tassos (16-10-11)
Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι είναι πολύ όμορφο. Το πλάι και το πίσω μέρος μου αρέσουν πολύ, μπροστά 1η έρχεται έκδοση sport, 2η η luxury, ενώ η modern δεν μου αρέσει. Γενικά δεν μου κάθονται καλά τα φώτα που ενώνονται με τις γρίλλιες και οι μεγάλοι καθρέφτες, που όμως είναι αναγκαίο κακό. Το εσωτερικό έχει ξεφύγει πολύ προς το καλύτερο. Κάπως περίεργα μου κάθεται η οθόξη του navi, ενώ με τίποτα δεν μου αρέσουν τα κόκκινα ή μπλε κομμάτια στα ταμπλό. Για τους κινητήρες τι να πώ.. Αυτός ο δίλιτρος με 245 άλογα και 0-100 σε 5,9 θα είναι το αντικείμενο του πόθου για μένα... Συμπερασματικά θα καταλήξω στο...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas_E92 : 16-10-11 στις 10:49
Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!
joseph (16-10-11)
ωραια ειναι..
Πολύ όμορφη!
Θα την συνηθισουμε και αυτη την 3αρα . . .
πιστευω δηλαδη . . .
https://www.worldcarfans.com/1111014...eries-unveiled
τραγικο...
σαν πεζω το κανανε...
κριμα...![]()
BILL007 (15-10-11), EVERGET (15-10-11), Leonidas_E39 (15-10-11)
Ρε παιδιά, δεν είναι δυνατόν σε μία BMW το καπώ να μην συμπεριλαμβάνει το σήμα και να μην ανοίγει ως τα φώτα και την "καρδιά".
Αυτή η οριζόντια γραμμή πάνω στο καπώ δείχνει φτήνια και περικοπές και όχι προσοχή στη λεπτομέρεια.....
(κατά τα άλλα είναι απλά καλή, τουλάχιστον δεν θάψανε το αμάξι όπως έγινε με τον νέο άσσο ή άλλιώς κουασιμόδο ή "δεν μπορώ να σε κοιτάζω από μπροστά επειδή αλληθωρίζω")
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 14-10-11 στις 18:19
οχι δεν ειναι ετσι στο πρωτο που λες..ολες οι βιομηχανιες επιβαλονται να σχεδιαζουν ετσι το μπρος μερος των αυτοκινητοων ψστε να συμμορφονονται με την προστασια των πεζων(εχουν αυστηρηνει)κανε λοιπον ενα search να δεις του λογου το αληθες bmw F10 F20 ........opel kia γενικα ολα τα μοντελα...