Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    «Μπαμπά, γιατί με χτύπησε;»

«Μπαμπά, γιατί με χτύπησε ο κύριος;»

https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=313093
    O κύριος παιδί μου, σε χτύπησε γιατί είμαι ανεύθυνος και αντι να κοιτάξω να προστατεύσω το παιδάκι μου, που το τραβάω στο μπαρούτι, έκανα τον καμπόσο και ούρλιαζα
    Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις Αντώνη.

Ποιός γονέας βγάζει το παιδι του φωτογραφία στις εφημερίδες οτι το χτύπησε η αστυνομία;

Ο ίδιος που το στέλνει στο μπιγκ μπράδερ για να έχει την ευκαιρία να γίνει κάτι νομίζω.

Κανονικά θα έπρεπε να ζητηθούν ευθύνες από τον κύριο Βρεττάκο για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου

2. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

katsaraios (27-09-11), Monsta (27-09-11), PANOS-E60 (27-09-11), Ptboul (28-09-11), S8N (27-09-11), Thomelef (28-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις Αντώνη.

Ποιός γονέας βγάζει το παιδι του φωτογραφία στις εφημερίδες οτι το χτύπησε η αστυνομία;

Ο ίδιος που το στέλνει στο μπιγκ μπράδερ για να έχει την ευκαιρία να γίνει κάτι νομίζω.

Κανονικά θα έπρεπε να ζητηθούν ευθύνες από τον κύριο Βρεττάκο για πλημμελή φύλαξη ανηλίκου
    Μην βλέπουμε όμως μόνο το δέντρο Σταμάτη.

Ας αποδοθούν ότι ευθύνες να'ναι στον Βρεττάκο.
    Αυτό τι σημαίνει? Πως δεν είναι αποτρόπαια κίνηση το χτύπημα ενός μικρού παιδιού?
    Αν συμπεριφέρονται έτσι ορισμένοι στα παιδιά, φανταστείτε τι θα έκαναν στους ενήλικες.

Ντροπή για τον ένστολο και παραδειγματική τιμωρία αν υπάρχει ακόμα ίχνος τσίπας.
    Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

4. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Ptboul (28-09-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

οποιος βαρεσει παιδι θελει σκαλισμα στα αρ@@@ια ,αλλα ποιος σοφρων γονιος κατεβαζει το ανηλκιο παιδι του σε πορειες???
    ολοι οι συμβολισμοι εχουν καποιο οριο.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

6. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (28-09-11), Thomelef (28-09-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό τι σημαίνει? Πως δεν είναι αποτρόπαια κίνηση το χτύπημα ενός μικρού παιδιού?
    Αν συμπεριφέρονται έτσι ορισμένοι στα παιδιά, φανταστείτε τι θα έκαναν στους ενήλικες.

Ντροπή για τον ένστολο και παραδειγματική τιμωρία αν υπάρχει ακόμα ίχνος τσίπας.
    Αρη, με δυο κουβέντες θα σου πω τη γνώμη μου.
    Αν ο ένστολος έχει μιά δύσκολη αποστολή απέναντι την κοινωνία, να διαφυλάττει την τάξη χωρίς να κάνει υπέρβαση του καθήκοντος, ο γονιός έχει μιά ακόμα δυσκολότερη και απαιτητική, να μην εκθέτει τα παιδιά του σε κίνδυνο (μεταξύ άλλων ...).
    Και ο Π.Κ. αυτής της χώρας θεωρεί την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ως κακούργημα, τιμωρεί δε τον παραβάτη αυστηρότερα από τον ένστολο που κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του παραβαίνει τους κανόνες.
    Ξέρω ότι χωράει μεγάλη συζήτηση και μάλλον διαφωνείς. Αυτό είχα να πω εγώ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εσενα σε έτρεχαν οι δικοί σου στις διαδηλώσεις Αρη;

Και οι δικοί μου δημοκράτες είναι, άλλο που εγώ βγήκα φυντάνι, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να με είχε πάρει χεράκι ο πατέρας μου να πάμε να δούμε το τανκ που έριχνε την πόρτα του πολυτεχνείου και μετά να μου πάρει κουλούρι στην ΕΣΑ της Πανεπιστημίου.

Κάτω ήμουνα και έβλεπα.
    Δούλευα για την ακρίβεια. (ναι δούλευα)
    Σαν ραγιάς.
    Και έλεγα, παναγιά μου, να τελειώσουμε να πάμε σπίτι μας σε ένα κομμάτι και ζωντανοί και να μη μας κάψουνε σαν την τελευταία φορά.
    Που το πας το παιδί ρε;
    Να διαμαρτυρηθεί για πιό λόγο;

Ποιό είναι το βιογραφικο του Βρεττάκου και σε ποιό τομέα του δημοσίου χτυπάει κάρτα;

Δεν μου φταιες σε τίποτα, απλά τα έχω πάρει πολύ άσχημα

Γιατι απο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοολο τον κόσμο, του Βρεττάκου το παιδί χτυπήσανε με την ασπίδα;

9. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

kostas 325 (28-09-11), Kostas_1 (28-09-11), Monsta (27-09-11), S8N (27-09-11), Stathis (27-09-11), Thomelef (28-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Και οι δικοί μου δημοκράτες είναι, άλλο που εγώ βγήκα φυντάνι, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να με είχε πάρει χεράκι ο πατέρας μου να πάμε να δούμε το τανκ που έριχνε την πόρτα του πολυτεχνείου και μετά να μου πάρει κουλούρι στην ΕΣΑ της Πανεπιστημίου.

Κάτω ήμουνα και έβλεπα.
    Σαν ραγιάς.
    Και έλεγα, παναγιά μου, να τελειώσουμε να πάμε σπίτι μας σε ένα κομμάτι και ζωντανοί και να μη μας κάψουνε σαν την τελευταία φορά.
    Που το πας το παιδί ρε;

Ποιό είναι το βιογραφικο του Βρεττάκου και σε ποιό τομέα του δημοσίου χτυπάει κάρτα;

Γιατι απο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοολο τον κόσμο, του Βρεττάκου το παιδί χτυπήσανε με την ασπίδα;
    και για να μην νομίσει κανείς οτι εχω χάσει τις μέρες, ΚΥΡΙΑΚΗ ητανε και ΔΟΥΛΕΥΑ.

72 ώρες τη βδομάδα, ΚΑΘΕ βδομάδα.
    στον ιδιωτικό τομέα.
    Με το σπαθί στο σβέρκο.

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΠΣΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ;

11. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Kostas_1 (28-09-11), Monsta (27-09-11), pilot (28-09-11), S8N (27-09-11), Stathis (27-09-11), Thomelef (28-09-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Κάτω ήμουνα και έβλεπα.
    Σαν ραγιάς.
    Που το πας το παιδί ρε;

Eπαναλαμβάνω πως μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Βρεττάκο και τον κάθε γονιό για όλα αυτά και δίκαια ίσως, αν και σε δημοκρατία (υποτίθεται ότι) ζούμε, δε νομίζω πως θα έπρεπε να είναι τόσο επικίνδυνο για ένα παιδί να κατεβαίνει με το γονιό του σε μια πορεία.
    Κι εγώ το παιδί μου πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα το κατέβαζα.

Απλά μη φτάσουμε στο σημείο να κατηγορούμε μόνο τον γονιό και τον γελοίο που χτύπησε το παιδί να τον αφήνουμε στο απυρόβλητο, λες και όποιο παιδί κατεβαίνει στις διαδηλώσεις είναι λογικό να τρώει ξύλο από τον κάθε υπάνθρωπο!

Το ποιος είναι ο Βρεττάκος το ξέρω αρκετά καλά, αλλά δεν νομίζω πως αφορά την κουβέντα παραπάνω.
    Αν το γεγονός αυτό είναι πραγματικό, τότε μιλάμε για αδιανόητη ενέργεια και όλα τα άλλα μικρή σημασία έχουν.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

13. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

Ptboul (28-09-11), S8N (27-09-11), Stamatis (28-09-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν και σε δημοκρατία (υποτίθεται ότι) ζούμε,

Άσε Άρη, δε μπορώ ν ακούω άλλο αυτή τη καραμέλα. Τα χουμε γράψει τόσες και τόσες φορές, ορισμένοι όμως αδυνατούν να το εμπεδώσουν. Δημοκρατία έχουν κι άλλες χώρες, όμως η λέξη αυτή έχει π α ρ ε ξ η γ η θ ε ί εδώ στο μπορντ3λο πολύ πριν γεννηθείς εσύ. Ο καθένας να κάνει ότι θέλει, ότι του κατέβει χωρίς να υποστεί καμία κύρωση και βέβαια στη συνέχεια να βγαίνει κι από πάνω με τις γνωστές πλέον παπαγαλάκι παπαρολογίες του.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Kostas_1 (28-09-11), Stathis (28-09-11), Thomelef (28-09-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Eπαναλαμβάνω πως μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Βρεττάκο και τον κάθε γονιό για όλα αυτά και δίκαια ίσως, αν και σε δημοκρατία (υποτίθεται ότι) ζούμε, δε νομίζω πως θα έπρεπε να είναι τόσο επικίνδυνο για ένα παιδί να κατεβαίνει με το γονιό του σε μια πορεία.
    Κι εγώ το παιδί μου πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα το κατέβαζα.

Απλά μη φτάσουμε στο σημείο να κατηγορούμε μόνο τον γονιό και τον γελοίο που χτύπησε το παιδί να τον αφήνουμε στο απυρόβλητο, λες και όποιο παιδί κατεβαίνει στις διαδηλώσεις είναι λογικό να τρώει ξύλο από τον κάθε υπάνθρωπο!

Το ποιος είναι ο Βρεττάκος το ξέρω αρκετά καλά, αλλά δεν νομίζω πως αφορά την κουβέντα παραπάνω.
    Αν το γεγονός αυτό είναι πραγματικό, τότε μιλάμε για αδιανόητη ενέργεια και όλα τα άλλα μικρή σημασία έχουν.
    Αφου ξερεις οτι τα ΜΑΤ εχουν μυαλο μεχρι την ασπιδα τους, το παιδι σου γιατι το κατεβαζεις και το εχεις μπροστα σου και σε υψος που σιγουρα θα φαει καμια?
    Να ασκηθει διωξη και στον εξυπνιδη Βρεττακο, κατεβηκε να διαδηλωσει λες και δεν ηξερε τι θα γινει

17. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Kostas_1 (28-09-11), S8N (28-09-11), Stathis (28-09-11), Thomelef (28-09-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφου ξερεις οτι τα ΜΑΤ εχουν μυαλο μεχρι την ασπιδα τους,

Και τον βλέπεις και ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ να τη κρατάει ΑΝΑΠΟΔΑ.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP