Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 21 από 21

Θέμα: Τιμόνι Μ3 Ε46 σε Ζ3!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλανδρι
    Rides
    1

Smile Τιμόνι Μ3 Ε46 σε Ζ3!

To συγκεκριμένο τιμόνι είναι το ομορφότερο που έχει τοποθετηθεί σε μοντέλο BMW ever!(κατά την γνώμη μου), οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην βάλω ένα τέτοιο στη Ζέτα μου! Εγώ είχα το απλό των z3 με το facelift και μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα ένα σε πάρα πολύ κατάσταση και τιμή. Βγάζει λοιπόν ο μάστορας το δικό μου και μόλις πάει να κουμπώσει το Μ......λέει ''φίλε δυστυχώς δεν ταιριάζει! '' Μετά το πρώτο εγκεφαλικό συνέρχομαι και όπως λέω πάντα ''κάθε εμπόδιο για καλό! ''. Λοιπόν, αφού δεν μπαίνει το κανονικό σκέφτομαι τότε θα φτιάξω ένα! Μετά απο πολύ ψάξιμο βρήκα ένα μάστορα ο οποίος μου έντυσε την στεφάνι με καινούριο και κατά τμήματα διάτρητο δέρμα και τρίχρωμες ραφές! όπως ακριβώς του το ζήτησα! Τέλος, ένα ορθογώνιο κομμάτι πλαστικό και carbon μεμβράνη 3Μ ολοκλήρωσαν το κάτω μέρος του τιμονιού.Επιπλέον, το πάχος του τιμονιού φτιάχτηκε διπλάσιο!!! Κόστος: 100 ευρώ.Δείτε φωτογραφίες παρακάτω και πείτε μου αν αξίζει ή όχι!
    Υ.Γ :Άλλαξα και την φούσκα! ( Ήταν μπέζ )
    Attached Images Attached Images

2. The Following 9 Users Say Thank You to mse36 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (18-11-13), chrisgiapz3 (10-10-11), dark knight (18-11-13), joseph (10-10-11), nikos-Mpacket (10-10-11), nikos1400 (11-10-11), Panos 316T (10-10-11), VanVIC (24-11-13), zografias (22-11-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP