Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ειπα εγω να μην εχουμε αντιλογο αλλωστε αυτη ειναι και η ουσια της συζητισεις!!απλα ενταξει και οι μεν και οι δε νομιζω πρεπει να μιλαμε ποιο ''σωστα''.!οσο για το κτεο συμφωνω!αλλα τι να κανεις?πχ εγω φετος ηταν να δηλωσω το δικο μου κανονικα αλλα με αυτα που ειδα εκτατες εισφορες τελη παλι πανω κλπ ενοειται πως το αφησα 316,επομενος δεν φταιμε (μονο) εμεις αλλα και το κρατος γιατι ουσιαστηκα ειναι σαν να με αποτρεπη να παω το δηλωσω βλεποντας καθε χρονο απο τοτε που πηρα το διπλωμα τα τελη να ανεβαινουν!!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειπα εγω να μην εχουμε αντιλογο αλλωστε αυτη ειναι και η ουσια της συζητισεις!!απλα ενταξει και οι μεν και οι δε νομιζω πρεπει να μιλαμε ποιο ''σωστα''.!οσο για το κτεο συμφωνω!αλλα τι να κανεις?πχ εγω φετος ηταν να δηλωσω το δικο μου κανονικα αλλα με αυτα που ειδα εκτατες εισφορες τελη παλι πανω κλπ ενοειται πως το αφησα 316,επομενος δεν φταιμε (μονο) εμεις αλλα και το κρατος γιατι ουσιαστηκα ειναι σαν να με αποτρεπη να παω το δηλωσω βλεποντας καθε χρονο απο τοτε που πηρα το διπλωμα τα τελη να ανεβαινουν!!
    Δεν φταιει το κρατος για τις μετατροπες ουτε υποχρεωνει κανεναν να εχει τριλιτρο αμαξι.
    Το παραλογο κρατος μας,δεν δικαιολογει τη δικια μας παρανομια

3. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

BILL007 (19-10-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP