BILL εισαι διπλωματης !!!![]()

BILL007 (16-10-11)
καλα οκ...αλλο λεμε τελος παντων....απλα για καποιον που το μπατζετ ειναι μικρο συμφερει!!αλλα γουστα ειναι αυτα...δεν περνει ιαπωνικο γιατι δεν γουσταρει ιαπωνικο!!!το τιμονι της bmw ειναι καλυτερο απο ενα nissan 200sx πχ οποτε περνει ενα ε30-ε36 γιατι του αρεσει καλυτερα σαν συμπεριφορα ασχετα αν ειναι γερμανοφιλος japanοφιλος κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliose36 : 16-10-11 στις 20:37
ετσι ρε φιλε πες τα...εγω γουσταρω δυναμη japan κ χλυδα bmw........
εδω έχεις κάνει ολοκληρη μετατροπή-project από τις λίγες μην πω μοναδικές στο ελλάντα μεσα σε κάποιες βδομάδες με costum βάσεις κινητήρα, costum σασμαν(ταιριάξες σασμαν bmw πάνω σε κορμό toyota) έφτιαξες costum εξάτμισεις, έκανες ένα καρό πατέντες στά ηλεκτρικά(από obd2 bmw σε obd1 toyota) και και και δε ξέρω τι άλλο έχεις κάνει για να δουλέψει κ δε γνωρίζεις γιατί ειναι πολύ κοντό?![]()
nikos1400 (18-10-11)
η μεταρτοπη για μενα ειναι κατι ιερο..πολυ σωστος ο φιλος που εκανε κατι τετοιο γιατι μονο ετσι φερνεις στα μετρα σου το τροχοφορο σου και το κανεις οπως ακριβως γουσταρεις και ονειρευεσαι..
για μενα δηλαδη σε αυτο το κομματι της συζητησης που διαβασα πιστευω οτι ειναι το ακρως αντικειμενικοτερο
αλλα οταν αγαπας κατι το αγαπας οπως ειναι, ειτε ειναι σκυλι ειτε ανθρωπος ειτε τροχοφορο
μπραβο σου για την πατεντα αλλα εμενα μου λεει πολλα κατι τετοιο
βαλε αλλΟ διαφορικο!! η ενα κινητηρα Μ3
ναι ρε αδερφε το καταλαβαινω γιατι κοντυνε απλα θελω να παρω διαφορες γνωμες να δω τι παιζεται για να καταληξω καπου τελικα ...τι να κανω να αρχιζω να βαζω διαφορικα κ σασμαν πανω για να δω ποιο ειναι το καλυτερο?ρωτωντας πας στην πολη...κ τα περισσοτερα δν τα γνωριζα τα εμαθα στην πορεια του project..
ολα λειτουργουν κανονικοτατα εκτος απο το halmeter k to antispin το πρωτο μπορει να μ το κανει να δουλεψει ο μηχανικος μ απλα θα ειναι πολυ το κοστος για το τιποτα..κ το 2ο επισης...με το κλιμα ειχαμε θεμα αλλα ο ηλεκτρολογος μου ειναι ατσιδας κ το εκανε να δουλεψει σαν ενα γνησιο bmw οπως ηταν πριν...απλα ηταν πολυ δυσκολη η δουλεια του ηλεκτρολογου γιατι του supra o εγκεφαλος ολα τα σηματα ποθ δινει κ παιρνει ειναι αναλογικα κ το αυτοκινητο ολα δουλευει με ψηφιακα σηματα δηλαδη υπολαγιστης..ετσι επρεπε να παραμεινει του bmw ο γνησιος εγκεφαλος επανω κ να παντρευτει με το supra το μοτερ αλλιωσ πηγαινα σε αγραφο που ανεβαζε το κοστοσ συν 2000 ευρωπουλα..αλλα μετα εκανα παπαδες με τον αγραφο...
Panos 316T (20-10-11), Thomelef (22-10-11)
Ωραία φίλε μου...Θα μας δώσεις και τίποτα φωτό στο λαό που περιμένει????
Επίσης πες μας αν θες ποιος είναι ο μηχανικός σου,γιατί σίγουρα κάνει παπάδες και αξίζει...
Άλλωστε εδώ στο bmwfans οι εμπειρίες μελών που συνοδεύονται απο πιο αναλυτικά στοιχεία, δεν απαγορεύονται (όπως σε άλλα φόρουμ που επιτρέπεται μόνο με pm) ούτε θεωρούνται διαφήμιση με την κακή έννοια
ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ![]()
ρε φιλε μου ολα αυτα μονο στην πατρα γινονται...αυτοι ειναι υπευθυνοι για την αρωστια που κολλησα κ εγω..απο εκει πηρα το μοτερ κ πηγα αλυσιδωτα...φωτο θα ανεβασω απλα οχι ακομα περιμενε κ σε λιγες μερες θα προσπαθησω να ανεβασω γιατι δν ξερω κιολας...
BILL007 (18-10-11)