Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 836

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...2

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    προχθες σε ενα συνεργειο...ο ιδιοκτητης μου ειπε πως εδωσε 400ευρω,,για υποκυβισμο δικης του μερσεντες c200..2λιτρης σε 1800!οποτε η δουλεια που αναφερεις γινεται και με λιγοτερα απο 1000! το κτεο...εδω και χρονια μπορεις να το παρακαμψεις με το απαραιτητο ''χαρτι''...και να στο φερουν στο σπιτι, ενω το αμαξι βρισκοταν στο γκαραζ σου! τα αμαξια που δινονται απο τον οδδυ...βγαζουν καινουρια χαρτια...οποτε δηλωνεις και τον κυβισμο του! ειναι συνηθης τακτικη να δηλωνεις μικροτερο κυβισμο και επι της ουσιας την νομιμοποιει το κρατος με την σταση του! και ο πεθερος μου εχει μασταγκ...απο οδδυ ''διλιτρη'' και ειναι καθ ολα νομιμος..
    Βεβαια το θεωρω μεγαλη λαλακεια...ειναι πολυ απλο να σε τσιμπισουν σε ενα μπλοκο....και γενικα καλυτερα να το δωσεις η ανταλαξεις για κατι μικροτερο, παρα να τρεχεις.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βεβαια το θεωρω μεγαλη λαλακεια...ειναι πολυ απλο να σε τσιμπισουν σε ενα μπλοκο....και γενικα καλυτερα να το δωσεις η ανταλαξεις για κατι μικροτερο, παρα να τρεχεις.....
    στο παραδειγμα που σου ανεφερα..με την μερσεντες, αν ανοιγες καπο θα ηξερες ποια ειναι η διλιτρη και ποια η 1,8? εγω πχ...αφου εψαχνα για κομπρεσσορα απο αυτα εμαθα,...πριν δεν γνωριζα....ο αστυνομικοι που στην πλειοψηφια τους δεν εχουν ή δεν γνωριζουν απο μερσεντες ...θα διακρινουν την διαφορα???

Rides
    0

Προεπιλογή

στο παραδειγμα που σου ανεφερα..με την μερσεντες, αν ανοιγες καπο θα ηξερες ποια ειναι η διλιτρη και ποια η 1,8? εγω πχ...αφου εψαχνα για κομπρεσσορα απο αυτα εμαθα,...πριν δεν γνωριζα....ο αστυνομικοι που στην πλειοψηφια τους δεν εχουν ή δεν γνωριζουν απο μερσεντες ...θα διακρινουν την διαφορα???
    Σιγουρα δεν θα καταλαβει, ουτε εγω φυσικα....αλλα πολυ παρανομο....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγουρα δεν θα καταλαβει, ουτε εγω φυσικα....αλλα πολυ παρανομο....
    εξισου παρανομο, ειναι και η τιμωρια απο το κρατος για κατοχη 2λιτρου...αφου ηδη το εχεις παρει και εχεις κανει τον προυπολογισμο σου!

5. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

nikos1400 (17-10-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

εξισου παρανομο, ειναι και η τιμωρια απο το κρατος για κατοχη 2λιτρου...αφου ηδη το εχεις παρει και εχεις κανει τον προυπολογισμο σου!
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

+1

στους γιατρους να τα φανε οι ξεφτιλες
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Στάση 1η: Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής

Πηγαίνω την προπερασμένη εβδομάδα και είχαν κατάληψη. Την περασμένη εβδομάδα το ίδιο μέχρι και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη έκαναν απεργία και την Παρασκευή είχαν και καλά συνέλευση στο Δημαρχείο. Πηγαίνω πάλι σήμερα και βλέπω χαρτάκι με λίστα 30 ατόμων για έλεγχο. Τουλάχιστον, σκέφτηκα, είναι ανοιχτά. Αμ δε. Είχαν γενική συνέλευση πάλι. Από Τρίτη έως και Πέμπτη έχουν εξαγγείλει απεργία. Από Παρασκευή και αν. Εν τω μεταξύ, οι προθεσμίες τρέχουν.

Στάση 2η: Πολεοδομία Αθήνας

Πάω να μπω και τρώω πόρτα. Κατάληψη κι εκεί, για 2η εβδομάδα. Στην ερώτηση πότε προβλέπεται να λήξει η απάντηση ήταν 'άγνωστο'.

Στάση 3η: Εφορία

Φώτα σβηστά και άδεια γραφεία. Απεργούσαν οι εφοριακοί και υπολειτουργούσε το σύμπαν.

Στάση 4η: ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ

Ουρά από το κέντρο της ΑΘήνας έως το κέντρο του Ντουμπρόβνικ. Το νούμερο που πήρα είχε τόσα ψηφία που δε χωρούσε στο χαρτάκι του MemoQ.

Στάση 5η: ΤΕΕ

Χαμός στο ίσιωμα. Πήγα για μια επιμόρφωση και οι θέσεις ήταν όλες συμπληρωμένες. Μου είπαν να το παρακολουθήσω διαδικτυακά. 4 ώρες μπροστά στην οθόνη με σπασίματα στη μετάδοση. How cool is that?

Στάση 6η: Γραφείο

Βρίσκω εξώδικο του ΟΤΕ για απλήρωτο λογαριασμό ενός νοικάρη μου που εκκρεμεί από τον Μάιο. Χρωστάει και 2 ενοίκια. Τον παίρνω τηλέφωνο και τον χέζω πατόκορφα.

Στάση 7η: Δαφνί

Με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει πως παρήγγειλε κατά λάθος ένα χαλί. Πως είναι δυνατόν να παραγγείλεις κατά λάθος ένα χάλι? Το βάζεις κατά λάθος στο basket, πατάς κατά λάθος exit, πληκτρολογείς κατά λάθος τον κωδικό της πιστωτικής σου και τη διεύθυνσή σου και σε 2 μέρες παραλαμβάνεις κατά λάθος ένα χαλί. Το αν είναι κάποιο φθηνό συνθετικό κωλόχαλο για να σκουπίζεις τα πόδια σου ή πανάκριβο χειροποίητο περσικό μπουχάρα σαν αυτα της Μοιραράκη δεν το έχω μάθει ακόμα. Με τη μαλακία που δέρνει τη γυναίκα μου, μπορεί να πήρε και το ιπτάμενο χαλί του Σεβάχ του Θαλασσινού.

9. The Following 14 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (17-10-11), aristent (17-10-11), bill_m3 (17-10-11), GiannisRob (18-10-11), gnx (17-10-11), hades7 (17-10-11), joseph (17-10-11), katsaraios (17-10-11), Nikos (17-10-11), nikos-Mpacket (18-10-11), PANOS-E60 (17-10-11), Thomelef (17-10-11), z3 2.2 (17-10-11), Z4 DCT (17-10-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει πως παρήγγειλε κατά λάθος ένα χαλί. Πως είναι δυνατόν να παραγγείλεις κατά λάθος ένα χάλι? Το βάζεις κατά λάθος στο basket, πατάς κατά λάθος exit, πληκτρολογείς κατά λάθος τον κωδικό της πιστωτικής σου και τη διεύθυνσή σου και σε 2 μέρες παραλαμβάνεις κατά λάθος ένα χαλί. Το αν είναι κάποιο φθηνό συνθετικό κωλόχαλο για να σκουπίζεις τα πόδια σου ή πανάκριβο χειροποίητο περσικό μπουχάρα σαν αυτα της Μοιραράκη δεν το έχω μάθει ακόμα. Με τη μαλακία που δέρνει τη γυναίκα μου, μπορεί να πήρε και το ιπτάμενο χαλί του Σεβάχ του Θαλασσινού.

πόσα μπαξίματα είχες παραγγείλει εσύ κατα λάθος για το ΤΤ;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

11. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

joseph (17-10-11), nikos1400 (17-10-11), S8N (17-10-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Με παίρνει η γυναίκα μου και μου λέει πως παρήγγειλε κατά λάθος ένα χαλί. Πως είναι δυνατόν να παραγγείλεις κατά λάθος ένα χάλι? .
    ακου πως εγινε σε μενα...
    εχουμε παει με τη γυναικα μου (πριν απο μερικα χρονια) σε γνωστο μαγαζι με χαλια.
    Αφου εχουμε δει την μιση περσια το ενα τεταρτο της ινδιας και ολοκληρο το θιβετ,καποια στιγμη,την ωρα που οι δυο σκουροι εχουν κανει βολβοστροφη και ειναι στα προθυρα της λιποθυμιας επιτελους διαλεγει ενα.
    Ναιν εξι τετραγωνικα, ποσο εχει? απο 570 μονο 320.
    Τελος θα το παρουμε.
    Εγω τωρα, μηπως να παμε σπιτι να μετρησουμε καλυτερα?
    οχι τερμα αυτο
    βρε καλη μου αν δεν ταιριαζει?
    οχι αυτο.
    Τεσπα ατοκες δοσεις σε πιστωτικη?
    βεβαιως κυριε μεχρι 12
    Σιγα μη βαλεις και ατοκες..
    Βαλτε καλε μου ανθρωπε 10 δοσεις
    οχι οχι..
    τεσπα βαλτε εξι...
    Μιση ωρα μετα..
    αχαιρευτε για 300 ευρω ηθελες και 10 δοσεις...
    μα...
    τι μα και ξεμα!
    μα μωρο μου 320 ευρω το μετρο κανει
    .............................
    ....................
    το μετρο???? ποσα μετρα ειναι???
    6
    6χ320=............
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ
    Για δυο μηνες δεν μπορουσα να την κανω να γελασει....
    π

13. The Following 16 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (17-10-11), bill_m3 (17-10-11), Eleni (17-10-11), GiannisRob (18-10-11), hades7 (17-10-11), joseph (17-10-11), katsaraios (17-10-11), Leonidas_E39 (17-10-11), nikos-Mpacket (18-10-11), nikos1400 (17-10-11), PANOS-E60 (17-10-11), S8N (17-10-11), Stathis (17-10-11), stefm5 (17-10-11), Thomelef (17-10-11), z3 2.2 (17-10-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

. Με τη μαλακία που δέρνει τη γυναίκα μου, μπορεί να πήρε και το ιπτάμενο χαλί του Σεβάχ του Θαλασσινού.
    αυθαδιάζεις νεαρέ μου κύριε και δεν σε βλέπω καλά ... Δεν αμφισβητούμε ποτέ τις αυθεντίες αυτής της ζωής, δεν επιτρέπουμε να κλονιστεί η πίστη μας στο μεγαλείο τους. Διότι μετά καταργείται η ιεραρχία και χάνεται ο μπούσουλας, κοινώς.

Και μη μαγκεύεσαι πίσω από την ασφάλεια του pc γιατί αν, ο μη γένοιτο, βγει βρώμα, ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πέφτει βαρύς, τόσο βαρύς όσο και το πάπλωμα που θα σκεπαστείς στο υπόγειο γιά να μην κρυώνεις.

15. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (17-10-11), Eleni (17-10-11), Leonidas_E39 (17-10-11), Nino (17-10-11), S8N (17-10-11)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP