φσιττττ,αγαπουλα,
πες της νυφης,οτι με το 1/2ρεζερβουαρ σε καυσιμα, θα παει και θα ερχεται στην Πατρα ο γαμπρος!!!!![]()
θα βαλω.....αφου αναφερεσαι σε μενα.....και λεω θα βαλω γιατι σε κανα 2χρονακια με βλεπω να κυκλοφορω με Πουντο και ο νεαρος με BMW!!!
να σου πω,το κυκλοφορησα απο εχτες αρκετα χιλ.και βλεπω οτι ειναι διαολακι στις εκκινησεις και στις ρεπριζ......120αλογα σε 1170 kg ειναι καλα,
βλεπε φωτο απο χθεσινη μου οδηγηση:
πραγματικα πολυ καλη η ιδεα για τις ζαντες,αλλα μαλλον οταν θα.... ταλαιπωρηθουν λιγο, θα γινει αυτο.....τωρα ειναι σε κατασταση κουτας και ειναι κριμα να τις βαλω χερι.
...τα υπολοιπα ας αποφασισει ο ιδιος τι θελει να κανει....τη δευτερα θα παω σε εναν φιλο τεχνικο ηχου να μου πει τι πρεπει να κανω.....
Τελος,αν ο μπαμπας μου εκανε τετοια κινηση για μενα, θα του επλενα το αυτοκινητο καθε Σ/Κ και αμεσως μετα απο καθε φορα που θα εβρεχε!!!
![]()
![]()
.....ελπιζω να μην θελουν και οι κορες μου μετα απο κανα 3-4 χρονακια οχημα απο το Κιλκις!!!
![]()

οτι πρεπει να κοπιασει απο δω και περα για κατι καλυτερο,δεν ειναι πρεπον να ερχεται η νυφη στην Λαρσα με Μ5 και ο γαμπρος να εχει fiat.....

Απάντηση με παράθεση