Σελίδα 184 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 84134174182183184185186194 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.831 έως 1.840 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να λέει πως δε θα γίνουμε Ινδία, μάλλον ξέρει πως είναι η κατάσταση εκεί.

Θέλαμε πρωθυπουργό με pedigree και κύρος (πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς). Φάτε τα τώρα. Ποιό είναι το κύρος του σήμερα, δυο χρόνια μετά? Το ίδιο με της χώρας μας, την οποία κατάντησε σαν τα μούτρα του.

Οι Ευρωπαίοι έχουν τα σοβαρά προβλήματά τους και δε θ' ασχολούνται συνέχεια με μας. Θ' ακολουθήσουμε τη δική μας μοναχική πορεία. Καλή μας τύχη.
    Θα γινουμε σαν την Ινδια. Την Ινδια της πεινας ομως... Υπαρχει και η αλλη μερια της Ινδιας της ραγδαιας αναπτυξης, της τεχνολογικης υπεροχης, των επιστημονικων μελετων και της βαριας βιομηχανιας. Σε αυτη την Ινδια, σιγουρα δεν προκειται να μοιασουμε...

Δυστυχως πολλοι Ελληνες εχουν την ψευδαισθηση οτι μονο εμεις εχουμε προβληματα. Σου λενε ευρωπαικη ενωση ειμαστε θα μας στηριξουν... Σιγα σιγα θα αρχιζουν να πεφτουν και αλλα καστρα. Και τοτε ο σωσον εαυτο σωθητω...

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι Ευρωπαίοι έχουν τα σοβαρά προβλήματά τους και δε θ' ασχολούνται συνέχεια με μας. Ήδη η 6η δόση πάει περίπατο, οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου δεν ισχύουν πια (επισήμως δια στόματος Σόιμπλε), νομίζω λοιπόν ότι είναι ολοφάνερο το τι πρόκειται να συμβεί: Αυτό που ανέκαθεν ήθελε όλη η Αριστερά, αυτό που θέλει πλέον μεγάλο μέρος του ΜΑΣΟΚ κι εξίσου μεγάλο μέρος της ΝΔ. Θ' ακολουθήσουμε τη δική μας μοναχική πορεία. Καλή μας τύχη.

Elaborate

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χθες πήγα να πληρώσω τη ΔΕΗ στο κατάστημα Χαλανδρίου και δεν πίστευα στα μάτια μου: Άνθρωποι να παρακαλούν να μην τους κόψουν το ρεύμα, λέγοντας πως δεν έχουν χρήματα ούτε για διακανονισμό.
    αυτη ειναι η χωρα που εσωσαν?
    να παει ο λεχριτης να μιλησει σε αυτες τις οικογενειες για πρωτογενες πλεονασμα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα γινουμε σαν την Ινδια. Την Ινδια της πεινας ομως... Υπαρχει και η αλλη μερια της Ινδιας της ραγδαιας αναπτυξης, της τεχνολογικης υπεροχης, των επιστημονικων μελετων και της βαριας βιομηχανιας. Σε αυτη την Ινδια, σιγουρα δεν προκειται να μοιασουμε...

Δυστυχως πολλοι Ελληνες εχουν την ψευδαισθηση οτι μονο εμεις εχουμε προβληματα. Σου λενε ευρωπαικη ενωση ειμαστε θα μας στηριξουν... Σιγα σιγα θα αρχιζουν να πεφτουν και αλλα καστρα. Και τοτε ο σωσον εαυτο σωθητω...
    Εχει δει κανεις τι γινεται στα χρηματ/ρια τις τελευταιες μερες......του φευγατου η μανα......και παντα σε ενα καπιταλιστικο συστημα απο κει βλεπεις το μελλον......για ριχτε μια ματια.....

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε γμο τη κολαση... θα με κανουν κομουνιστη στα γεραματα....

λεμε τωρα

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παρτε να εχετε:

https://news247.gr/ellada/politiki/o...i.1396396.html

Μας πηδησσσσσε καλα καλα και τωρα καταλαβε οτι η "Ελλαδα δεν αποφασιζει"

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει δει κανεις τι γινεται στα χρηματ/ρια τις τελευταιες μερες......του φευγατου η μανα......και παντα σε ενα καπιταλιστικο συστημα απο κει βλεπεις το μελλον......για ριχτε μια ματια.....

https://www.euro2day.gr/IndicesDetail.aspx?i=48

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εμένα άλλο μου κάνει εντύπωση.

Για να λέει πως δε θα γίνουμε Ινδία, μάλλον ξέρει πως είναι η κατάσταση εκεί.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να γνωρίζει τι συμβαίνει στην Ινδία αλλά να μην έχει ιδέα τι συμβαίνει στη χώρα της οποίας είναι πρωθυπουργός?

Θέλαμε πρωθυπουργό με pedigree και κύρος (πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς). Φάτε τα τώρα. Ποιό είναι το κύρος του σήμερα, δυο χρόνια μετά? Το ίδιο με της χώρας μας, την οποία κατάντησε σαν τα μούτρα του.

Οι Ευρωπαίοι έχουν τα σοβαρά προβλήματά τους και δε θ' ασχολούνται συνέχεια με μας. Ήδη η 6η δόση πάει περίπατο, οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου δεν ισχύουν πια (επισήμως δια στόματος Σόιμπλε), νομίζω λοιπόν ότι είναι ολοφάνερο το τι πρόκειται να συμβεί: Αυτό που ανέκαθεν ήθελε όλη η Αριστερά, αυτό που θέλει πλέον μεγάλο μέρος του ΜΑΣΟΚ κι εξίσου μεγάλο μέρος της ΝΔ. Θ' ακολουθήσουμε τη δική μας μοναχική πορεία. Καλή μας τύχη.
    Αν βάζαμε όλοι νερό στο κρασί μας και αν δεχόμασταν να εργαστούμε και καποιες ώρες αφιλοκερδώς στηρίζοντας πάνω απ'ολα την εργασία μας αλλα
    έμεσα και τον συνάνθρωπό μας να δεις τι καλά που σιγά-σιγά βγαινεις απο την κρίση.Ονειρο komoynistikης νυχτός θα μου πείς αλλα....Ασε που αν δεν σπάσει το απόστημα-καρκίνωμα που λέγεται "τράπεζα" με τις άπειρες ευνοϊκες νομοθετικές "ρυθμίσεις" δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα οχι μόνο εμείς
    αλλα ο κόσμος όλος !!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Elaborate
    Παίρνουμε τονωτικές ενέσεις μέχρι να ισορροπήσουν οι αγορές. Μετά παίρνουμε τον πούλο.

Κωνσταντίνε, δε φταίει ο καπιταλισμός γι' αυτό που ζούμε. Φταίει το ότι τα χρήματα που πήραμε σπαταλήθηκαν χωρίς να γίνουν επενδύσεις και χωρίς να οργανωθούν το κράτος και οι μηχανισμοί του. Ανασύσταση ακούγαμε και ανασύσταση δε βλέπαμε. Για την Παπαρήγα βέβαια, οι αγορές είναι πάντα κακές και το κράτος πάντα καλό.

Όσο για την εργασία αφιλοκερδώς, αυτό πλέον είναι νόμος στον ιδιωτικό τομέα. Κι εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχω δουλέψει τσάμπα πάμπολλες φορές. Όποιος εκτιμά αυτό που κάνει όμως, δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή είμαι ο μόνος που φέρνει χρήματα σε ένα σπίτι με 4 άτομα. Η μόνη μου ηθική υποχρέωση είναι να πληρώνω τους φόρους μου και να μην κρύβω εισοδήματα.

10. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (04-10-11), Monsta (04-10-11), PANOS-E60 (04-10-11), Ptboul (04-10-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παίρνουμε τονωτικές ενέσεις μέχρι να ισορροπήσουν οι αγορές. Μετά παίρνουμε τον πούλο.

Κωνσταντίνε, δε φταίει ο καπιταλισμός γι' αυτό που ζούμε. Φταίει το ότι τα χρήματα που πήραμε σπαταλήθηκαν χωρίς να γίνουν επενδύσεις και χωρίς να οργανωθούν το κράτος και οι μηχανισμοί του. Ανασύσταση ακούγαμε και ανασύσταση δε βλέπαμε. Για την Παπαρήγα βέβαια, οι αγορές είναι πάντα κακές και το κράτος πάντα καλό.

Όσο για την εργασία αφιλοκερδώς, αυτό πλέον είναι νόμος στον ιδιωτικό τομέα. Κι εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχω δουλέψει τσάμπα πάμπολλες φορές. Όποιος εκτιμά αυτό που κάνει όμως, δε δουλεύει για την ψυχή της μάνας του. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή είμαι ο μόνος που φέρνει χρήματα σε ένα σπίτι με 4 άτομα. Η μόνη μου ηθική υποχρέωση είναι να πληρώνω τους φόρους μου και να μην κρύβω εισοδήματα.

Ετσι ακριβως....εχουν ισοπεδωθει ολα τα κεκτημενα....υπερωριες ουτε για δειγμα....καθε υπαλληλος κανει δουλειες που ειναι για δυο.....αυξησεις......ο ιδιωτικος τομεας επαψε πλεον να ειναι ποσοδοφορος για τον εργαζομενο.....και ακομα ειναι η αρχη...

Σελίδα 184 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 84134174182183184185186194 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP