Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Ολική βαφή...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ωραιο θεματακι οι βαφες..
    οι γνωστες μπορουν να μας πουν και εμας τους ασχετους γιατι ζητανε αλλα αντι αλλων χρηματα για βαφες?? τα χρωματα των αυτοκινητων μας τα παραγγελνουν απο την bmw με τον κωδικο χρωματος ή οχι?
    εγω ενδιαφερομουν να βαψω καπο,μετωπι και ουρανο .σε συστημενο σιγουρα καλος βαφεας μου ειπε 300 ευρω.υποψιν εχω και βαθουλωματα στην οροφη απο μπουνιδια παοκτσιδων.ενας αλλος φθηνος που κανει πολλες δουλειεςμου ειπε επι λεξη στο τηλεφωνο για τα ιδια πραγματα :να παω να αγορασω απο μια οδο στη θεσσαλονικη μισο κιλο χρωμα ,μου ειπε θα το πληρωσω 25 ευρω περιπου και 120 η εργασια.επισης ειπε "το χρωμα θα ειναι ολοιδιο θα το πετυχει ακριβως" εκει εμεινα μ@λ@κ@ς..
    δεν ερχεται το χρωμα απο την εταρια ακριβως το ιδιο?κανουν μιξεις στο περιπου να βγει?

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωραιο θεματακι οι βαφες..
    οι γνωστες μπορουν να μας πουν και εμας τους ασχετους γιατι ζητανε αλλα αντι αλλων χρηματα για βαφες?? τα χρωματα των αυτοκινητων μας τα παραγγελνουν απο την bmw με τον κωδικο χρωματος ή οχι?
    εγω ενδιαφερομουν να βαψω καπο,μετωπι και ουρανο .σε συστημενο σιγουρα καλος βαφεας μου ειπε 300 ευρω.υποψιν εχω και βαθουλωματα στην οροφη απο μπουνιδια παοκτσιδων.ενας αλλος φθηνος που κανει πολλες δουλειεςμου ειπε επι λεξη στο τηλεφωνο για τα ιδια πραγματα :να παω να αγορασω απο μια οδο στη θεσσαλονικη μισο κιλο χρωμα ,μου ειπε θα το πληρωσω 25 ευρω περιπου και 120 η εργασια.επισης ειπε "το χρωμα θα ειναι ολοιδιο θα το πετυχει ακριβως" εκει εμεινα μ@λ@κ@ς..
    δεν ερχεται το χρωμα απο την εταρια ακριβως το ιδιο?κανουν μιξεις στο περιπου να βγει?
    το χρωμα βγαινει με τον κωδικο του απο υπολογιστη
    Παρα πολλα απο τα επισημα, αλλα δεν εχουν καν φουρνο ,αλλα δεν προλαβαινουν αλλα και για αλλους λογους που δεν ειναι του παροντος στελνουν τα αμαξια σε εξωτερικους"συνεργατες", ο ανυποψιαστος πελατης νομιζει οτι του το εφτιαξε ο επισημος...
    Τωρα οσο για το ερωτημα σου σχετικα με τις μεγαλες διαφορες στις τιμες αυτο ξεκινα απο το πως νομιζει και εκτιμα ο καθενας τη δουλεια του ,μεχρι την ποιοτητα των υλικων που χρησιμοποιει και φυσικα την "ζητηση" που εχει.
    Το σιγουρο παντως ειναι οτι στην υπαρχουσα οικονομικη κατασταση θα πρεπει να εκλογικευτουν και οι παροχες υπηρεσιων (μαζι και πολλα αλλα) και να "συμβαδιζουν" με μισθους και ρευστοτητα που υπαρχει στην αγορα.
    Οσοι το καταλαβουν νωρις και προσαρμοστουν και θα επιβιωσουν αλλα και κερδισμενοι θα βγουν...

3. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bmwcompactjohn (12-10-11), Monsta (12-10-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP