Είναι λογικό, μια φόρμα που βλέπεις για κάποια χρόνια καλή ή κακή ... γινεται συνήθεια...
6 χρόνια πριν, το Ε90 τι Hundai και φτηνιάρικο το είπαμε, ξαφνικά το Ε46 έγινε ''η τελευταία όμορφη BMW'' και αλλα τέτοια.. Και τώρα στα φόρουμ μια απ τα ίδια, πόσο χάλια ειναι το F30, πόσο όμορφοείναι ξαφνικά το Ε90 κλπ..
Δεν γίνεται να είναι αποδεκτό 100%, αλλά τουλάχιστον αφήστε να το δουμε πρώτα απο κοντα..
Και για να έχει κάποιο νόημα αυτή η κουβέντα ας πει ο καθένας τι του άρεσε και τι όχι...χωρίς υπερβολές.
Στα λίγα λοιπόν που έχω δει ως τώρα:
+: Το εσωτερικό, για την επιστροφή στο οδηγοκεντρικό ταμπλώ, την τοποθέτηση της οθόνης σε σωστό σημείο, χωρις να είναι αναδιπλούμενη, και κυρίως, ότι τα υλικά μου φαίνονται πολύ πιο ποιοτίκα απ τα ταμπλώ στα Ε9Χ. Μείωση βάρους σε σχέση με το Ε90 (απ τα ελάχιστα μοντέλα που είναι ελαφρύτερα απ τον προκάτοχο), οικονομικότερα μοτέρ και δύναμη από μικρότερο κυβισμό, το 316 ΔΕΝ θα είναι ατμοσφαιρικο! Επίσης ωραίες καινοτομίες για τη σειρα 3, όπως το head-up display.
-: Ερωτηματικό στην αντικατάσταση του υδραυλικού από ηλεκτρομηχανικό τιμόνι, η εγκάρσια γραμμή μπροστα απ το καπώ μου φαινεται κάπως, αν και το μουτρο του είναι πιο ενδιαφέρον και επιθετικό σε σχεση με Ε46-90.

είναι ξαφνικά το Ε90 κλπ..
Απάντηση με παράθεση