F355 : Όσο σύγχρονη τεχνολογικά χρειάζεται και όσο πρέπει old school σχεδιαστικά........
F355 : Όσο σύγχρονη τεχνολογικά χρειάζεται και όσο πρέπει old school σχεδιαστικά........
456 GT![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 08-10-11 στις 22:29
Μη τα συζητας αδερφε...
gkaras (10-10-11)
ας κάνω την έκπληξη, ξέρω προκαταβολικά ότι θα φάω κράξιμο αλλά... τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά:
![]()
Μια ομορφιά είναι και η spider458...
Περασατε στο ντουκου και το πολύ όμορφο california
![]()
Αν και προσωπικα της θεωρω σκουπιδια η 355 και η θρυλικη F40 ειναι σοβαρα αυτοκινητα.
WRC is for boys
GROUP B was for men
Ψήφισα 308, τον ορισμό του εξωτικού αυτοκινήτου.
Η εμφάνιση της 458 δεν μπορεί να αποδωθεί με φωτογραφίες.
Όταν την είδα στο δρόμο, έμεινα άφωνος. Απλά είναι από άλλο πλανήτη !
aristent (09-10-11)
θα ακουστει καπως αυτο αλλα επειδη την εχω ζησει απο κοντα τα τελευταια χρονια ξερω τη λεω. Παντα με τεκμηρια και ποτε στον αερα. Δεν υπαρχει συγκριση της TΕΣΤΑ με την 930 σε κανενα τομεα. Καλα δεν μιλαμε για ζημιες. Το αυτοκινητο ειναι χειροτερο απο Alfa Romeo εποχης. Για τα Ζ εκει ειναι οι τιμες ειδικα για εντελως νορμαλ (49cc), fully original & never crashed. Αλλα και τα 385,000δρχ το 1993 ηταν πολλα λεφτα. Το Virago το 250 τοτε ειχε 850,000δρχ καινουργιο.
WRC is for boys
GROUP B was for men
νομιζω οτι δεν υπαρχιε σειρα...δηλαδη αν καποιος ερχοταν και μου ελεγε φιλε θα σου χαρισω μια 308 εγω θατου ελεγα,οχι ρε μεγαλε..δωστην σε κανεναν αλλον φουκαρα να παιξει..
εχω δει απο κοντα 348,360,430,599.την 599 την αφηνουμε απο εξω..
η 348 ειναι πολυ ομορφη...ειδικα οταν περασε απο μπροστα μου πηγαινοντας αργα αλλα με ηχο αγριογατας.....
παρολα αυτα δεν δινει την αισθηση του τοσο πλατυ οσο η 430 που πιανει ολη τη λωριδα.
σαφως το πιο καινουριο ειναι και πιο εντυπωσιακο!
αν πιασω το τζοκερ σιγουρα θα επαιρνα ενα 430.αν πιασω τα...τετοια του παπα θα παρω κανενα παπακι και θα κολλησω σημα φερραρι σαν καγκουρας...
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
επισης μπαρουτι εργαλειο....F50...
Μη τα συζητας αδερφε...
aristent (11-10-11)