Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

δν ειναι στραγαλια τα αλογα κ οι ροπες εχεις δικιο...αλλα πιστεψεμε πιο ευκολα θα μαθεις να οδηγας ενα πισωκινητο που εχει πολλη δυναμη κ ροπη κ παιχνιδι παρα με τις πατατες τα ατμοσφαιρικα bmw που περιμενεις να ανεβασεις 90-100 χιλιομετρα κ να σου πεταξει το παντιλικι...κ μετα??κανεις το σταυρο σου μην κατσεις πουθενα...την ροπη που δινει η τουρμπινα δν την δινουν ουτε οι μεπαλουδες ουτε τα κυβικα ξυπνα φιλε ...κ εγω πωρομενος bmwδακιας ειμαι αλλα υπαρχουν καποια αλλα πραγματα στην ζωη οπως οι japan οι κινητηρες που ειναι πολυυυυυυυ πιο δυνατοι κ αξιοπιστοι....

2. The Following 2 Users Say Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

Panos 316T (20-10-11), Thomelef (22-10-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    δν ειναι στραγαλια τα αλογα κ οι ροπες εχεις δικιο...αλλα πιστεψεμε πιο ευκολα θα μαθεις να οδηγας ενα πισωκινητο που εχει πολλη δυναμη κ ροπη κ παιχνιδι παρα με τις πατατες τα ατμοσφαιρικα bmw που περιμενεις να ανεβασεις 90-100 χιλιομετρα κ να σου πεταξει το παντιλικι...κ μετα??κανεις το σταυρο σου μην κατσεις πουθενα...την ροπη που δινει η τουρμπινα δν την δινουν ουτε οι μεπαλουδες ουτε τα κυβικα ξυπνα φιλε ...κ εγω πωρομενος bmwδακιας ειμαι αλλα υπαρχουν καποια αλλα πραγματα στην ζωη οπως οι japan οι κινητηρες που ειναι πολυυυυυυυ πιο δυνατοι κ αξιοπιστοι....
    οκ...πάω πάσο
    ξυπνήστε!
    πετάξτε τις πατάτες και πάρτε supra να μάθετε να οδηγάτε...χαζοί όλοι με τα πενβέ σας

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP