katsaraios (07-10-11), Kostas_1 (07-10-11), Nino (07-10-11), Ptboul (10-10-11)
Μάρτιο του '86 ήμουνα γιά master στην Αγγλία.
Εκεί με βρήκε η είδηση του Τσερνομπιλ, ήταν Απρίλιος. Ολες οι μετρήσεις έδειχναν ότι η Αγγλία έτρωγε διπλάσια ρύπανση από την Ελλάδα. Δεν άλλαξε στην καθημερινότητά μας τίποτα εκεί. Στην Ελλάδα ντανάριζε ο κόσμος Νουνού και Σβαν στα σπίτια του ...
Ολόκληρη η Αγγλία ήταν καρφωμένη στο BBC γιά το παγκόσμιο πρωτάθλημα snooker, live from the Crucible Theatre ! Παρουσιαστής ο David Vine. Πρωταθλητής ο Steve Davis ασφαλώς.
A8hnaios (07-10-11), Nikos (07-10-11), Panos 316T (07-10-11)
Monsta (07-10-11)
Πανο γινοταν μαχη στα super market για ενα κουτι γαλα, ο κοσμος πιανονταν στα χερια.
Σε διαφορα σημεια της Αθηνας ειχαν στηθει κινητες μοναδες απο τον Δημοκριτο και μετραγαν τα επιπεδα ακτινοβολιας στα αγαθα, πηγαινε ο κοσμος με γιαουρτια ψωμια κλπ ,μιλαμε για παρανοια...
Τοτε καθε σαββατο πηγαινα στη θεια μου τα απλυτα και ετρωγα εκει το μεσημερι.
Ανοιγω λοιποιν την καταψυξη να παρω παγο για τον φραπε και την βλεπω γεματη ντοματες και πιπεριες...
Ποσο κρατησαν αραγε? τρεις εβδομαδες,ενα μηνα ,δυο? ισα ισα που μετα το ξεχασε και πηρε απο τα "ραδιενεργα' χαχαχαχαχα
Λεξεις της εποχης:
Καραφλιασα (επαθα πλακα)
Δικε μου (δικε μου)
Ο/η ετσι μου (ο γκομενος μου)
Κουνιστος/κουνιστρα (ο γκευ)
Πουσταρα (ο σημερινος απελευθερωμενος γκευ)
Panos 316T (07-10-11)
Μπουρναζι μονο 2 καφετεριες και 1 ντισκο..
Κηφισια ο τροχονομος στο βαρελι και η ΑΤΕ στην Κασσαβετη..
Ομονοια χωρις ξενους και πιστολερο,χωρισμενη σε κουτσαβακια,πορνες,λιγα πρεζονια,πουστροσημειο ΝΕΟΝ,Μπακακο για αφετηρια βολτας...
μπουρδελοτσαρκα κοπανα απο το σχολειο στο κεντρο,με Ελληνιδες στη δουλεια μονο ακομη τοτε..
Μικρο σεριφη,αρχηγο,μπλεικ,και το πρωτο ελληνικο playboy αν δεν κανω λαθος..
τα υπολοιπα μετα το διαλειμα
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
A8hnaios (07-10-11), joseph (07-10-11), Konstantinos E60 (08-10-11), Nino (07-10-11), Panos 316T (07-10-11), PANOS-E60 (07-10-11)
86 ο μικρος Αρης ανακαλυπτε δειλα δειλα στο παιδικο του δωματιο το χειρογλυκανο ηταν μολις 12 χρονων ονειρευονταν τοτε την καθηγητρια του, ειχε η ρουφιανα πολυ μεγαλα βυζι@ μπλα μπλα μπλα μπλα........................μπλα μπλα ......βυζι@
Ηθικο διδαγμα...
Ο μικρος Αρης καποτε μεγαλωσε πετυχε σε παλαιοτερο θρεντ του Νινο 20 στα 20 στο πια ειναι natural και πια silicon valley αλλα το αντιτημο ηταν να μην μαθει ποτε ορθογραφια
αντε γεια...
nikos1400 (07-10-11), Nino (07-10-11), Panos 316T (07-10-11), Ptboul (10-10-11)
Στην Αγγλια και προετοιμασιες για πτυχιο, ρουφωντας μυτιες απο ραδιενεργο αερα......συνεπειες δεν ειδα....."πειραγμενος" ειμουν ετσι και αλλιως, αυτο δεν αλλαξε, τα παιδια βγηκαν μια χαρα οποτε αυτο ειναι καλο σημαδι, το μονο που παρατηρησα αν και το θεωρω ασημαντο μεταξυ μας...ειναι μια μικρη ουρα 20 ποντους που εβγαλα στον κοκυγα αλλα οι γιατροι μου ειπαν οτι δεν ειναι καθολου ανυσηχυτικο.
Το πηξιμο στο πανεπιστημιο ηταν τοσο χοντρο που ολα τ'αλλα φανταζαν λεπτομερειες.
Panos 316T (07-10-11), PANOS-E60 (07-10-11), S8N (07-10-11)