S8N (17-10-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011
Στάση 1η: Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής
Πηγαίνω την προπερασμένη εβδομάδα και είχαν κατάληψη. Την περασμένη εβδομάδα το ίδιο μέχρι και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη έκαναν απεργία και την Παρασκευή είχαν και καλά συνέλευση στο Δημαρχείο. Πηγαίνω πάλι σήμερα και βλέπω χαρτάκι με λίστα 30 ατόμων για έλεγχο. Τουλάχιστον, σκέφτηκα, είναι ανοιχτά. Αμ δε. Είχαν γενική συνέλευση πάλι. Από Τρίτη έως και Πέμπτη έχουν εξαγγείλει απεργία. Από Παρασκευή και αν. Εν τω μεταξύ, οι προθεσμίες τρέχουν.
Στάση 2η: Πολεοδομία Αθήνας
Πάω να μπω και τρώω πόρτα. Κατάληψη κι εκεί, για 2η εβδομάδα. Στην ερώτηση πότε προβλέπεται να λήξει η απάντηση ήταν 'άγνωστο'.
Στάση 3η: Εφορία
Φώτα σβηστά και άδεια γραφεία. Απεργούσαν οι εφοριακοί και υπολειτουργούσε το σύμπαν.
Στάση 4η: ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ
Ουρά από το κέντρο της ΑΘήνας έως το κέντρο του Ντουμπρόβνικ. Το νούμερο που πήρα είχε τόσα ψηφία που δε χωρούσε στο χαρτάκι του MemoQ.
Στάση 5η: ΤΕΕ
Χαμός στο ίσιωμα. Πήγα για μια επιμόρφωση και οι θέσεις ήταν όλες συμπληρωμένες. Μου είπαν να το παρακολουθήσω διαδικτυακά. 4 ώρες μπροστά στην οθόνη με σπασίματα στη μετάδοση. How cool is that?
Στάση 6η: Γραφείο
Βρίσκω εξώδικο του ΟΤΕ για απλήρωτο λογαριασμό ενός νοικάρη μου που εκκρεμεί από τον Μάιο. Χρωστάει και 2 ενοίκια. Τον παίρνω τηλέφωνο και τον χέζω πατόκορφα.
Στάση 7η: Δαφνί
Με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει πως παρήγγειλε κατά λάθος ένα χαλί. Πως είναι δυνατόν να παραγγείλεις κατά λάθος ένα χάλι? Το βάζεις κατά λάθος στο basket, πατάς κατά λάθος exit, πληκτρολογείς κατά λάθος τον κωδικό της πιστωτικής σου και τη διεύθυνσή σου και σε 2 μέρες παραλαμβάνεις κατά λάθος ένα χαλί. Το αν είναι κάποιο φθηνό συνθετικό κωλόχαλο για να σκουπίζεις τα πόδια σου ή πανάκριβο χειροποίητο περσικό μπουχάρα σαν αυτα της Μοιραράκη δεν το έχω μάθει ακόμα. Με τη μαλακία που δέρνει τη γυναίκα μου, μπορεί να πήρε και το ιπτάμενο χαλί του Σεβάχ του Θαλασσινού.
A8hnaios (17-10-11), aristent (17-10-11), bill_m3 (17-10-11), GiannisRob (18-10-11), gnx (17-10-11), hades7 (17-10-11), joseph (17-10-11), katsaraios (17-10-11), Nikos (17-10-11), nikos-Mpacket (18-10-11), PANOS-E60 (17-10-11), Thomelef (17-10-11), z3 2.2 (17-10-11), Z4 DCT (17-10-11)
z3 2.2 (17-10-11)