Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απο τοτε που πηρα το αμαξι το κουμπακι ανακυκλωση αερα μου ηταν παντελως αγνωστο..Πριν κανα 2 βδομαδες που το πατησα για το γαμωτο παρατηρησα οτι οταν το βαζω σε λειτουργια κανει ενα κραγκ κρουγκ,το ιδιο γινεται και οταν το κλεινω..Σημερα ομως οταν το εκλεισα εκτος απο αυτο το θορυβο ακουστηκε και ενας αλλος ηχος,σαν να πετας ενα μπαλακι κατω.Το ξαναεβαλα σε λειτουργια και το εκανε και στο ξεκινημα αυτη τη φορα.

Καμια ιδεα για το τι παιζει?

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο τοτε που πηρα το αμαξι το κουμπακι ανακυκλωση αερα μου ηταν παντελως αγνωστο..Πριν κανα 2 βδομαδες που το πατησα για το γαμωτο παρατηρησα οτι οταν το βαζω σε λειτουργια κανει ενα κραγκ κρουγκ,το ιδιο γινεται και οταν το κλεινω..Σημερα ομως οταν το εκλεισα εκτος απο αυτο το θορυβο ακουστηκε και ενας αλλος ηχος,σαν να πετας ενα μπαλακι κατω.Το ξαναεβαλα σε λειτουργια και το εκανε και στο ξεκινημα αυτη τη φορα.

Καμια ιδεα για το τι παιζει?
    τιποτα δεν παιζει.το θεμα ειναι να φερνει αερα.αμα φερνει αερα ολα οκ.το κρανκ και γτντουπ γραφτα στα παλαια σου υποδηματα.και μενα ετσι κανει στιγμιαια οπως και τα περισσοτερα.μην ασχολεισαι.
    την ανακυκλωση του αερα ανοιγε την καλυτερα σε ταξιδια που παει λιγο παραπανω το αμαξι.εντος πολεως δεν εχει διαφορα...εγω μονο σε ταξιδια την παταω....

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

3. The Following User Says Thank You to leo328 For This Useful Post:

Panos 316T (29-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χανει λαδια απο την φλαντζα του καπακιου μονο απο την αριστερη πλευρα οπως κοιταμε την μουρη ειναι για αλλαγη συντομα.
    Οταν παταω φρενο νιωθω οτι κανει ενα κτακ σαν να πιανει το abs ας πουμε συνεμπλοκ μπροστα θα αντικατασταθουν με αυτα απο Μ.
    Αυτα προς το παρων

5. The Following User Says Thank You to dblade For This Useful Post:

Panos 316T (29-10-11)

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευτυχώς για μένα απο όσα προβληματάκια γράφεται ένα-δυό μου εχουν παρουσιαστεί .
    Για να μην χαλάω όμως την πιάτσα,έχω άλλα,διαφορετικά !

Προσημειώνω Ε36 '91 .

1)Γυρίζω το κλειδί να κλειδώσω και με το που κατεβαίνουν οι ασφάλειες ,μου τις ξαναεπιστρέφει πάνω και δεν κλειδώνει ! Συχνότητα 1/3 .
    Λυση στιγμής ,να ανοιγοκλείσω την πίσω αριστερά πόρτα δυνατα 2-3 φορές και μετα να προσπαθήσω να ξανακλειδώσω. Εκει οκ.

2) Ο αέρας όταν τον γυρίζω στο ζεστό όποτε το θυμάται έρχεται ζεστός,τις υπόλοιπες έρχεται κρύος.
    Που την "ακούνε" και τι φταίει ? Γνωρίζετε γιατι δεν γυρίζει προφανώς το κλαπέτο ζεστού-κρύου?

7. The Following User Says Thank You to aggelosmk2 For This Useful Post:

Panos 316T (29-10-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP