Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
προσωπικά θεωρώ πως ένα ποσοστό της τάξεως του 35%, είναι πολύ νορμάλ για να δουλεύει ένα μαγαζί.
απο εκεί και πέρα, όταν υπάρχει μια ευκαιρεία την αρπάζεις, και κοιτάς πως να βγάλεις περισόττερο κέρδος.
έτσι το βλέπω εγώ. το γεγονός πουλάω όσο όσο για να συνεχίσω να πουλάω, το βρίσκω ξεπούλημα, και
όχι σοβαρή δουλειά απο σοβαρό επαγγελματία που σέβεται την δουλειά του και το μαγαζί του.
στο κάτω κάτω της γραφής, έτσι χάλασε η αγορά...απο άτομα που δεν ήταν επαγγελματίες, και βγήκαν
και άρχισαν να πουλάνε ότι να'ναι, όσο να'ναι...βλέπε αγορά αυτοκινήτου. εγώ όταν έψαχνα για να
πάρω το αμάξι μου, θυμάμαι πως οι πιο ακριβές επιλογές που είχα, ήταν απο ιδιώτες, με το πρόσχημα ότι είναι ιδιώτες. άκου να δείς...τώρα ξαφνικά τι έγινε???και υπόψιν, ότι τότε οι μαντράδες, ούτε καν ασχολιόντουσαν με τους έλληνες που
πουλούσαν τα αυτοκίνητα. νταλίκες ολόκληρες απο γερμανία γεμάτες. εγώ πάντως θεωρώ πως το θέμα
με τους εμπόρους είναι λίγο παρεξηγημένο, ειδικά των αυτοκινήτων. είναι ένας
κλάδος που είναι μες'το ψέμα και την πονηριά, χωρίς να είναι όμως ο κανόνας...τέλος, να έχετε πάντα κατά νου όταν πάτε να κάνετε μια δουλειά, είτε προσωπική
είτε επαγγελματική, κανένας δεν θα κάνει δουλειά μαζί σας επειδή είστε καλά παιδιά, ή επειδή έχετε
συμπαθητική φάτσα. όλοι κοιτάν να βγάλουν, και αυτός είναι ο νόμος του εμπορίου...τέλος.