Yey(ναι)
Nay(όχι)
Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι
Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί
PANOS-E60 (28-09-11)
αν και εχει πεσει φωτομονταζ η κοπελα ειναι υπεροχη αλλα και baby.
Στο θεμα μας.
Ειναι πολυ δυσκολο για καποιον οικογενειαρχη που εχει δημιουργησει μια μικρη (ισως ασημαντη για μερικους) περιουσια να πει οτι θα παει να κυνηγισει τη τυχη του εκτος Ελλαδος.
Και η ηλικια ειναι προβλημα οταν ζυγωνει καποιος τα 40.
Απο την αλλη οταν καποιος δινει τον αγωνα του και δε εχει τη δυνατοτητα να εργαστει εντος ελληνικων συνορων ισως θα πρεπει να κανει κινιση προς τα εξω.
Τωρα για τα νεοτερα παιδια του φορουμ, ας δοκιμασουν ενα μεταπτυχιακο στο εξωτερικο εφ'οσον ανηκουν στη φοιτιτικη νεολαια. Στη πορεια κρινουν και βλεπουν.
Αν ημουν μονος, 25 ετων, ναι θα δοκιμαζα για Αυστραλια και χωρις να εχω στα χερια μου το προσχημα ή τη προοπτικη ενος μεταπτυχιακου.
Konstantinos E60 (28-09-11), Monsta (28-09-11), Ptboul (29-09-11), S8N (28-09-11), Samaro (29-09-11)
Ναι ρε βοηθέ, αλλά κάποιους τους επηρεάζει ο καιρός περισσότερο από άλλους. Γι αυτό κι έδωσα αυτό το παράδειγμα. Σε άλλους είναι αδιάφορο. Εγώ ας πούμε δε θα μπορούσα να ζήσω στην όμορφη κατά τ άλλα Σαλόνικα λόγω υγρασίας, διότι μ ενοχλεί πολύ. Θυμάμαι το ΄84 στο Seattle, έβρεχε για 21 μέρες non-stop. Έχουν και το υψηλότερο suicidal rate. Τυχαίο ?
Όχι ρε τι είναι αυτά που λες ?? Θα βγαίναν μερικοί 'έξυπνοι' σα μια γνωστή που μόλις επέστρεψε από ΝΥ. Πως ήταν της λέω ? Χάλια χάλια απαντάει, ούτε ένα freddo capuccino δεν ξέρουν να φτιάξουν.Και το εννοούσε. Τι να της πεις τώρα?
PANOS-E60 (27-09-11)
προσωπικά δεν παίρνω σαν κρητήριο το κείμενο του σταμάτη για τροφή σκέψης
προς την απάντηση. απάντησα ναι, και απαντάω ναι, όχι για την αμερική, αλλά
για οπουδήποτε ισχύει το γεγονός πως όσο άξιος είσαι, τόσο καλά μπορείς να
ζήσεις.
βαρέθηκα να αισθάνομαι σαν λεπρός πλέον σ'αυτήν την κωλοχώρα, επειδή προσπαθώ
απλά να κάνω την δουλειά μου για να έχω εγώ και η οικογένεια μου μια όσο το
δυνατόν γίνεται αξιοπρεπή ζωή. για μένα αυτό μετράει πλέον.
sympether with chiefτης