Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Ευθυγραμμιση σε 328 Ε36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχουμε καποια νουμερα για ενα μεσο μ43 36αρι με ρυθμιζομενη σε υψος ή ζηταω πολλα??

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουμε καποια νουμερα για ενα μεσο μ43 36αρι με ρυθμιζομενη σε υψος ή ζηταω πολλα??
    Η ρυθμιση του υψους θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο τη συμπεριφορα του αυτοκινητου καθως και η σκληροτητα των ελατηριων σου....Μετα ειναι το τι θες να κανει τ'αμαξι σου.Το δικο μου π.χ. ειναι στημενο πολυ υπερστροφικα που το καθιστα δυσκολο για καποιον που δεν ειναι εξοικειωμενος μ'αυτο.
    Σε γενικες γραμμες?Δοκιμασε
    μπροστινο αξονα: καμπερ 1.5 εως 1.8,ελαχιστη αποκλιση και καστερ 3.70+
    πισω αξονα: καμπερ 1.3 εως 2.0 και μηδενικη συγκλιση-αποκλιση(εργοστασιακα τα Ε36-Ε46 ειναι ''κλειστα'' σε συγκλιση για να επαναφερουν αμεσα το πισω μερος οταν ξεκολλαει).Στο χαμηλωμα πρεπει το σασι μπροστα-πισω να'χει μεγιστη διαφορα 2 ποντους(μετρας λιγο πιο μπροστα απ'τα σημεια που πιανει ο γρυλλος)...Αναμενω τη γνωμη σου...Επισης να σου εκτυπωσουν τ'αποτελεσματα του set up σου γιατι απ'οτι φαινεται ειναι πολλοι οι ''επαγγελματιες'' που σου λενε το'κανα αλλα εχουν κανει του κεφαλιου τους...το'χω παθει
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στον συγκεκριμένο είιχα πάει μετα την ολοκλήρωση του νριφτ-προτζεκτ μου,μετα απο υπόδειξη του μηχανικού μου,που δουλευε παλιά εκεί.
    Άψογη εξυπηρέτηση,τέλεια δουλειά(φαίνεται άλλωστε απο τα βίντεο) και πολυ φθηνά μεταχειρισμένα λάστιχα.
    Ο Μάνος(κάνει τις ευθυγραμμίσεις) μάλιστα έτρεχε με εβο παλιά στα μέγαρα και γνωρίζει τι θέλει το κάθε αυτοκίνητο για χρόνους,ντριφτ,δρόμο.
    Πρέπει να ενισχύουμε τέτοιους επαγγελματίες
    UP YOURS!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στον συγκεκριμένο είιχα πάει μετα την ολοκλήρωση του νριφτ-προτζεκτ μου,μετα απο υπόδειξη του μηχανικού μου,που δουλευε παλιά εκεί.
    Άψογη εξυπηρέτηση,τέλεια δουλειά(φαίνεται άλλωστε απο τα βίντεο) και πολυ φθηνά μεταχειρισμένα λάστιχα.
    Ο Μάνος(κάνει τις ευθυγραμμίσεις) μάλιστα έτρεχε με εβο παλιά στα μέγαρα και γνωρίζει τι θέλει το κάθε αυτοκίνητο για χρόνους,ντριφτ,δρόμο.
    Πρέπει να ενισχύουμε τέτοιους επαγγελματίες
    Μετα ο Dr εστειλε εμενα!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ρυθμιση του υψους θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο τη συμπεριφορα του αυτοκινητου καθως και η σκληροτητα των ελατηριων σου....Μετα ειναι το τι θες να κανει τ'αμαξι σου.Το δικο μου π.χ. ειναι στημενο πολυ υπερστροφικα που το καθιστα δυσκολο για καποιον που δεν ειναι εξοικειωμενος μ'αυτο.
    Σε γενικες γραμμες?Δοκιμασε
    μπροστινο αξονα: καμπερ 1.5 εως 1.8,ελαχιστη αποκλιση και καστερ 3.70+
    πισω αξονα: καμπερ 1.3 εως 2.0 και μηδενικη συγκλιση-αποκλιση(εργοστασιακα τα Ε36-Ε46 ειναι ''κλειστα'' σε συγκλιση για να επαναφερουν αμεσα το πισω μερος οταν ξεκολλαει).Στο χαμηλωμα πρεπει το σασι μπροστα-πισω να'χει μεγιστη διαφορα 2 ποντους(μετρας λιγο πιο μπροστα απ'τα σημεια που πιανει ο γρυλλος)...Αναμενω τη γνωμη σου...Επισης να σου εκτυπωσουν τ'αποτελεσματα του set up σου γιατι απ'οτι φαινεται ειναι πολλοι οι ''επαγγελματιες'' που σου λενε το'κανα αλλα εχουν κανει του κεφαλιου τους...το'χω παθει
    Ευχαριστω για την βοηθεια mike.Ελπιζω να προλαβω αυτη τη βδομαδα για την ευθυγραμμιση και το σκ να δοκιμαστει

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP