Με μπερδεψες Κωστα!!!
....νομιζα οτι αφορουσε εσενα το θεμα....λεω θα ακουσω καμμια 4κινητη ιστορια για ξεκολλημα απο χιονια/λασπες στην ακρη του γκρεμου κλπ......αλλα ενταξη αφου ειναι για αλλον.....![]()
Με μπερδεψες Κωστα!!!
....νομιζα οτι αφορουσε εσενα το θεμα....λεω θα ακουσω καμμια 4κινητη ιστορια για ξεκολλημα απο χιονια/λασπες στην ακρη του γκρεμου κλπ......αλλα ενταξη αφου ειναι για αλλον.....![]()
Ότι να ναι ρε παιδιά, ότι να ναι δηλαδή....
Κατ αρχήν αυτό δεν ήταν στα λιμανάκια.
Κατά δεύτερο, όταν οι δημοσιογράφοι κάνουν τέτοιους ελιγμούς και υπάρχει καμεραμάν, πάντα έχουν κι άλλους που φιλάνε τσίλιες για τυχόν διερχόμενα οχήματα. Λέτε να έρχονται έτσι με 120, να το διπλώνουν χωρίς ορατότητα και από το απέναντι ρεύμα όποιον πάρει ο χάρος?
Τέλος μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, δε θυμάμαι δημοσιογράφο αυτοκινήτου να έχει προκαλέσει κανένα σοβαρό τροχαίο (εννοώ ζημιές σε τρίτα οχήματα).
@ trueno: Τα παιδιά του Drive αγαπητέ δεν τα έδιωξε κανένας. Επίσης αν οποιοσδήποτε από εμάς έκανε τη δουλειά που κάνουν εκείνοι, θα είχαμε διαλύσει αντίστοιχα αρκετές Πόρσε. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν και όπως είπε και ο Πάνος δυστυχώς υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές για τον καθένα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 03-10-11 στις 19:47
Θα μου επιτρέψεις να επιμείνω, ο Πτέλος είναι κορυφαίος στο είδος του δοκιμαστης αυτοκινήτων - δημοσιογράφος του ειδικού τύπου. Εχει συγκεκριμένες επιτυχίες κάνει στο χώρο, αναγνωρισμένες από πολλούς που παρακολουθούν. Και οι χρόνοι του στις Σερρες ζηλευτοι.
Κωστα υπαρχουν γεγονότα ΄γιά τα οποία απομακρύνθηκαν Πατελος και Τσιγκρης. Μπορεί να στα πει ο Σταθης.
νομιζω οι 9 στους δεκα δεν θα καναμε τέτοια καφρίλα στο δρόμο.
Και ας ηταν και κλειστός και ας ήταν και ελεγχόμενος.
και το κλείνω εδώ.
Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει κήρυγμα καθώς ποτέ δεν υπήρξα ιδιαίτερα καλό παιδάκι στο δρόμο, αλλά τώρα πιά νομίζω οτι μπορώ τουλαχιστον να λέω ότι δεν είναι μαγκια να το σώζεις στα 120 αλλά μαγκιά είναι να μην φτάνεις ποτέ στο σημείο να χρειαστεί να το σώσεις στα 120.