Καλοτάξιδο Άρη !!!!![]()
![]()
Το έχει ένα θέμα με το λευκό!!!
Καλοτάξιδο Άρη !!!!![]()
![]()
Το έχει ένα θέμα με το λευκό!!!
aristent (22-10-11)
Καλη ευκαιρια λογω πωλητη, καταστασης και δωρο σερβις. Μπραβο Αρη ! Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχει ο γιος σου![]()
aristent (22-10-11)
Για κοκκινο πηγαιναμε....αλλα που να βρεις στην κατασταση που το θελαμε!!!
Παντως σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!!!![]()
![]()
επισης, να ευχαριστισω και τον Αντωνη(individual)απο το Κιλκης, που πηγε και το ειδε πριν απο εμενα, αλλα ηρθε και την Παρασκευη το μεσημερι που το παραλαβαμε και βρεθηκαμε στην κυριολεξια στο πεζοδρομιο για 10λεπτη κουβεντουλα στο ποδι,επειδη δυστυχως με πιεζε ο χρονος για να γυρισω πισω στη Λαρισα λογο δουλειας.
....μερικες φωτο ακομη:
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 22-10-11 στις 17:36
individual (23-10-11)
Δεν εβγαλα φωτο,αλλα στο πορτμπαγκαζ εχει σε δικο του κουτι ενα Subwoofer και εναν 4καναλο ενισχυτη μαρκας και τα δυο MAC....δεν την ξερω αυτη τη μαρκα,αλλα καλα ακουγεται....εχει και μπροστα εξτρα ηχεια....σουπερ WOW ηχος!!!!
..... με μονο προβλημα που πρεπει να αντιμετωπισουμε, ειναι ενα τριξιμο που κανει η εταζιερα(προφανως λογο του εξτρα βαρους των ηχειων...)και ο ενισχυτης σταματαει να δουλευει ανα 1 λεπτο....μια αναβει, μια σβηνει....απ'οτι ρωτησα καποιον τεχνικο,"ξεσυνδεσε λεει το γουφερ γιατι μαλλον υπερφορτιζεται",....το εκανα...και οντως δουλευουν κανονικα τα πισω ηχεια(εκτος του sub)...ομως θα το φτιαξουμε και αυτο.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 22-10-11 στις 17:46
aristent (22-10-11)
aristent (23-10-11)
φσιττττ,αγαπουλα,
πες της νυφης,οτι με το 1/2ρεζερβουαρ σε καυσιμα, θα παει και θα ερχεται στην Πατρα ο γαμπρος!!!!![]()
θα βαλω.....αφου αναφερεσαι σε μενα.....και λεω θα βαλω γιατι σε κανα 2χρονακια με βλεπω να κυκλοφορω με Πουντο και ο νεαρος με BMW!!!
να σου πω,το κυκλοφορησα απο εχτες αρκετα χιλ.και βλεπω οτι ειναι διαολακι στις εκκινησεις και στις ρεπριζ......120αλογα σε 1170 kg ειναι καλα,
βλεπε φωτο απο χθεσινη μου οδηγηση:
πραγματικα πολυ καλη η ιδεα για τις ζαντες,αλλα μαλλον οταν θα.... ταλαιπωρηθουν λιγο, θα γινει αυτο.....τωρα ειναι σε κατασταση κουτας και ειναι κριμα να τις βαλω χερι.
...τα υπολοιπα ας αποφασισει ο ιδιος τι θελει να κανει....τη δευτερα θα παω σε εναν φιλο τεχνικο ηχου να μου πει τι πρεπει να κανω.....
Τελος,αν ο μπαμπας μου εκανε τετοια κινηση για μενα, θα του επλενα το αυτοκινητο καθε Σ/Κ και αμεσως μετα απο καθε φορα που θα εβρεχε!!!
![]()
![]()
.....ελπιζω να μην θελουν και οι κορες μου μετα απο κανα 3-4 χρονακια οχημα απο το Κιλκις!!!
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 23-10-11 στις 09:24
alexm (23-10-11), individual (23-10-11)