Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 60

Θέμα: Λετε να το χασω?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν θες τη γνώμη μου, η λύση είναι μία: Κάποιος καλός aftermarket συναγερμός τυπου Clifford με σύστημα anti carjacking, σε συνδυασμό με GPS tracker με αυτόνομη μπαταρία. Στο ΤΤ είχα έναν με δυνατότητα τηλεειδοποίησης μέσω κινητού. Η μόνη χαζομάρα ήταν ότι έπρεπε κάθε τρεις και λίγο να βάζω μονάδες στο SIMάκι (ήταν καρτοκινητό). Τότε μου είχαν προτείνει και GPS tracker αλλά το θεώρησα ακραίο. Η τιμή του ήταν λογική και είχε αυτονομία 72 ωρών σε περίπτωση που κάποιος αφαιρούσε τη μπαταρία.

2. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

z3 2.2 (27-09-11)

Περιοχή
    Egaleo
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με 70 ευρω απο κινα σου παρεμβαλουν gps,abs,χεσε μες και ο,τι αλλο θες...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πρεπει να βρω εναν ηλεκτρολογο, να μιλησω με τον ασφαλιστη, και καποια στιγμη να βαλω τις εξωτερικες καμερες που μελεταγα τοσο καιρο..μαλλον ηρθε η ωρα. Και για καταγραφη, αλλα και για να ξερω τι γινεται πριν βγαλω το αμαξι εξω.
    Αποψε πρεπει να ξενερωσαν, ουτε το δικο μου ουτε του γειτονα ειναι εξω, πουλο λαμογια

Τα μπαξιματα τα ασφαλιζουν ή οχι? Γνωριζει καποιος τι δεχονται και τι οχι, και ποσο πανω-κατω κοστιζει η εξτρα ασφαλεια?

Αρη ο Λευτερης απαντησε σωστα.. μη σου πω και πολλα χρηματα ειπε.. βεβαια ειναι και στη περιπτωση, αν πεσεις σε "ασχετο" μπορει να το γλυτωσεις το αμαξι με tracker.

2.45 και οποτε ακουω θορυβο πεταγομαι να δω τι γινεται, σκατα στη μουρη τους

Προεπιλογή

Πολλά έξοδα έβγαλες. Και όλα αυτά είναι ημίμετρα. Με 300 ευρώ τον μήνα σου στέλνω τον βοηθό μου κάθε βράδυ να στο προσέχει. (το βράδυ δεν δουλεύει) Είναι άρτια εκπαιδευμένος και αρκετά θανατηφόρος. Φονικό όπλο θα τον έλεγα! Σκέψου το

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλά έξοδα έβγαλες. Και όλα αυτά είναι ημίμετρα. Με 300 ευρώ τον μήνα σου στέλνω τον βοηθό μου κάθε βράδυ να στο προσέχει. (το βράδυ δεν δουλεύει) Είναι άρτια εκπαιδευμένος και αρκετά θανατηφόρος. Φονικό όπλο θα τον έλεγα! Σκέψου το
    Χαχαχαχα ρε αυτο σκεφτομουν να σου γραψω πριν λιγο

Αλλα λεει οτι ειναι τεμπελης..
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F0%E5%EB%E7%F2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαχαχαχα ρε αυτο σκεφτομουν να σου γραψω πριν λιγο

Αλλα λεει οτι ειναι τεμπελης..
    https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...F0%E5%EB%E7%F2
    Τελικά χάλασε η δουλειά ...ήθελε ΟΕΜ το παλικάρι, ενώ ο βοηθός είναι universal.
    για αυτό σου λεω ...σκέψου το ! Γιατί περιμένει και η Γιάννα μία απάντηση

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σ.κ δεν δουλεύω γιατί έχω άλλη δουλειά.Φανη κατα τις 3 είδα μια ζ4 σαν την δικιά σου και την οδηγούσε μια ξανθιά λέω παει του την φάγανε και αρχίζω να την παρακολουθώ με σκοπό Να την ακινητοποιησω και να την βιασω, τελικά κατάλαβα ότι δεν ηταν δικιά σου γιατί παρατήρησα ότι δεν κοσκινιζε το τιμόνι, δεν πιστεύω να το εφτιαξες; 300ευρο και δώρο πλύσιμο σκέψου το!

9. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

m-power_01 (27-09-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδη τα πραγματα αρχιζουν και γινονται σοβαρα κοιτα να εισαι προσεκτικος...
    Και σταματα να βαζεις συνεχεια στο γκαραζ μπαξο-κουτες 2 φορες τη βδομαδα...

11. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

Snoo (27-09-11)

Περιοχή
    Egaleo
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασφαλιζουν Φανη και μπαξιματα.Στο ζ750 του αντωνη του φιλου μου αν τον θυμασαι,η ασφαλιστρια του εβαλε μεσα και το τελικο ακραποβιτς που εχει βαλει.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρεπει να βρω εναν ηλεκτρολογο, να μιλησω με τον ασφαλιστη, και καποια στιγμη να βαλω τις εξωτερικες καμερες που μελεταγα τοσο καιρο..μαλλον ηρθε η ωρα. Και για καταγραφη, αλλα και για να ξερω τι γινεται πριν βγαλω το αμαξι εξω.
    Αποψε πρεπει να ξενερωσαν, ουτε το δικο μου ουτε του γειτονα ειναι εξω, πουλο λαμογια

Τα μπαξιματα τα ασφαλιζουν ή οχι? Γνωριζει καποιος τι δεχονται και τι οχι, και ποσο πανω-κατω κοστιζει η εξτρα ασφαλεια?

Αρη ο Λευτερης απαντησε σωστα.. μη σου πω και πολλα χρηματα ειπε.. βεβαια ειναι και στη περιπτωση, αν πεσεις σε "ασχετο" μπορει να το γλυτωσεις το αμαξι με tracker.

2.45 και οποτε ακουω θορυβο πεταγομαι να δω τι γινεται, σκατα στη μουρη τους
    Απο εδω και περα θα εχεις αναφρο υπνο σαν Πεταλουδα θα κοιμασε

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP