αχχααχαχχα πρεπει να ειμαι χαρουμενος τοτε στα λεφτα που το εδωσα..
αχχααχαχχα πρεπει να ειμαι χαρουμενος τοτε στα λεφτα που το εδωσα..
3 σελίδες και ακόμα το παιδί δεν έχει μπει. Θα αγοράσει άραγε;![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
black_beauty (18-10-11)
Ptboul (21-10-11)
Ptboul (21-10-11)
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (19-10-11)
Τα μεταξωτα βρακια.. ξερετε τι κωλους θελουν. Το οτι τα αμαξια εχουν ξεφτυλιστει δεν σημαινει πως επεσε και το κοστος συντηρησης. Καποτε τα Μ3 ηταν απλησιαστα, με βαρβατη συντηρηση. Οι τιμες πεσαν, η συντηρηση στα ιδια (και χειροτερα λογω αυξησης ΦΠΑ και μειωση μισθου απο τοτε).
BILL007 (19-10-11), katsaraios (19-10-11), Ptboul (21-10-11)
καλα μετα απο ολα αυτα θα το εχει μετανιωσει ο ανθρωπος!!ασε θα λεει να παω να παρω ενα τσικουεντσετο κ πολλα ειναι!!!!χαχαχαχαχα
![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Ptboul (21-10-11)
ναι ok γνωστο η ακριβη συντηρηση της Μ3 αλλα τα θεωρω ευκαιρια αυτα που ποσταρα με την προυποθεση οτι δε θελουν μαζεματα και δεν ειναι χρεπια, απο θεμα τιμης μονο μιλαω, αμα τα παω σε μηχανικο δικο μου του Σπανου και το δει και μου πει οχι, τοτε τελος, παω για αλλα, γνωστο λογο της κρισης οτι υπαρχουν ευκαιριες τωρα,
το θελω για δευτερο αυτοκινητο και προφανως οχι για να πηγαινω στην δουλεια μου.
οποιος εχει κατι στα υποψιν του ας μου στειλει ΠΜ παρακαλω, μιλαω για 01-02 γνησιο μεχρι 14500e και μεχρι 110.000χλμ. θα περιμενω την ευκαιρια οσο χρειαστει, δε βιαζομαι, οι τιμες οσο παει θα πεφτουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E60_Arkadia : 18-10-11 στις 23:41