Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 87

Θέμα: γνωμες για καραμπινες...

Rides
    0

Προεπιλογή

Υπάρχει, αλλά τι φταίει η τηλεοραση ρε φίλε ;

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MIKEN636 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κωσταντινα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κανεις ειδωλο τον bruce lee και να ξεκινησεις πολεμικες τεχνες...τι λες;;;
    πολεμικες τεχνες κανω χρονιααααααααα αλλα εχω σταματησει κατι μηνες τωρα λογω οικονομικου.....αλλα κ κατι να ξερω απο αυτα δεν ξερω τι μπορει να μου προκυψει κ δεν ειμαι κ ο μπρους λη που τους κανω ολους καλα....
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    ημουν παλαιοτερα κυνηγος (οπως και οι περισσοτεροι φιλοι και γνωστοι μου).
    οι περισοτεροι λοιπον εχουν benelli-franchi-beretta.ειναι ιταλικα και σχετικα ακριβα.
    καποιοι που δεν εχουν οικονομικη ανεση περνουν baikal (ρωσικο)το οποιο εναι αξιοπιστο αλλα δεν εχει το ντιζαιν του ιταλικου.....
    θα σου πρωτεινα λοιπον για τον λογο που το θελεις,ενα baikal.......
    και αμα λαχει και σε μεταχειρισμενο,θα το βρεις σε καλη τιμη......
    φυσικα με τις προυποθεσεις που ειπαν τα παιδια πιο πανω (αδεια κυνηγιου κλπ)
    Ένα δίκανο Ποζέ baikal είναι φθηνή και αξιόπιστη λύση,σε καραμπίνα Mossberg 500 χράπα-χρούπα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειμαι σιγουρη εαν θα παρω η οχι αλλα το πιθανοτερο με πεισατε να μην παρωαλλα θα πρεπει να παρω αλλα πραγματα που να χρησιμευουν σε τετοια κατασταση εκτακτου αναγκης......αν κ γενικος μαρεσουν πολυ τα οπλα απλα να εχω συλλογη κ μονο να τα λυνω κ να τα δενω ...... εχω ενα του κροτου σιδερενιο που ειναι σαν αληθινο ειχα σκεφτει παλια να το βαλω στον τορνο κ να φτιαξω την κανη για να περναει το βλημα απο μεσα αλλα μετα σκεφτηκα οτι το υλικο της κανης μπορει να μην ειναι καλο κ να μου σκασει στα μουτρα κ το αφησα απλα κανει μπαμ αυτο!
    Κωσταντίνα δέν τόχεις το άθλημα !!. Γενικώς !!
    Αστο κορίτσι μου πρίν πάθεις καμμιά ζημιά. Δεν παίζουν με τέτοια πράγματα!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beliris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα δίκανο Ποζέ baikal είναι φθηνή και αξιόπιστη λύση,σε καραμπίνα Mossberg 500 χράπα-χρούπα!
    πω πω πω τα θελω ολα!!!!κ η χραπα χρουπα μαρεσειιιιιιιι

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα μεγάλα όπλα δεν κάνουν για αυτοάμυνα.Τα πιστόλια-περίστροφα είναι κατάλληλα,αλλά πρέπει να είσαι πιό εκπαιδευμένος από τον εισβολέα και αποφασισμένος να το χρησιμοποιήσεις!Για νομικές συνέπειες δεν συζητώ ,διότι το παν είναι να παραμείνεις εσύ ζωντανός!Συμβουλή από άνθρωπο που έφαγε τη ζωή του με όπλα και κανόνια,μην αγοράσεις όπλο διότι μπαίνεις σε μεγάλη περιπέτεια και κίνδυνο!Υπάρχουν μέτρα παθητικής ασφάλειας(Συναγερμοί-κλειδαριές ασφαλείας-Μπάρες),δεν υπάρχει εγγυημένη και αποτελεσματική λύση!

Rides
    1

Προεπιλογή

πολεμικες τεχνες κανω χρονιααααααααα αλλα εχω σταματησει κατι μηνες τωρα λογω οικονομικου.....αλλα κ κατι να ξερω απο αυτα δεν ξερω τι μπορει να μου προκυψει κ δεν ειμαι κ ο μπρους λη που τους κανω ολους καλα....
    κανενας μας δεν ειναι lee αλλα σιγουρα θα εισαι πιο ψυχραιμη και πιο αποτελεσματικη σε καποιο κακο περιστατικο...μη κακο!!!σιγουρα με οπλο και τραυματισμο εως θανατο μπλεκεις για ολη σου τη ζωη.
    M52B28 POWER

8. The Following User Says Thank You to MIKEN636 For This Useful Post:

konstantinaM3 (14-10-11)

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο beliris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα μεγάλα όπλα δεν κάνουν για αυτοάμυνα.Τα πιστόλια-περίστροφα είναι κατάλληλα,αλλά πρέπει να είσαι πιό εκπαιδευμένος από τον εισβολέα και αποφασισμένος να το χρησιμοποιήσεις!Για νομικές συνέπειες δεν συζητώ ,διότι το παν είναι να παραμείνεις εσύ ζωντανός!Συμβουλή από άνθρωπο που έφαγε τη ζωή του με όπλα και κανόνια,μην αγοράσεις όπλο διότι μπαίνεις σε μεγάλη περιπέτεια και κίνδυνο!Υπάρχουν μέτρα παθητικής ασφάλειας(Συναγερμοί-κλειδαριές ασφαλείας-Μπάρες),δεν υπάρχει εγγυημένη και αποτελεσματική λύση!
    το να το κανω φρουριο το σπιτι κ να φοβαμαι κ την σκια μου μαλακια ειναι με τα καγκελα εννοω εναν συναγερμο δεν το συζητω συμφωνω!αλλα οι μαλ@κες ξερουν κ τους συναγερμους να εξουδετερονουν κ οταν κοιμασαι μεσα κ μπενει ξαφνικα τοτες τι γινεται???το σκεφτηκα οτι αμα παρω οπλο θα μπλεξω με τους μαλ@κες τους μπατσους για να σωθω εγω κ αυτος ο παπ@ρας που εβγαλε τον ηλιθιο τον νομο σε ωρα αυτοαμυνας μεσα στο σπιτι σου να μην σε καλυπτει το οπλο!

10. The Following User Says Thank You to konstantinaM3 For This Useful Post:

beliris (14-10-11)

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

το να το κανω φρουριο το σπιτι κ να φοβαμαι κ την σκια μου μαλακια ειναι με τα καγκελα εννοω εναν συναγερμο δεν το συζητω συμφωνω!αλλα οι μαλ@κες ξερουν κ τους συναγερμους να εξουδετερονουν κ οταν κοιμασαι μεσα κ μπενει ξαφνικα τοτες τι γινεται???το σκεφτηκα οτι αμα παρω οπλο θα μπλεξω με τους μαλ@κες τους μπατσους για να σωθω εγω κ αυτος ο παπ@ρας που εβγαλε τον ηλιθιο τον νομο σε ωρα αυτοαμυνας μεσα στο σπιτι σου να μην σε καλυπτει το οπλο!
    Δυστυχώς όλοι το ίδιο νοιώθουμε,χάλασε η χώρα ,νοιώθουμε ανασφάλεια και στην επαρχία ,όλοι είμαστε σε πανικό!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Βασικά ο νόμος λέει ότι δεν πρέπει να υπερτερείς σε οπλισμό. Δηλ συγκεκριμένα αν ο κλέφτης-βιαστής μπει σπίτι σου χωρίς όπλο μπορείς να τον σκοτώσεις μόνο με πολεμικές τέχνες(π.χ.καράτε!). Αν τον φας με μαχαίρι ή με με καραμπίνα τοτέ το κράτος σε μηνύει και πας δικαστήριο (black list) αλλά στο τέλος θα αθωωθείς...(ύστερα από χρόνια..)
    το γεγονός ότι εκρεμεί δικαστήριο εις βάρος σου φαίνεται και σε έναν απλό έλεγχο της τροχαίας..(από την άδεια του αυτοκινήτου ΑΦΜ κτλ..)

Επίσης ο κλέφτης μπορεί να είναι οπλισμένος αλλά να μην έχει πρόθεση να σε πυροβολήσει...Αν τώρα εσύ έχεις ένα νεροπίστολο που στο σκοτάδι μοιάζει με αληθινό, τότε μπορεί να φοβηθεί και να σου ρίξει..!

Δυστυχώς είναι αυτό που λέμε να μην σου τύχει..

Στην Αμερική μπορείς να σκοτώσεις τον εισβολέα αρκεί να είναι στην περιουσία σου μέσα..

13. The Following User Says Thank You to diamond For This Useful Post:

Eleni (14-10-11)

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP