκομείο και είχα μάθει ότι πάει καλύτερα ....τον βρίσκω στο θάλαμο με επιδέσμους στο κεφάλι ...σαν να ήταν χθες... του λέω είσαι καλά? πονάς? ...νόμισα πως σε είχα σκοτώσει, καλά, πως το έκανες? ...μου λέει, δεν σε είδα φίλε, το είπα και στους αστυνόμους, δε σε είδα, εγώ έφταιγα, μην ανησυχείς, είμαι καλά...

Πήρα πίσω τα 10 χρόνια ζωής που είχα χάσει τη βδομάδα που είχε περάσει.....

άστα ...είναι να μη σου τύχει ...από κει που δεν το περιμένεις έρχεται.....
    Ουτε στους εφιαλτες μου κατι τετοιο Νικο!!!!!!
    χαρας το κουραγιο σου φιλε!!!!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP