Aν ηταν να παω αμερικη,καλυτερα να κατσω εδω
Yey(ναι)
Nay(όχι)
Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι
Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί
Aν ηταν να παω αμερικη,καλυτερα να κατσω εδω
Ptboul (28-09-11)
Σταματη μονο για Καναδα και Αυστραλια περνα απο το μυαλο μου.
Σκεφτομαι ομως και τις κορες μου 10 και 9 ετων.
nikos1400 (27-09-11)
Με ενδιαφέρει μια τέτοια γνώμη.
Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στη μέση.
Ας πούμε πως η πολιτεία που θα μεταναστεύσεις είναι https://www.michigan.gov/
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Τι δημοσκόπιση ειναι αυτή βρε Σταμάτη ;
Οι Ελληνες, αισθανόμαστε πλέον, ως φυλακισμένοι στην πατρίδα μας.
Υπάρχει κάποιος που θα σου πεί ότι του αρέσει η φυλακή ;;
θα έφευγα άνετα για μια χώρα της βόρειας ευρώπης, αλλά όχι για αμερική
μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγω
Ptboul (28-09-11)
Και γω "ψήνομαι" για Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία - δεν αξιολογώ την Αμερική...
Οικογενειάρχης Πληροφορικός, με σύζυγο ανεργη καθηγητρια (Θεολόγος) και κόρη 9 χρονών, η οποία μαθαίνει ΕΝΤΑΤΙΚΑ Αγγλικά πλέον...
Ημουνα στην "μεσαία" τάξη και τώρα στα 43 μου, μου κακοφαίνεται πολύ (και δεν είναι και ευθύνη μου) που βγαίνω από αυτήν...
Θέλω μια ΖΩΗ για την οικογένεια μου και οχι την "μιζέρια" στην οποία βαδίζει αυτή η χώρα...
Με τα 1000 ετοιμάζομαι και με μαύρη πέτρα αμα λάχει (ειμαι οπαδός βέβαια της θεωρίας "οπου γης και πατρις" και οικογένεια μου θεωρω πλέον την σύζυγο και την κορη - ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ, οσο σκληρό και αν φαινεται/διαβάζεται)
...
bill_m3 (27-09-11), Eleni (27-09-11), halkida116mpack (21-10-11), imolarot (27-09-11), liakos (28-09-11), Panos 316T (04-10-11), PANOS-E60 (27-09-11), S8N (27-09-11), steliosm46 (20-05-12), Vasilis (27-09-11)
Μιλουσα προχτες με μια φιλη στο Columbus, Ohio. Μου εχει ηδη βρει και τι μαγαζι να ανοιξω, γιατι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα εκει και θα δουλεψει.
Πριν καμια 10αρια χρονια, ενας οικογενειακος φιλος μου ειχε προτεινει να μετακομισω στο Michigan, να μου μαθει τις δουλειες του (εστιατοριο και εμποριο) και να μου τα μεταβιβασει ολα σιγα σιγα, αφου τα παιδια του δε γουσταραν. Τοτε ειχαμε δουλεια στην Ελλαδα και εβγαζα καλα φραγκα, οποτε αρνηθηκα. Τωρα εχω μετανιωσει πικρα, αλλα Θεος σχωρεστον τον Γιωργο...
Θα εφευγα χαλαρα παντως για Αμερικα, πλεον. Τωρα το ποσο φτηνη ειναι η ζωη εκει, σηκωνει συζητηση πιστευω.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Monsta (27-09-11)