Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 102

Θέμα: Τιμη 520-528

Rides
    0

Προεπιλογή

Η f10 κερδιζει στα σημεια το ε60.
    Κλεισιμο πορτας. Απο αλλο πλανητη. Κυριολεκτικα.
    Ταμπλω. Δεν ξερω πως γινεται αλλα ακομα και οταν πιεζεις τους διακοπτες στην ακρη του δαχτυλου νοιωθεις "ποιοτητα". Μοιαζουν αλλα δεν ειναι ιδιοι.
    Κυλιση. -εφταρα και βαλε-
    Αεροδυναμικος θορυβος. Τουλαχιστον 2 σκαλες ανωτερη.
    Το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν η μοκετα που μοιαζει χωρις να ειναι φτηνη (σε καφε χρωμα).
    Α μην ξεχασω, δεν ξερω πως γινεται αυτο, αλλα το πορτμπαγκαζ οταν κλεινει δινει την αισθηση πως "κλειδωνει".
    Ισως με τον καιρο να γινει σαν Ε60 με 100.000 χλμ, αλλα απο το λιγο που ειδα την καινουργια μου θυμισε λιγο στους θορυβους (γκουπ, κλακ, κτλ) Τζαγκουαρ του 80.
    Που εκλεινες την πορτα και ελεγες, ναι ρε πστη μου, χρηματοκιβωτιο.
    Τα κουμπια της, ειδικα το map/interior οταν το παταγες εκανε κλαααακ σαν διακοπτης σπιτιου.
    Ανωτερη απο Μερσεντες Σειρα Ε η F10, αρα και (στα ματια μου) ανωτερη και απο 60αρα για την οποια ειχα πει οτι ειναι πολυ ποιοτικη αλλα οχι Ε.
    Αποψεις φυσικα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

aristent (29-09-11), Eleni (29-09-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Χαώδη διαφορά δεν έχουν σε καμία περίπτωση, η F10 όμως είναι πιο ποιοτική. Όπως είπε κι ο Σταμάτης, το ταμπλώ είναι πιο προσεγμένο σε υλικά, οι διακόπτες έχουν καλύτερη αίσθηση και η ηχομόνωση είναι βελτιωμένη. Οι πόρτες δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση, έτσι κλείνουν και στο LCI μου, το πορτ-μπαγκαζ επίσης (αλουμινένιο και στα δυο). Αν θέλετε να κλείσετε πόρτες και πορτ-μπαγκάζ χρηματοκιβωτίου, δοκιμάστε μια E-Class.

Και πάλι μιλάμε για αίσθηση όμως. Αυτό που μου αρκεί εμένα είναι που όταν μπαίνω στο γκαράζ με την όπισθεν (στροφή + κατηφόρα) η Ε60 των 4,9 μέτρων δεν κάνει κιχ, όταν το δίπορτο GTI έτριζε από πάνω μέχρι κάτω λόγω στρεβλώσεων. Αν είχες και ανοιχτή την ηλιοροφή τρόμαζες από αυτά που άκουγες.

4. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (29-09-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θέλετε να κλείσετε πόρτες και πορτ-μπαγκάζ χρηματοκιβωτίου, δοκιμάστε μια E-Class.
    που θα παει παλι στην BMW θα γυρισει αυτο το παιδι!!!! ....ειναι και μικρος για να περναει κλιμακτηριο!!!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Eleni (02-10-11), S8N (29-09-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ε60 με 0 χιλ.οταν την παρελαβα η πορτα εκλεινε με εκπληκτικο υποκουφο ηχο!!!...φυσικα με κλειστα τζαμια....

.....σε καποιο καταστημα που εβαζα μεμβρανες στα τζαμια, ενας φιλος του εφαρμοστη, εκανε σαν παλαβος οταν δοκιμασε τουλαχιστον 10 φορες να κλεισει την πορτα του οδηγου για να απολαυσει αυτον τον ηχο!!!!

Σημερα μετα απο 3,5χρονια και 30.000χιλ. εξακολουθει να εχει αυτον τον ηχο οχι ομως στο 100%...μαλλον για 80-90% ειναι κοντα στο οπως ηταν καινουργιο....για τριξιμο και λοιπα δεν υπαρχει τιποτε που να χαλαει την εικονα....σιγουρα ο χρονος και η χρηση φθειρει αλλα εαν εισαι προσεκτικος με το οχημα χαωδη διαφορα με ενα του κουτιου δεν θα υπαρχει ακομη και εαν αυτο ειναι νεο μοντελο.

8. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

PANOS-E60 (29-09-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γιάννη, ο Κορφιάτης δεν είναι φίλος σου?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/898536/

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη, ο Κορφιάτης δεν είναι φίλος σου?

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/898536/
    Βλέπω σοβαρό μειονέκτημα γιά το Γιάννη. 30.000 χμ ... Πολλά !

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αρούλη, το Ε60 τα σπάει. Όπως έλεγα και στον Πάνο, το μόνο που με χαλάει είναι πως το ταμπλώ δεν είναι τόσο οδηγοκεντρικό όσο στις παλαιότερες BMW. Κατά τα άλλα, το αυτοκίνητο αποπνέει μια απίστευτη αίσθηση στιβαρότητας. Σκέψου ότι το δικό μου είναι και 2ο χέρι, με το 1ο να ανήκε στον καμπούρη της Παναγίας των Παρίσιων.

12. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (29-09-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τώρα που το βλέπω, ενδέχεται να μην είναι γνήσιο M-Pack. Εντάξει, πες ότι τη 19άρα ζάντα την έβαλε εξτρά. Πες επίσης ότι ζήτησε το εξωτερικό πακέτο χρωμίου. Το τιμόνι δεν έχει ούτε Μ σηματάκι, ούτε τα φουσκώματα.

edit: Έχει και active steering. Μπλιάχ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 29-09-11 στις 17:16

Rides
    0

Προεπιλογή

...........Αν θέλετε να κλείσετε πόρτες και πορτ-μπαγκάζ χρηματοκιβωτίου, δοκιμάστε μια E-Class................
    Σε μια BMW F series ποτέ δεν κλείνεις την πόρτα με φόρα για να ακούσεις το υποκωφο ήχο του χρηματοκιβωτίου,γιατι πολύ απλά έχεις διαλέξει να έχεις "soft close" και φροντιζεις να την κλείνεις απαλά....

15. The Following User Says Thank You to GTZ For This Useful Post:

Eleni (29-09-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GTZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε μια BMW F series ποτέ δεν κλείνεις την πόρτα με φόρα για να ακούσεις το υποκωφο ήχο του χρηματοκιβωτίου,γιατι πολύ απλά έχεις διαλέξει να έχεις "soft close" και φροντιζεις να την κλείνεις απαλά....
    αλλα και χωρις το "soft close" ο θορυβος ειναι απολαυστικος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

17. The Following 2 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (06-01-12), GTZ (30-09-11)

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP