αντε μετα το s και στο gti
αντε μετα το s και στο gti
iPhone 4S: H Apple αποκάλυψε το επόμενης γενιάς iPhone που έρχεται να αντικαταστήσει το επιτυχημένο iPhone 4.
To iPhone 4S εμφανισιακά παραμένει ίδιο με το iPhone 4 με τις διαφορές να επικεντρώνονται στο εσωτερικό hardware της συσκευής.
iPhone 4S V.S. iPhone 4: Τι άλλαξε; https://www.iphonehellas.gr/iphone-4s/
![]()
Stathis (04-10-11)
Γιατί ξενέρα; Αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς είναι. Το μόνο που δεν έκαναν είναι μεγαλύτερη οθόνη. ΤΙ παραπάνω να έχει ένα κινητό πια; Και πόσο πιο όμορφο να κάνουν το επόμενο;
ραδιοφωνο
σοβαρα το λεω. εγω που γυρναω ολη μερα στο δρομο θα το ηθελα γιατι το 3g δεν πιανει παντου
και θα ηθελα και να εχει και λιγοτερο βαρος
παιδια τα 350mb ειναι αρκετα για ιντερνετ ? επειδη θα αλλαξω εταιρια και φτιαχνω ενα πακετο... δεν θα το χρησιμοποιω περα απο κανα gps,radio, forum!
και κατι αλλο που μηδενιζω να βλεπω τον μετρητη mb???και πως γινεται να το κλειδωσω σε περιπτωση που τα ξεπερναει να μην με χρεωνει?
τις εχω παρει ολες τις εταιριες απο φοβο... φετος εδωσαν γελοιες επιδοτησεις και κανουμε μετακομιση στην wind,εχουμε σταθερο-ιντερνετ, θα παμε τρια κινητα και μαλλον αλλο ενα σταθερο, μονο βρακακια wind δεν πηραμε...
iPhone 4S
Σπυρο για τη χρηση που λες (και αν μπαινεις απο wifi) μια χαρα εισαι, κι εγω τσαμπα πληρωνω τα 500MB. Μονο το καλοκαιρι παραλιγο να τα ξεπερασω επειδη δεν εμπαινα παντου απο wifi.
Προγραμματα και updates να τα κατεβαζεις απο wifi.
Δεν γινεται να κλειδωσεις αν τα ξεπερασεις.. απλα να ενημερωνεσαι με το sms και αν εισαι κοντα στο οριο να το κλεισεις (υποθετω).
spar@ (05-10-11)
Ποιες είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στο iPhone 4S στο iPhone 4 και στο iPhone 3GS;
Ο ενημερωτικός πίνακας χαρακτηριστικών που ακολουθεί μας βοηθάει να δούμε με μία γρήγορη ματιά ποια είναι τα νέα στοιχεία του iPhone 4S, τόσο σε hardware όσο και επίπεδο υποστήριξης νέων υπηρεσιών, που το διαφοροποιούν από τα παλαιότερα μοντέλα
Πηγη:.iphonehellas.gr
BILL007 (06-10-11)
Υπερ-αρκετο ειναι! Εγω σπανια ξεπερναω τα 100mb το μηνα αν και πληρωνω παραπανω... Ειδικα αν θυμασαι σπιτι και δουλεια να χρησιμοποιεις το wifi και πολλα ειναι τα 350mb..
Για μετρητη mb πας Ρυθμισεις>Γενικα>Χρηση>Επα αφορα στατιστικων
Οι επιδοτησεις που θυμομαστε τελος. Απο δω και περα 95-100 ευρω...