Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: [E36] Παει...(τρακάρισμα)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καπό δεν φορούσε οταν το είδα, αλλά είναι ατρακάριστο και αν κατάλαβα καλά μοντέλο του 97. θα τον πάρω την Δευτέρα να τον ρωτήσω. ότι θέλεις στείλε πμ. Το αμάξι πάντως είναι στα Χανιά, δεν ξέρω αυτό αν είναι πρόβλημα.....
    Φανάζομαι οτι το δικό σου είναι τετράθυρο,σωστα?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καπό δεν φορούσε οταν το είδα, αλλά είναι ατρακάριστο και αν κατάλαβα καλά μοντέλο του 97. θα τον πάρω την Δευτέρα να τον ρωτήσω. ότι θέλεις στείλε πμ. Το αμάξι πάντως είναι στα Χανιά, δεν ξέρω αυτό αν είναι πρόβλημα.....
    Φανάζομαι οτι το δικό σου είναι τετράθυρο,σωστα?
    Nαι 4θυρο ειναι..Σε πρωτη φαση θελω να κανω μια ερευνα αγορας να ξερω τι τιμες παιζουν κτλ..Χανια ναι ειναι προβλημα αλλα εχω φιλους κρητικους οποτε κανονιζεται..Εχω βαλει 2 φιλους να ψαχνουν και γενικα τρεχω απο μαντρα σε μαντρα..Αλλα εκατσε σκ τωρα και ολα ειναι κλειστα.Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

Περιοχή
    Κάπου στην θάλλασα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε TOMI είμαι κάτοχος ενός NISSAN SUNNY 1.4 SLX N13 του 1991 αυτό το άμαξι ήταν το πρώτο της οικογένειας μου.Πάνω σε αυτό έμαθα να οδηγώ έκανα τις πρώτες μου βόλτες κλπ κλπ Τώρα άμα το δεις έχει 350.000 χλμ όχι στην καλύτερη κατάσταση και όμως δεν θέλω να πάθει τίποτα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλά πάνω από όλα να ΄μαστε καλά και όλα τα υπόπλοιπα φτιάχνονται!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 31-01-10 στις 11:42
    Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια 600 ευρω πηγε μονο τα ανταλλακτικα ...Ειναι πολλα χωρια τα εργατικα και το βαψιμο....Για ημιτασιον που εψαξα κανα 500 βγαινει,για 100 ευρω δεν αξιζει τωρα να μπουν ημιτασιον αν και παλιο αμαξι..Τι λετε?Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι και πιο φθηνα που ισως βρουμε δεν δεχονται επιταγες και εμεις μονο ετσι γινεται να τα δωσουμε..Τοση οικονομικη κριση και θελουν και ρευστο παναθεμα τους...Πολλα ειναι λετε?

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP