Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 72

Θέμα: Bmw M3 ***γνησιο*** '02

Rides
    1

Προεπιλογή

κανενας ιδιωτης δεν θα αφηνε σε μαντρα να πουληθει το αυτοκινητο του ΕΑΝ θα μπορουσε να το δωσει ο ιδιος,,,,

ειπαμε βρε παιδια ο Ελληνας πουλαει ακριβα και θελει να αγοραζει φτηνα !!!!!!!!!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

προσωπικά θεωρώ πως ένα ποσοστό της τάξεως του 35%, είναι πολύ νορμάλ για να δουλεύει ένα μαγαζί.
    απο εκεί και πέρα, όταν υπάρχει μια ευκαιρεία την αρπάζεις, και κοιτάς πως να βγάλεις περισόττερο κέρδος.
    έτσι το βλέπω εγώ. το γεγονός πουλάω όσο όσο για να συνεχίσω να πουλάω, το βρίσκω ξεπούλημα, και
    όχι σοβαρή δουλειά απο σοβαρό επαγγελματία που σέβεται την δουλειά του και το μαγαζί του.
    στο κάτω κάτω της γραφής, έτσι χάλασε η αγορά...απο άτομα που δεν ήταν επαγγελματίες, και βγήκαν
    και άρχισαν να πουλάνε ότι να'ναι, όσο να'ναι...βλέπε αγορά αυτοκινήτου. εγώ όταν έψαχνα για να
    πάρω το αμάξι μου, θυμάμαι πως οι πιο ακριβές επιλογές που είχα, ήταν απο ιδιώτες, με το πρόσχημα ότι είναι ιδιώτες. άκου να δείς...τώρα ξαφνικά τι έγινε???και υπόψιν, ότι τότε οι μαντράδες, ούτε καν ασχολιόντουσαν με τους έλληνες που
    πουλούσαν τα αυτοκίνητα. νταλίκες ολόκληρες απο γερμανία γεμάτες. εγώ πάντως θεωρώ πως το θέμα
    με τους εμπόρους είναι λίγο παρεξηγημένο, ειδικά των αυτοκινήτων. είναι ένας
    κλάδος που είναι μες'το ψέμα και την πονηριά, χωρίς να είναι όμως ο κανόνας...τέλος, να έχετε πάντα κατά νου όταν πάτε να κάνετε μια δουλειά, είτε προσωπική
    είτε επαγγελματική, κανένας δεν θα κάνει δουλειά μαζί σας επειδή είστε καλά παιδιά, ή επειδή έχετε
    συμπαθητική φάτσα. όλοι κοιτάν να βγάλουν, και αυτός είναι ο νόμος του εμπορίου...τέλος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    προσωπικά θεωρώ πως ένα ποσοστό της τάξεως του 35%, είναι πολύ νορμάλ για να δουλεύει ένα μαγαζί.
    απο εκεί και πέρα, όταν υπάρχει μια ευκαιρεία την αρπάζεις, και κοιτάς πως να βγάλεις περισόττερο κέρδος.
    έτσι το βλέπω εγώ. το γεγονός πουλάω όσο όσο για να συνεχίσω να πουλάω, το βρίσκω ξεπούλημα, και
    όχι σοβαρή δουλειά απο σοβαρό επαγγελματία που σέβεται την δουλειά του και το μαγαζί του.
    στο κάτω κάτω της γραφής, έτσι χάλασε η αγορά...απο άτομα που δεν ήταν επαγγελματίες, και βγήκαν
    και άρχισαν να πουλάνε ότι να'ναι, όσο να'ναι...βλέπε αγορά αυτοκινήτου. εγώ όταν έψαχνα για να
    πάρω το αμάξι μου, θυμάμαι πως οι πιο ακριβές επιλογές που είχα, ήταν απο ιδιώτες, με το πρόσχημα ότι είναι ιδιώτες. άκου να δείς...τώρα ξαφνικά τι έγινε???και υπόψιν, ότι τότε οι μαντράδες, ούτε καν ασχολιόντουσαν με τους έλληνες που
    πουλούσαν τα αυτοκίνητα. νταλίκες ολόκληρες απο γερμανία γεμάτες. εγώ πάντως θεωρώ πως το θέμα
    με τους εμπόρους είναι λίγο παρεξηγημένο, ειδικά των αυτοκινήτων. είναι ένας
    κλάδος που είναι μες'το ψέμα και την πονηριά, χωρίς να είναι όμως ο κανόνας...τέλος, να έχετε πάντα κατά νου όταν πάτε να κάνετε μια δουλειά, είτε προσωπική
    είτε επαγγελματική, κανένας δεν θα κάνει δουλειά μαζί σας επειδή είστε καλά παιδιά, ή επειδή έχετε
    συμπαθητική φάτσα. όλοι κοιτάν να βγάλουν, και αυτός είναι ο νόμος του εμπορίου...τέλος.
    Συμφωνουμε απλως εχουμε λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια...
    Αλλο το τζαμπα και αλλο να προσαρμοστει ο καθε επιχειρηματιας στην τωρινη κατασταση...

Οσο για το αν ειναι παρεξηγημενος κλαδος, προσωπικα εχω τη χειροτερη γνωμη και μετα τα οσα ειδα οταν εψαχνα αυτοκινητο το θεωρω πολυ δυσκολο να ξαναπλησιασω.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνουμε απλως εχουμε λιγο διαφορετικη οπτικη γωνια...
    Αλλο το τζαμπα και αλλο να προσαρμοστει ο καθε επιχειρηματιας στην τωρινη κατασταση...

Οσο για το αν ειναι παρεξηγημενος κλαδος, προσωπικα εχω τη χειροτερη γνωμη και μετα τα οσα ειδα οταν εψαχνα αυτοκινητο το θεωρω πολυ δυσκολο να ξαναπλησιασω.
    ρε στράτο...πουλάει 15κ ένα αμάξι, που στο νετ είναι απο τις χαμηλότερες τιμές
    στην κατηγορία του...πιο κάτω θα ήταν βλακεία να το δώσει. δεν υπάρχει λόγος.
    άσε που έτσι έχει και την αβάντα του να κόψει και 2 χιλιάρικα σε κάποιον που
    πραγματικά ενδιαφέρεται...πές να βγάλει 4 χιλιάρικα και να το δώσει 13...που
    είναι το παράλογο???εσύ πχ πως θα χειριζόσουν σαν έμπορος αυτοκινήτου την
    συγκεκριμένη περίπτωση???εγώ όσο το σκέφτομαι, μάλον το ίδιο ακριβώς με τον
    τύπο...με τόσους παζαρτζήδες που υπάρχουν???μπορεί να το είχα και κάνα χιλιάρι
    παραπάνω όσο περνά η ώρα και το σκέφτομαι πιο καλά...ειδικά αν είναι καλό το
    αμάξι και δεν είναι κάνα τελείως χρέπι...
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ζύγισε καλά τα εισοδήματα σου, τα τεκμήρια ,τις έκτακτες εισφορές, ασφάλειες ...βάλε στα έξοδα ένα +30% για να είσαι ψιλομέσα σε ότι καινούριο έρθει. Υπολόγισε την διαφορά στις βενζίνες με ένα 10% πάνω που θα πάρει...
    Και αν μετά από αυτά είσαι καλυμμένος προχώρα στο να πας να τα δεις εξονυχιστικά. Η κρίση έχει ευκαιρίες , αλλά με αυτό το πρόσχημα πλασάρεται και πολύ σαβούρα.

* Έχε στο μυαλό σου ότι ακόμα και 10.000 να το πάρεις δεν παύει να είναι ένα αυτοκίνητο 100.000... με ότι αυτό συνεπάγεται
    Σπυρακο τωρα που εγεινε η θαλασσα γιαουρτι, δεν εχουμε κουταλια να τι φαμε...!!!!!!
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

6. The Following User Says Thank You to ///M Arios For This Useful Post:

Ptboul (21-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

πολυ σωστή αντιμετώπιση. Συμφωνω απόλυτα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα!

Ξέρεις για πότε φεύγει ένα ταλιράκι σε ένα Μ3 που θέλει λίιιιγα 'μαζέματα'? Ότι τίποτα το ιδιαίτερο... Τα 14-15 μπορεί να φαντάζουν ελκυστικά εκεί που φτάσαμε, όμως έχε στο νου σου ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο έχει και τα ανάλογα έξοδα.

Η γνώμη μου όπως είπε και ο ''m-power-01'' πιο πάνω είναι να πας με κάποιο έμπειρο μηχανικό να ελέγξει το αυτοκίνητο για κάνα 3-ωρο, να δει τι έχει αλλαχτεί και τι όχι και να κάνεις έναν στο περίπου προϋπολογισμό, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην αγορά πολύ καλά αυτοκίνητα στα 20-22 με πλήρες ιστορικό σέρβις. Αυτές είναι και οι πραγματικές ευκαιρίες που πρέπει κάποιος να κυνηγήσει.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

ρε στράτο...πουλάει 15κ ένα αμάξι, που στο νετ είναι απο τις χαμηλότερες τιμές
    στην κατηγορία του...πιο κάτω θα ήταν βλακεία να το δώσει. δεν υπάρχει λόγος.
    άσε που έτσι έχει και την αβάντα του να κόψει και 2 χιλιάρικα σε κάποιον που
    πραγματικά ενδιαφέρεται...πές να βγάλει 4 χιλιάρικα και να το δώσει 13...που
    είναι το παράλογο???εσύ πχ πως θα χειριζόσουν σαν έμπορος αυτοκινήτου την
    συγκεκριμένη περίπτωση???εγώ όσο το σκέφτομαι, μάλον το ίδιο ακριβώς με τον
    τύπο...με τόσους παζαρτζήδες που υπάρχουν???μπορεί να το είχα και κάνα χιλιάρι
    παραπάνω όσο περνά η ώρα και το σκέφτομαι πιο καλά...ειδικά αν είναι καλό το
    αμάξι και δεν είναι κάνα τελείως χρέπι...
    Με παρεξηγεις...

1ον. Πατησε στο λαιμο τον πωλητη που πηρε/θα παρει 9χιλιαρικα για ενα M3
    2ον. Το κερδος του με τη δηλωμενη τιμη ειναι 67%(λιγο πιο πανω μιλουσαμε για 35%). Ακομα και να κοψει κανα χιλιαρικο παλι θα βγαλει το ταλιρακι.
    3ον. Ο ιδιωτης-πωλητης με τον εμπορο εχουν αποκλιση περι τα 40.000χλμ
    4ον. Δεν ξερουμε αν μιλαμε για καλο αυτοκινητο η για χρεπι. Σιγουρα ομως θα θελει μαζεματα.

Δεν ειμαι μαντρας και δεν μπορω να σου πω τι θα εκανα εγω αν και φανταζομαι οτι δεν θα απειχα πολυ απο τον συγκεκριμενο.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με παρεξηγεις...
    κάθε άλλο. σε ξέρω και με ξέρεις.

1ον. Πατησε στο λαιμο τον πωλητη που πηρε/θα παρει 9χιλιαρικα για ενα M3
    ο αρχικός πωλητής, αν διαβάσεις, απο την αρχή τόσο το έδινε, και τελικά έφτασε στα χέρια του μαντρά.

2ον. Το κερδος του με τη δηλωμενη τιμη ειναι 67%(λιγο πιο πανω μιλουσαμε για 35%). Ακομα και να κοψει κανα χιλιαρικο παλι θα βγαλει το ταλιρακι.
    το 35% το έγραψα για την περίπτωση που έγραψε ο γιάννης ρε...για το ταλιράκι, εγώ θα σου πώ πως
    θα βγάλει ένα τεσσαράκι σε κάποιον σοβαρό αγοραστή που ενδιαφέρεται και δεν του πρίζει τα @@.

3ον. Ο ιδιωτης-πωλητης με τον εμπορο εχουν αποκλιση περι τα 40.000χλμ
    εεεεεεεεεμμμμμ κλασική περίπτωση με τα χιλιόμετρα...όσο υπάρχουν μπαγλαμάδες που
    πρώτα κοιτάνε χιλιόμετρα, τόσο το ψέμα θα παίρνει και θα δίνει...είπαμε έμποροι είναι.

4ον. Δεν ξερουμε αν μιλαμε για καλο αυτοκινητο η για χρεπι. Σιγουρα ομως θα θελει μαζεματα.
    αυτό θα το μάθει αυτός που θα το πάρει...τα υπόλοιπα θεωρίες είναι ρε...μπορεί και να
    μην θέλει τπτ. άλωστε για να δίνει κάποος 9κ ένα τέτοιο αμάξι έστω και μετατροπή,
    σημαίνει πως υπάρχει κάποια ανάγκη. νομίζω δλδ, γιατί και αυτό θεωρία είναι.

Δεν ειμαι μαντρας και δεν μπορω να σου πω τι θα εκανα εγω αν και φανταζομαι οτι δεν θα απειχα πολυ απο τον συγκεκριμενο.
    ...είδες???άρα δεν μπορούμε να τον κατακρίνουμε για τπτ, παρά μόνο για
    την βλακεία που έκανε με τα χιλιόμετρα...
    sympether with chiefτης

/

10. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

StratosZ4 (19-10-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

...είδες???άρα δεν μπορούμε να τον κατακρίνουμε για τπτ, παρά μόνο για
    την βλακεία που έκανε με τα χιλιόμετρα...
    Και που λεει πως ειναι γνησιο..!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εξαρτάται Θωμά. Μιλάς για gross or net ? Γιατί gross & 35% απλά δε βγαίνει ένα 'μαγαζί', εκτός κι αν κάνεις τζίρο μερικά εκ. ετησίως.

ΥΓ: Μη παρεξηγηθώ, δεν είμαι με το μέρος κανενός μαντρά.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 5678 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP