sympether with chiefτης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 31-10-11 στις 20:47
Αν καταλαβα το ναι σημαινει οτι οι πολιτες δινουν το οκ για παραχωρηση εθνικης κυριαρχειας,νεο δανειο και ψηφο εμπιστοσυνης στον γαπ.
Το οχι ειναι μπουλο ολοι
Vasilis (31-10-11)
Για να δουμε.
"Αρνητικό αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα δεν σημαίνει εκλογές"
https://www.24h.gr/section/politiki/...mainei-eklogesΑποσυνδέει το Μέγαρο Μαξίμου το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου σχολίαζε πριν από λίγο στο 24h.gr ότι "αρνητικό αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα δεν σημαίνει εκλογές" και ότι "χρησιμοποιείται ως διαπραγματευτικό χαρτί".
ποσο ηλιθιος ειναι ο ανθρωπος!!!!
πραγματικα καθυστερημενος, τα τιναξε ολα στον αερα...
joseph (31-10-11), Kostas_1 (31-10-11), Leonidas_E39 (01-11-11), mr incredible (31-10-11), Z4 DCT (31-10-11)
Παραίτηση σημαίνει!
Μ αυτην τη λαϊκή ετυμηγορία ΔΕΝ είναι δυνατόν να συνεχίσουν!
Γνώμη μου...
Τίποτα δεν τίναξε στον αέρα ....
Τωρα ξεκινάει το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας μέσω τρομοκρατικών διαδικασιών κατα του Ελληνικού λαού!
Θυμηθείτε...ΝΑΙ θα αναγκάστουμε να ψηφίσουμε!
Όλα είναι προδιαγεγραμμένα εδω κ πολυ καιρο...δυστυχώς ακόμη κοιμόμαστε !
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
gkaras (01-11-11)
Αναρωτιεμαι..
Κραζουμε τον γαπ για το κουρεμα,την υποτιθεμενη νεα δανειακη συμβαση,την παραχωρηση εθνικης κυριαρχειας κλπ
παιζει τα ρεστα του και λεει δημοψηφισμα.Μερικοι λετε οτι αν ψηφησουμε οχι κανουμε την πατατα του αιωνα.Γιατι?
Δεν το λεω ειρωνικα απλα θελω να ακουσω γνωμες
Αυτό που ξέρω εγώ είναι άλλο ένα τρίμηνο η χώρα σε παύση (άνοιγμα επαγγελμάτων, εργασιακή εφεδρεία, αποκρατικοποιήσεις και άλλα που έχουμε πει ότι θα κάνουμε). Οι αγορές δεν θα μας περιμένουνε. Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση ακυρώνονται τα οφέλη από το κούρεμα του χρέους. Και θα χάσουμε και τρεις μήνες από κινήσεις που θα προσπαθούσαν να μειώσουν το έλλειμμα γιατί από του χρόνου πρέπει να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα
Μακάρι να είμαι τελείως λάθος![]()