Σελίδα 5 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

ολα λειτουργουν κανονικοτατα εκτος απο το halmeter k to antispin το πρωτο μπορει να μ το κανει να δουλεψει ο μηχανικος μ απλα θα ειναι πολυ το κοστος για το τιποτα..κ το 2ο επισης...με το κλιμα ειχαμε θεμα αλλα ο ηλεκτρολογος μου ειναι ατσιδας κ το εκανε να δουλεψει σαν ενα γνησιο bmw οπως ηταν πριν...απλα ηταν πολυ δυσκολη η δουλεια του ηλεκτρολογου γιατι του supra o εγκεφαλος ολα τα σηματα ποθ δινει κ παιρνει ειναι αναλογικα κ το αυτοκινητο ολα δουλευει με ψηφιακα σηματα δηλαδη υπολαγιστης..ετσι επρεπε να παραμεινει του bmw ο γνησιος εγκεφαλος επανω κ να παντρευτει με το supra το μοτερ αλλιωσ πηγαινα σε αγραφο που ανεβαζε το κοστοσ συν 2000 ευρωπουλα..αλλα μετα εκανα παπαδες με τον αγραφο...

2. The Following 2 Users Say Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

Panos 316T (20-10-11), Thomelef (22-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    ολα λειτουργουν κανονικοτατα εκτος απο το halmeter k to antispin το πρωτο μπορει να μ το κανει να δουλεψει ο μηχανικος μ απλα θα ειναι πολυ το κοστος για το τιποτα..κ το 2ο επισης...με το κλιμα ειχαμε θεμα αλλα ο ηλεκτρολογος μου ειναι ατσιδας κ το εκανε να δουλεψει σαν ενα γνησιο bmw οπως ηταν πριν...απλα ηταν πολυ δυσκολη η δουλεια του ηλεκτρολογου γιατι του supra o εγκεφαλος ολα τα σηματα ποθ δινει κ παιρνει ειναι αναλογικα κ το αυτοκινητο ολα δουλευει με ψηφιακα σηματα δηλαδη υπολαγιστης..ετσι επρεπε να παραμεινει του bmw ο γνησιος εγκεφαλος επανω κ να παντρευτει με το supra το μοτερ αλλιωσ πηγαινα σε αγραφο που ανεβαζε το κοστοσ συν 2000 ευρωπουλα..αλλα μετα εκανα παπαδες με τον αγραφο...
    Δεν έχει μπει άγραφος??? Μα καλά,ποιός είναι ο μηχανικός σου?Ο τσακ νόρις??

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι ρε αδερφε το καταλαβαινω γιατι κοντυνε απλα θελω να παρω διαφορες γνωμες να δω τι παιζεται για να καταληξω καπου τελικα ...τι να κανω να αρχιζω να βαζω διαφορικα κ σασμαν πανω για να δω ποιο ειναι το καλυτερο?ρωτωντας πας στην πολη...κ τα περισσοτερα δν τα γνωριζα τα εμαθα στην πορεια του project..

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

δν ειναι στραγαλια τα αλογα κ οι ροπες εχεις δικιο...αλλα πιστεψεμε πιο ευκολα θα μαθεις να οδηγας ενα πισωκινητο που εχει πολλη δυναμη κ ροπη κ παιχνιδι παρα με τις πατατες τα ατμοσφαιρικα bmw που περιμενεις να ανεβασεις 90-100 χιλιομετρα κ να σου πεταξει το παντιλικι...κ μετα??κανεις το σταυρο σου μην κατσεις πουθενα...την ροπη που δινει η τουρμπινα δν την δινουν ουτε οι μεπαλουδες ουτε τα κυβικα ξυπνα φιλε ...κ εγω πωρομενος bmwδακιας ειμαι αλλα υπαρχουν καποια αλλα πραγματα στην ζωη οπως οι japan οι κινητηρες που ειναι πολυυυυυυυ πιο δυνατοι κ αξιοπιστοι....

6. The Following 2 Users Say Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

Panos 316T (20-10-11), Thomelef (22-10-11)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

μαλλον κορωνα πηνιον οπως λες φιλε μ κ πρωτα θα σπασω αυτα που εχει πανω κ μετα γτ σε νησι ειμαι οποτε μια χαρα θα ειναι το κοντο μανα γλυκια...

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

βγαζει bi turbo φιλε ναι το ξερουμε κ εμεις αλλα οταν εχεις αγορασμενο το 07 ενα bmw 320ci 25 χιλιαρικα κ το εχεις ξεχρεωσει το 10 κ ξεκινας κ το βελτιωνεις σιγα σιγα...τι κανεις?δινεις το 320 για 10 χιλιρικα κ πας κ ξανα φεσωνεσαι για αλλα 3-4 χρονια για να παρεις το bi-turbo bmw 335i??δν νομιζω οτι ολη μου τη ζωη θα αγοραζω αυτοκινητα κ θα τα πουλαω για να παιρνω τα καινουρια....το πηρα 25 κ θα το ξεσκισω ολο εγω μοτερ απο ελικοπτερο θα του βαλω....

9. The Following 2 Users Say Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

mitsos_chania (20-10-11), Panos 316T (20-10-11)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

ετσι ρε φιλε πες τα...εγω γουσταρω δυναμη japan κ χλυδα bmw........

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραία φίλε μου...Θα μας δώσεις και τίποτα φωτό στο λαό που περιμένει????

Επίσης πες μας αν θες ποιος είναι ο μηχανικός σου,γιατί σίγουρα κάνει παπάδες και αξίζει...
    Άλλωστε εδώ στο bmwfans οι εμπειρίες μελών που συνοδεύονται απο πιο αναλυτικά στοιχεία, δεν απαγορεύονται (όπως σε άλλα φόρουμ που επιτρέπεται μόνο με pm) ούτε θεωρούνται διαφήμιση με την κακή έννοια

ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε φιλε μου ολα αυτα μονο στην πατρα γινονται...αυτοι ειναι υπευθυνοι για την αρωστια που κολλησα κ εγω..απο εκει πηρα το μοτερ κ πηγα αλυσιδωτα...φωτο θα ανεβασω απλα οχι ακομα περιμενε κ σε λιγες μερες θα προσπαθησω να ανεβασω γιατι δν ξερω κιολας...

13. The Following User Says Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

BILL007 (18-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    δν ειναι στραγαλια τα αλογα κ οι ροπες εχεις δικιο...αλλα πιστεψεμε πιο ευκολα θα μαθεις να οδηγας ενα πισωκινητο που εχει πολλη δυναμη κ ροπη κ παιχνιδι παρα με τις πατατες τα ατμοσφαιρικα bmw που περιμενεις να ανεβασεις 90-100 χιλιομετρα κ να σου πεταξει το παντιλικι...κ μετα??κανεις το σταυρο σου μην κατσεις πουθενα...την ροπη που δινει η τουρμπινα δν την δινουν ουτε οι μεπαλουδες ουτε τα κυβικα ξυπνα φιλε ...κ εγω πωρομενος bmwδακιας ειμαι αλλα υπαρχουν καποια αλλα πραγματα στην ζωη οπως οι japan οι κινητηρες που ειναι πολυυυυυυυ πιο δυνατοι κ αξιοπιστοι....
    οκ...πάω πάσο
    ξυπνήστε!
    πετάξτε τις πατάτες και πάρτε supra να μάθετε να οδηγάτε...χαζοί όλοι με τα πενβέ σας

Σελίδα 5 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP