Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια χαρα εκανα engine swap στο e46 320ci μου κ ειναι πολυ κοντο γιατι??καμια ιδεα??σασμαν stock διαφορικο quaife με τα γνησια κορωνοπηνια αλλα κοντθνε πολυ καμια ιδεα???να αλλαξω κορωνοπηνια??any ideas?
    εδω έχεις κάνει ολοκληρη μετατροπή-project από τις λίγες μην πω μοναδικές στο ελλάντα μεσα σε κάποιες βδομάδες με costum βάσεις κινητήρα, costum σασμαν(ταιριάξες σασμαν bmw πάνω σε κορμό toyota) έφτιαξες costum εξάτμισεις, έκανες ένα καρό πατέντες στά ηλεκτρικά(από obd2 bmw σε obd1 toyota) και και και δε ξέρω τι άλλο έχεις κάνει για να δουλέψει κ δε γνωρίζεις γιατί ειναι πολύ κοντό?

2. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

nikos1400 (18-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

η μεταρτοπη για μενα ειναι κατι ιερο..πολυ σωστος ο φιλος που εκανε κατι τετοιο γιατι μονο ετσι φερνεις στα μετρα σου το τροχοφορο σου και το κανεις οπως ακριβως γουσταρεις και ονειρευεσαι..

για μενα δηλαδη σε αυτο το κομματι της συζητησης που διαβασα πιστευω οτι ειναι το ακρως αντικειμενικοτερο

αλλα οταν αγαπας κατι το αγαπας οπως ειναι, ειτε ειναι σκυλι ειτε ανθρωπος ειτε τροχοφορο

μπραβο σου για την πατεντα αλλα εμενα μου λεει πολλα κατι τετοιο

βαλε αλλΟ διαφορικο!! η ενα κινητηρα Μ3

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι ρε αδερφε το καταλαβαινω γιατι κοντυνε απλα θελω να παρω διαφορες γνωμες να δω τι παιζεται για να καταληξω καπου τελικα ...τι να κανω να αρχιζω να βαζω διαφορικα κ σασμαν πανω για να δω ποιο ειναι το καλυτερο?ρωτωντας πας στην πολη...κ τα περισσοτερα δν τα γνωριζα τα εμαθα στην πορεια του project..

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP