Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο alexm Στο 5000 το 40800 ειναι λαθος,41800 ειναι το σωστο,προσεχε τι γραφεις γιατι θα με βγαλεις εκτος προυπολογισμου..... Ok οτι πεις Αλεξη...οποτε το 41800+60%=66880 τωρα πως το λεπεις???
alexm (03-10-11)
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Ok οτι πεις Αλεξη...οποτε το 41800+60%=66880 τωρα πως το λεπεις??? Μην παραπληροφορεις ρε.....Τσιπρ@ ,+60% ειναι τα τεκμηρια που αναφερεις ,οχι +60% πανω σε αυτα.
Αρχικό μήνυμα απο alexm Μην παραπληροφορεις ρε.....Τσιπρ@ ,+60% ειναι τα τεκμηρια που αναφερεις ,οχι +60% πανω σε αυτα. Οχι...Αλεξη μου......αυτα τα τεκμηρια θα φανε το +60......εγω παντος ετσι καταλαβα
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Οχι...Αλεξη μου......αυτα τα τεκμηρια θα φανε το +60......εγω παντος ετσι καταλαβα Και εγώ αυτό καταλαβαίνω!!! 60% πάνω στα ήδη υπάρχοντα!! Λε πούλ!!!
Αρχικό μήνυμα απο stef Και εγώ αυτό καταλαβαίνω!!! 60% πάνω στα ήδη υπάρχοντα!! Λε πούλ!!! Το ίδιο ισχύει και για σένα μωρή νυφίτσα!
Αρχικό μήνυμα απο S8N Το ίδιο ισχύει και για σένα μωρή νυφίτσα! Εγώ πρώτα θα ανοίξω μαζί σου να σου ρίξω την μισή Α.Ο και μετά θα πάω να το πετάξω στον Καιάδα!!!
Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Οχι...Αλεξη μου......αυτα τα τεκμηρια θα φανε το +60......εγω παντος ετσι καταλαβα Λαθος καταλαβες Γιαννη,+60% στα τεκμηρια και +10% στα τελη κυκλοφοριας ειναι αυτα που ψηφιστικαν στο μεσοπροθεσμο...
Αρχικό μήνυμα απο alexm Λαθος καταλαβες Γιαννη,+60% στα τεκμηρια και +10% στα τελη κυκλοφοριας ειναι αυτα που ψηφιστικαν στο μεσοπροθεσμο... Ουτε εσυ θέλεις να το πιστεψεις εεεε...???? Πολυ αόριστο για να καταλάβουμε αν ειναι του μεσοπρόθεσμου ή όχι.Ας ελπισουμε να είναι του μεσοπρόθεσμου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 03-10-11 στις 14:31
Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Ουτε εσυ θέλεις να το πιστεψεις εεεε...???? Πολυ αόριστο για να καταλάβουμε αν ειναι του μεσοπρόθεσμου ή όχι.Ας ελπισουμε να είναι του μεσοπρόθεσμου. Όπως και να 'χει, υπάρχει λύση:
Αρχικό μήνυμα απο alexm Λαθος καταλαβες Γιαννη,+60% στα τεκμηρια και +10% στα τελη κυκλοφοριας ειναι αυτα που ψηφιστικαν στο μεσοπροθεσμο... Μα +60% στα τεκμήρια έλεγε ο Γιάννης!
Κανονισμός του Φόρουμ