-
να σας πω και εγω,αυτα που εχω συναντησει ως τωρα...χοντρικα.
η εργατωρα βγαινει,βαση καποιου καταλογου που λεει οτι π.χ. η ταδε εργασια γινεται σε 2 ωρες (παραδειγμα)......ειται λοιπον γινει σε 2 λεπτα ειται σε 5 ωρες,η χρεωση ειναι 2 ωρες..
(μου το ειπαν σε αντιπροσωπεια).
αλλο θεμα......εχω συναντησει και τις δυο εκδοχες....δηλαδη να πληρωσω λιγοτερα σε αντιπροσωπεια απο οτι ''εξω'' και σε εργατικα και σε ανταλλακτικα...και το αναποδο βεβαια.
εχω συναντησει διαφορετικη αντιμετωπιση,τιμες,εξηπηρε τηση κλπ απο αντιπροσωπεια σε αντιπροσωπεια....πχ στη μια μ'αφηναν να ειμαι στο συνεργειο στην αλλη οχι.....στη μια μου εκαναν 10% εκπτωση στην αλλη 20%.....στη μια μπορουσα να δω τον ιδιοκτητη της επηχειρησης και να του πω κατι που ηθελα,ενω στην αλλη ηταν πιο ευκολο να δω τον προεδρο της δημοκρατιας παρα τον χ επιχειρηματια......
μπορω να γραφω ασταματητα για συνεργεια....ειται επισημα ειται οχι,μιας και λογο επαγγελματος που εκανα επι 8 χρονια (ταριφας) εχουν δει τα ματια μου......πιστεψτε με παρα πολλα.........το συμπερασμα???????
υπαρχουν καλες και κακες αντιπροσωπειες....αρκει να τις βρειτε.
οσον αφορα τα ''μαστορια'' ισχυει το ιδιο.......απλα στα μαστορια κανουμε δουλειες που δεν θελουν και ιδιαιτερες γνωσεις(λαδια.φιλτρα,φρενα, υγρα κλπ)που ειναι και πιο συχνα.
και μια συμβουλη στους φιλους που ζουν σε μεγαλες πολεις (αθηνα,θεσσαλονικη κλπ) δοκιμαστε καποιες φορες να πατε σε καποια μικρη επαρχιακη πολη (αν εχετε τον χρονο φυσικα)για αντιπροσωπεια μιλαμε και θα δειτε,οτι θα εχετε μια πιο προσωπικη σχεση,με οτι αυτο συνεπαγεται.......γιατι??? στην χ μεγαλη δουλευουν 50 ατομα μεσα στα γραφεια και αλλοι 50 στο συνεργειο και εχουν να κανουν με 50 διαφορετικους πελατες καθε μερα......
ενω στην μικρη ολοι και ολοι ειναι 10 το πολυ και εχουν μικρο πελατολογιο,λογω πλυθησμου........μετα απο 2-3 επισκεψεις,πιστεψτε με θα σας καλημεριζουν με το μικρο σας ονομα και ξεροντας και τι αμαξι εχετε.
ολα τα παραπανω τα εχω συναντησει σε αντιπροσωπειες BMW-MERCEDES τα τελευταια 15 χρονια.
και μια που το εφερε η κουβεντα,να σας πω και για τους εμπορους μτχ ανταλλακτικων.....
με μια φραση μονο.....παντα να ενημερωνεστε,ποσο κανει το χ ανταλλακτικο καινουριο και μετα στον παλιατζη............ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΗΤΕ!!!!!!!!
θα σας πω και αλλα αργοτερα.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη individual : 01-02-10 στις 09:10
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP